Hogy működik a hipnózis? Tudományos bizonyítékok!
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Hogy működik a hipnózis? Tudományos bizonyítékok!

Hogy működik a hipnózis? Tudományos bizonyítékok!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-21

Az agyról készült felvételek bebizonyították, hogy a hipnózis ténylegesen megváltoztatja az agyi aktivitást. Aki transzba esik, nem képes a gondolatait önkényesen irányítani. 

 

Rendezvénynaptár

A hipnózis gátolja az agy azon területének az aktivitását, ahol az illúzióink során elmerengünk. Aki nem képes arra, hogy transzba essen, annál ez az agyi terület - a hipnóziskísérletek ellenére is - változatlanul továbbdolgozik. A tanulmányvezető – William McGeow szerint - a hipnózis valóban megváltoztatja az agyi működést, az agy pedig nem csak a teljes nyugalmi állapotába kerül, írja a Focus.de.

Brit szakemberek egy kísérlet során olyan embereket vizsgáltak, akik nagyon, vagy egyáltalán nem voltak fogékonyak a hipnózisra. A kísérlet során agyi felvételeket végeztek feladatok megoldása közben, illetve nyugalmi állapotban.

Az eredmények különbséget mutattak a nyugalmi állapotban és a hipnózis során. Az az agyi terület, ami a gondolatok vándorlásáért felelős, a transzba esetteknél teljesen lebénult állapotban volt. McGeow szerint ez bizonyítja, hogy a hipnózis képes változást előidézni az agyi aktivitásban, és nem csak a nyugalmi állapot egy mély formájáról van szó.

Medipress


 
 
[ 4291 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x