A cigánykártya lapjainak jelentése - kártyajóslás, amit...
hirdetés
Címlap / Ezotéria / A cigánykártya lapjainak jelentése - kártyajóslás, amit a mesterjóstól tanulhatsz!

A cigánykártya lapjainak jelentése - kártyajóslás, amit a mesterjóstól tanulhatsz!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-22

A cigánykártya lapjait nem elég a rájuk írt szavak összeolvasásával használni. Minden kártyának saját jelentésköre van. Ezeket a jelentéseket a többi lappal analógiában célszerű figyelni. Kezdetnek egy kérdésre egy lapot érdemes húzni, s később érdemes a kérdés feltevése után árnyalni annak jelentését, ha szükséges.  

Kezdők egy lapos húzásokkal kezdjenek. Tegyék fel minél pontosabban a kérdésüket – a kérdést ne árnyalják 2-3 lapnál többel, ne kérdezősködjenek tovább. Értelmezzék először a kapott válaszokat. Haladók pedig bátran használhatnak kirakásokat, ha már értik a lapok összefüggéseit.

Ez az egész olyan, mint az ABC megismerése – a betűk ismerete nem tesz akadémikussá, de lehetővé teszi hogy olvass, s a tudásoddal kár akadémikussá is válhatsz. Az egész az olvasás megtanulásával kezdődik – s ez a lapok értelmezésének iskolája.

Az alábbi felsorolás természetesen nem ad teljes kulcsot a kártyákhoz, csupán elindítja az úton a kezdőt, eligazítja a haladókat. A cigánykártyavetést tanfolyamon, majd utána hosszú gyakorlás útján, adottságunkat felébresztve és kifejlesztve lehet rendesen megtanulni.

A lapokat 6x6 kártyára osztottam, véletlenszerűen - egy oldalon 6 kártya leírását olvashatod, utána tovább lapozva éred el a következőket.

Az alábbi sorrend véletlenszerű – a cigánykártya lapjai nincsenek megszámozva:

cigánykártya jóslás
Szerető (szerelmes férfi) – a kártya jelent egy konkrét férfit, akit a kérdező szeret, akivel kapcsolatosan szélsőséges érzéseket táplál, vagy jelentheti őt magát. A férfi analógia alapkártyája. Jelölhet közeli szerelmet, új párkapcsolatot.

Szerelmes nő - A kártya jelentheti nem csak a kérdezőt magát, hanem valakit, akivel kapcsoltban szélsőséges, erőteljes érzéseket táplál. Nő nemű személy, vagy női jellegű érzelmek a háttérben. Jelent szerelmet, nagy érzéseket.

Szerelem – Szélsőséges érzelmek. Felperzsel, kínoz, felüdít és felold. Pénzügyi kérdés esetében szélsőségesség, hullámzás, erőteljes folyamatok. Párkapcsolati kérdés esetén szélsőséges érzelmek, melyek nincsenek befolyásunk alatt.

Hűség – A lapon egy kutya van. A hűség jelképe – a kutya a szolgálat maga. Amin el kell gondolkodnod, hogy a szolgalétet vagy a lét szolgálatát választod-e hűségedben. Mihez vagy hűséges – a helyzetedhez, amiben élsz, félve a változtatástól, vagy a létezésedhez és küldetésedhez, melyben megvalósítod önmagad. A hűség alacsony nívón a változtatástól való félelem, magasabb szinten a tudatos alázat.

Féltékenység – szerelemben nem csak egy harmadik jelenlétére utalhat, hanem arra is, hogy a kapcsolatból hiányzik a bizalom. (Hiányzik a kérdező vagy párja önbizalma) Jelölhet munkahelyi konfliktust presztízsféltést, általában vett bizalom hiányt.

Katonatiszt – Erőszakosságra éppen úgy utalhat, mint kiállásra önmagunkért. Munkával kapcsolatos kérdéseknél főnök, vezető, erős személy. Szerelmi kérdésben egy erőszakos, szívtelen, érzésektől mentes agresszor, vagy éppen érzelmeit kimutatni képtelen partner.

Ez nekem kevés, kérem a cikk szerzőjének könyvét! >> (Új ablakban nyílik meg!)
Lapozz tovább!


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 382379 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x