Energetikai tisztítás: a káros mellékhatások nélküli tartós...
Címlap / Ezotéria / Energetikai tisztítás: a káros mellékhatások nélküli tartós eufória!

Energetikai tisztítás: a káros mellékhatások nélküli tartós eufória!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-17

Szeretném a lehető legegyszerűbben és legpontosabban megfogalmazni azt, amit érzek és látok és cselekszem e nehéz, de mégis könnyű "témával" kapcsolatban. Hiszem, hogy ez sikerül, közérthetően szavakba öntve, ha egyáltalán lehet az energiáról beszélni-írni, hiszen ez is egy olyan megfoghatatlan dolog, amit érezni és tapasztalni kell! De mindenről lehet gondolkodni, beszélni és írni, sőt talán szükséges is! 

Mindannyian angyalnak születünk, akiknek itt a Földön, fizikai testhez "kapcsolódó" vagy inkább tartozó lélekként és szellemi lényként van elvégzendő feladata. A test nem tud kilépni a fizikai síkról (most nem a szélsőségekre gondolok például a néhány szerencsés űrhajósra, akik már jártak a Világűrben és más bolygókon is, fizikai testükkel is), így hát a fizikai test valamilyen szinten kötöttséget és nehézséget jelent, mindannyiunk számára. Táplálni kell, mozgatni kell, pihentetni kell, stb. Ezzel szemben a szellem és a lélek mindig szabad, talán ezért is könnyebben hozzáférhető támadási felület. Ez az oka annak is, hogy aki még tévúton van, vagyis többnyire (mérhetően nagyobb százalékban) démoni erők által működik, az fél a lélektől és a szellemtől. Talán ezért van az, hogy sokan nagy hangsúlyt fektetnek a fizikai szemmel látható és fizikai érzékeléssel tapasztalható - én úgy hívom: külső, hivalkodó - részek hangsúlyozására. Ők az anyagi világ áldozatai és bizony ki kell mondani, amíg nem kap valaki nem tökéletesen tiszta, addig a test is csak anyag. Hogy itt ennél a résznél nehogy elszomorodjunk, írok vígasztalót, aki energetikailag kitisztul, az dacol az idővel, de tényleg, fiatalodni fog! És nem csupán látszólag!
 
De milyen energiák hatnak ránk?
Jól hangzik és így is igaz, hogy angyalnak születünk és jó ideig nagyon komoly védettségünk is van az energia-elszívás (lopás) ellen, körülbelül addig amíg a fejünkön található lágyrész be nem csontosodik. Nem kell misztifikálni, hanem ki kell mondani, hogy a kutacs az ember szellemi testén elhelyezkedő legfelső csakra vagyis a koronacsakra megfelelője. Látásom szerint a gyermeki lét körülbelül 2 éves koráig van majdnem teljes szellemi védettségben, azonban ez után, a beszéd és egyéb tanulások útján, közösségbe kerüléssel stb. elindulnak az energia-elszívó folyamatok és elkezdenek hatni. Védelem nélkül pedig Élő Lényünk szellemi-testi-lelki eróziója kezdődik meg és tart egészen a halálig vagy addig amíg megállj!-t nem parancsolunk a káros folyamatoknak.
 Energia-elvétel? Lopás? De hogyan?

Látásom szerint emberi lény nem tud energiát elvenni sem tiszta energiát adni-közvetíteni. Először is a lopásról. Az energia lopás mindig démoni szellem lények által zajlik, mégpedig úgy, hogy vagy teremtett démoni erők hatnak spontán azokra, akikre tudnak, vagy megszállott emberek körül/környezetében/aurájában/meridiánjaiban élősködő energia elszívók próbálnak más emberektől energiát vételezni. Beférkőznek az aurába, sőt a belső szervekbe is, melyekről tudjuk hogy igen nagy energiával rendelkeznek, pl. ilyen szerv az agy és a szív is, de a páros szerveket ért energia támadások sem elhanyagolhatóak, gyakori betegségek például a vesék vagy a női ivarszervek betegségei. Kikre tudnak hatni a démonok? Azokra akik hasonló rezgésen vannak és akiknek dolguk van velük. Azokra tudnak hatni akinek még arra van elsősorban szellemi fejlődésük miatt szükségük, hogy démonok által okozott szenvedésekből tanuljanak. Az energialopó negatív erők is Isten munkatársai, de nem ugyanolyan és nem angyalokkal egyenrangú munkatársai Istennek. Amikor energiát, tiszta fényenergiát lopnak bárkitől is, akkor általában töltenek is energiát a "gazdatestbe", saját fekete energiájukat, ez általában zavarodottságot, fáradtságot, zavaros és félelmekkel teli gondolatokat, álmatlanságot, erős szívdobogást okoz. De ezek okoznak számos olyan betegséget, melyekre a tudomány - főleg a hazánkban is alkalmazott nyugati orvoslás tan és orvosi gyakorlat sem talál magyarázatot. Először szerezzük meg a gyógyulásunkat, szerezzük vissza szellemi-lelki-testi egészségünket és utána vagy ezzel párhuzamosan tudunk segíteni környezetünknek, barátainknak, családtagjainknak és ezt a kört talán tágabbá is tehetjük, akár példamutatással is!

"Isten hosszú és boldog élettel elégít meg" mondja az Ige. És az Ige egy kijelentés, amely megcselekszi önmagát, ha befogadjuk az életünkbe. Mindannyian tapasztaljuk, ki-ki saját halottainál, szeretteinél, de látjuk és halljuk, hogy nem éli végig minden ember és minden élőlény az életét, ki ilyen, ki olyan ok miatt, és vannak is olyan példák, hogy hogyan nem kéne élni, hogyan nem szabadna élni, sokan azzal tudnak csak valamiféle tanulságot szolgálni, hogy földi pályafutásukat hamarabb befejezik, mint ahogyan azt tervezték. Egészen bizonyos vagyok benne, hogy nekik nincs vagy nem volt igaz hitük. Sajnos.

A démoni erők kisebb nagyobb csatákat meg tudnak nyerni és ijesztőek is lehetnek, mert állandóan fenyegetőznek valamivel, de hosszú távon törvényszerűen nem győzedelmeskedhetnek. Szellemből működünk, mindannyian, ki állandóan, ki csak néha, de a démoni erőket igenis fülön lehet csípni, hiszen felismerhetőek és előbb vagy utóbb fizikai  jeleket hagynak. Biztosan tapasztaltátok, hogy vannak olyan emberek akik úgy beszélnek és olyanokat mondanak, mintha nem is ők tennék, hanem szólna belőlük a gonosz erő. Ilyenkor valóban ez történik. Azt sem tudják mit csinálnak. Feketemágia hatása alá kerülnek. Ez történik addig amíg valakinek démonokkal van dolga. De aztán előbb vagy utóbb meg fog jelenni egy angyal aki felajánlja segítségét. Mindenki megérzi mert az angyal Isten gondolata és az Igazi Erő, nem pedig "erősködés".
 
Egyedül nem megy! A tiszta energiával való feltöltekezés sem!
És most néhány gondolat az energia-átadásról. Hogyan és honnan "szerezzünk" tiszta, akadálymentes fényenergiát? Egyszerűen fogalmazva a választ: csakis tiszta forrásból! Mindenképp kell segítség, ebben is, mint mindenben. A segítség forrása és a megoldás mikéntje a nem-mindegy.
 


Csak néhány röpke gondolat, tényleg csak néhány, elsősorban úgy és arról, ahogyan tapasztalom és látom. Sokakkal találkozom, aki "jár ide-jár oda",és még mindig nem találja a megfelelő megoldás. Útkeresők, ami nem baj, sokan -tévesen szerintem, vagy tévedésből- de kérkednek vele, de hosszú ideig keresgélni unalmas, jó úton kell járni! Távol áll tőlem, hogy bárkit megbántsak, aki jóindulatú, jószándékú, kineziológus, pszichiáter, kikérdezgető pszichológus stb. de nincs "beavatása" a szellemi világba és maga is segítségre szorul. A bölcsebbek közülük foglalkoznak keleti tanításokkal is, és fel is keresnek, ők azok akik saját területükön általában tovább is tudnak lépni, értem ezalatt azt hogy hatékonyabbak és tisztábbak lesznek. Nem tudom nem megemlíteni, hogy számos gyógyítónak hangzó módszer egészen jól elindul, egészen jó a diagnózis, de nem kínál tökéletes kezelést és tartós megoldást.

Emberi lény, aki még "emberkedik" és emberi gondolatai vannak főként, nem tud tökéletesen segíteni. Az aki energetizálni és tisztítani-gyógyítani tud másokat, nem csupán élőlényeket, (azért írom ezt mert gondolok az állatokra és a növényi létformákra is) már nem emberi lény,hanem angyali. És általában úgy is néz ki. Megszépül! Átalakul! Megváltozik! A tekintete mindenképp. Elsősorban annak lehet jól segíteni, aki tudatosan kinyitja magát a segítségnek, magyarul: aki kér. Mert annak adatik, aki kér és aki el tudja fogadni a segítséget. De mindenkinek lehet segíteni, meg is tapasztalom. Sokszor ha csak rágondolok valakire, vagy ránéz egy fotómra, jobban lesz! Ez fantasztikus érzés és szinte leírhatatlan, most ezt talán mellőzném is nem is próbálkozom meg vele.

A kancsóba is fentről öntjük a vizet, mindennek megvan a maga rendje, ideje, folyamata. Az energetikai tisztítás egy komplex dolog, tökéletesen csak egy Angyal jelenlétében és segítségével tud megvalósulni. Mindenki szereti a jó megoldásokat, valójában csak a tökéletes gyógyítás és gyógyulás az igazi és csak ez tud előbbre vinni igazán. Sőt, továbbmegyek: ez tud emelkedetté tenni. Amikor felemelkedünk, megtisztulunk, elkezdünk félelem-mentesen és harmonikusan és áldottan-szerencsésen élni. Teljes energetikai tisztítással, magasabb rezgéssel részesei lehetünk egy olyan életvitelnek, amelyről eddig csak olvastunk vagy filmeken láttunk vagy amelyről gyerekkorunkban álmodoztunk. Vannak praktikus tanácsaim is erre vonatkozóan! Csak néhányat sorolok fel: Ne dohányozz! Kerüld el az olyan helyeket, amelyekről érzed, hogy démontanyák! Ne fogyassz és ne kínálgass, ne árulj alkoholt! Törekedj arra hogy minimális állati eredetű ételt fogyassz! Szentelj naponta egy egy órát tested templomának karbantartására és ugyanennyi idő szánj szellemi lényed építésére is! Pihenj eleget! Járj a természetben, időjárástól függetlenül, naponta akár több órát is! Szeress, légy megbocsátó, légy elfogadó, légy türelmes, hallgass meg másokat, légy bölcs! Mondj nem-et ha így érzed és ne mondj nem-et ha igent akarsz mondani! Hallgass a szívedre!

És végül, a lényeg:

Ismerd meg Isten Igéjét és élj e szerint, mert ez az egyetlen igazi és tökéletes védelem az ördögi hatások ellen.

Egy jól elvégzett energetikai tisztítás mindig tartós eufória, mert a szellemi testet is megtisztítja, magasabb rezgésre helyezi, onnantól kezdve a tisztánlátás is felébred vagy erősödik élesebb jeleket kap az aki energetikailag is kristálytiszta, ezért is ajánlom sok szeretettel mindenkinek! Hatékony folyamatok indulnak el, nagyobb erővel életenergiával és hatékonyabban tud a megtisztult személye működni!
Csodálatos és tökéletes megtisztulásokat és régi sérelmektől, gyötrő emberi kapcsolatok béklyójából, rossz helyektől, rossz emlékektől, betegségektől, fájdalmaktól való sikeres szabadulásokat kívánok Mindenkinek a Teljes Élet töretlen hitében és reményében! 
"Ha pedig én Istennek Lelke által űzöm ki az ördögöket, akkor kétség nélkül elérkezett hozzátok az Isten országa." (Máté Evangéliuma 12,28)
 
Ujfalusi Márta látó-gyógyító
www.leleklato.eoldal.hu

kstudi - INTO THE SUN 
Jessica - Sunset
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 26447 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x