Nőnapi horoszkóp - az elegancia jegyében
Címlap / Ezotéria / Nőnapi horoszkóp - az elegancia jegyében

Nőnapi horoszkóp - az elegancia jegyében

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-10-28

Ajándéktippek, ötletek, javaslatok a tökéletes nőnapi délutánra, estére. Még nincs meglepetés a kedvesnek, esetleg viszont is elkápráztatnád a pasit ezen a napon? Úgyérzed, ma megérdemelsz egy görbe estét? A megfelelő kikapcsolódás, feltöltődés csillagjegyek szerint. 


Rendezvénynaptár

KOS (Március 21. – Április 20.)
A Kos hölgyek érzékeny hangulatban vannak.
Neki nagyon körültekintően kell nőnapi ajándékot választani! Fontos, hogy érezze, az ajándék mögött érzelmek rejlenek! Nem jó, ha túlságosan drága, vagy nagyszabású, bőven elegendő egy apró kis kedvesség. A lényeg, hogy találó legyen.
Nőnapi HarmoNet tipp a Kos hölgynek: Ma jutalmazd meg magad kedvenc édességeddel! 
                  
BIKA (Április 21. – Május 20.)
A Bika hölgynek egy három fogásos, elegáns vacsorával és egy üveg minőségi borral lehet nagy örömet okozni. Ha mostanában volt példa a kapcsolatotokban féltékenykedésre, akkor itt az alkalom, hogy most megbocsássatok egymásnak! Lepd meg kedvesed a nőnapon egy szexi fehérnemű szett viselésével! Így a szenvedély is feltámad közöttetek!
Nőnapi HarmoNet tipp a Bika hölgynek: Ma jutalmazd meg magad valamilyen szép, művészi tárggyal.

IKREK (Május 21. – Június 21.)
Általában nincs ínyedre a tömény romantika, ritkán vagy érzelmes típus. Ha végül elhatározod, hogy megadod a módját az ünneplésnek, nem bánod meg. Nagyon jólesik  minden figyelmesség, különösen ha bókokat, udvarlást kapsz a párodtól.
Nőnapi HarmoNet tipp az Ikrek hölgynek: Lepd meg magatokat estére egy színház- vagy mozijeggyel! 
                    
RÁK (Június 22. – Július 22.)
A Rák hölgyek mostanában nagyon fáradtak, a legjobb ajándék számukra egy könnyed este. A Rák hölgyek imádják a lufikat, és élnek-halnak a süteményekért! Ha megünnepled a mai napot, akkor ki ne hagyd az édességek élvezetét. A gyümölcsteák és a bonbonok fantasztikus íz-harmóniát alkotnak.
Nőnapi HarmoNet tipp a Rák hölgynek: Lepd meg magad egy szép ruhával, vagy sállal, pasztell színben virágmintákkal!

Rózsa

OROSZLÁN (Július 23. – Augusztus 22.)
Az Oroszlán hölgyek imádják a feltűnő és drága ajándékokat, így meg kell adniuk a módját a nőnapi ünneplésnek! Nagyon megsértődhet, ha valaki úgy „kutyafuttában” ad neki ajándékot. A - lehetőleg arany színű - csomagolás is fontos, de a legjobb, ha több apróságot is kap.  Pl. egy apró arany ékszert.
Nőnapi HarmoNet tipp az Oroszlán hölgynek: Ma este menjetek el estélyre, bálba, ahol csillogtathatod személyes varázsodat.

SZŰZ (Augusztus 23. – Szeptember 22.)
A Szűz hölgyek nem szeretik a haszontalan holmikat, és nem örülnek a „porfogóknak” sem. Ízlésviláguk sajátos, így nehéz nekik lakás kiegészítőt, ruhát, ékszert vásárolni, de örül a személyes apróságoknak, a hasznos, munkában praktikus holmiknak és egy kimerítő, elemző beszélgetésnek, teázásnak.
Nőnapi HarmoNet tipp a Szűz hölgynek: Kényeztesd el magad egy csokis masszázzsal, hasi masszázzsal, vagy valamilyen wellness programmal.

MÉRLEG (Szeptember 23. – Október 22.)
A Mérleg hölgyek mindennek örülnek, ami elegáns, de ugyanakkor visszafogott. Fontosak a részletek. Mit sem ér számukra egy ékszer, vagy ruha, ha nem tökéletes darab! Jelszavuk: drága és minőségi!
Nőnapi HarmoNet tipp a Mérleg hölgynek: Lepd meg magad a legújabb sminktrendeknek megfelelő kozmetikai szerekkel, s hódíts velük ma este!

SKORPIÓ (Október 23. – November 21.)
A Skorpió hölgyek gyűlölik a tucat holmikat, ha ilyet kapnak, akkor képesek megsértődni – vagyis nem fogják hordani. Általában szeretik a fekete, a vörös, és a tiszta, domináns színeket. Az ékszerválasztásnál a különleges, bőrből készült darabok a legtalálóbbak.
Nőnapi HarmoNet tipp a Skorpió hölgynek: Díszítsd fel otthonod, vagy akár csak az ágyadat – fürdőkádadat különlegesen a mai estére. Rendezkedj be különleges kényeztetésre.

Liliom

NYILAS (November 22. – December 21.)
A Nyilas hölgyek ma romantikusak, örülnek a regényesen túlzó ünneplésnek. Minden vágyad, hogy drága ajándékokat kapj, melyek ugyanakkor hasznosak! Örül egy wellness hétvégének is, amikor kedvére masszíroztathatja magát, és egy közös sporttal eltöltött estének.
Nőnapi HarmoNet tipp a Nyilas hölgynek: Fogadj örökbe virtuálisan egy szívednek kedves állatot az Állatkertből – ha már van pártfogoltad, esetleg meg is látogathatod!

BAK (December 22. – Január 20.)
A Bak hölgy igen szerény, gyakran azt mondja, hogy semmire nem vágyik, mégis nagyon boldog, ha kitalálják gondolatait. Általában szereti a lakását rendezgetni, így olyasminek örül, amit otthonában használhat, s praktikus darab.
Nőnapi HarmoNet tipp a Bak hölgynek: Látogass el egy masszázsra, akár párosan is. Ma lógj egy keveset, ne dolgozz annyit mint máskor! 

VÍZÖNTŐ (Január 21. – Február 19.)
A Vízöntő hölgyek imádják a különlegességeket, az egyedi ékszert, de különleges, művészi lakásdíszeket is. A mai nap jó időpont egy művészfilmre, vagy egy igényes koncertre!
Nőnapi HarmoNet tipp a Vízöntő hölgynek: Ideje van a különleges ékszerek vásárlásának, s hívasd meg magad egy narancssárga koktélra.

HALAK (Február 20. – Március 20.)
A Halak hölgy örül a fényképezőgépnek, született tehetség a fotózásban. Imádja a festményeket, Ő maga is szívesen művészkedik. Örül a kreatív kellékeknek is. Válassz ezüstös, vagy kék árnyalatú holmikat mára!
Nőnapi HarmoNet tipp Halak hölgynek: Kényeztesd magad egy klassz talpmasszázzsal, vagy vásárolj különleges bokaláncot, vagy szexis lábujj gyűrűt.

(piqs.de - Geli: Lilie 2; tanakawho: Tulip center; Audrey: Backlit rose interior)
 

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 4928 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x