A bevonzás betaszít? Szinkronicitás alapfokon
Címlap / Ezotéria / A bevonzás betaszít? Szinkronicitás alapfokon

A bevonzás betaszít? Szinkronicitás alapfokon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-12

Pozitívan gondolkodunk, rezgőre állítjuk az energiáinkat és hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy mostantól mi vagyunk a Teremtő kisöccse/kishúga. (Vagy maga a teremtő?) Megvilágosodottak vagyunk, mint egy pódium, s nem érjük be kevesebbel, mint a "nagy ház - nagy pénz - odaadó társ" trióval. Mégis elég kevés ember van, aki mindezek birtokában van, spirituálisan tudatos, boldog, elégedett. Annál több a kereső, aki tévelyeg a látszat vágyak labirintusában.  

Menő most az ezós berkekben ezt-azt bevonzani. Hol pasit, hol pénzt, hol nyereményt vonzogatnánk úgy befelé.

Döbbenten állok amikor valaki, akin egyértelműen látszik, hogy egyáltalán nem szerepelt az élettervében mondjuk egy sikeres nagyvállalat irányítása, most lelkesen mesél arról, hogy „ő is belevág a netes bizniszbe”, vagy „megtalálta magának a Multilevel Marketinget”. Ez nem jelenti, hogy ne tegye, ne vágjon bele. Kell a tapasztalat, minden jó lehet valamire. Csak hát a spiritualitás első lépése nem más kellene hogy legyen, mint a minél mélyebb önismeret. Attól, mert ki tudom dobni a cigánykártyát és összeolvasom a rárajzolt szavakat nem leszek jósnő. Attól, mert érdekel a magazinok ezoterikus rovata, sőt ismerem a saját horoszkópomat, nem leszek automatikusan önmagát ismerő személy – csak az első lépéseket tettem meg az önismeret felé.
 

A vágyak és a vonzások

Mik a vágyaink? A valódiak. Az igaziak. Nehéz kérdés ez. Hiszen a társadalom, amely körülvesz bennünket, annyi hamis vággyal kínálgat körbe-körbe, hogy teljesen elveszítjük a valódit. Megkínál a nagy kocsikkal, a bazinagy épületekkel, melyeket öreg korunkra már nem tudunk se takarítani, se fenntartani, de most úgy érezhetjük, kellhetnek a csillogásunkhoz. Mozgósítjuk „angyalainkat” némi közbenjárásért, hogy megszerezzük az újabb ruhát – cipőt csizmát, autót, és akármit. Ám biztos, hogy ezeket a kísértő javakat egy bolyhos-cuki angyalka rezgi oda számunkra? Mert tény, hogy meg lehet teremteni ezeket is. Csakhogy ne tévesszük össze a célt az eszközzel. A boldogságot nem hozza meg a nagyobb autó. S tisztességes őrangyal efféle bizniszbe nem kanalaz bele. Sebaj, ott van temérdek vágyördög. Profi álcázó művészek, frankón értik az angyal-kommunikációt. Friss vállalkozók minden ilyesmire. Ők majd segítenek nekünk, hiszen a vágyüzemben nagyon sok az energia.

Boldog és elégedett. Tényleg?

Azok, akik megfelelő önismerettel rendelkeznek, elkezdik felismerni, megtalálni a valódi vágyaikat. Megérteni például, hogy az ő élettervükben nem szerepelnek nagy utazások, de szerepel benne az elesettek védelme. Vagy bármi ehhez hasonló. Onnantól fogva nem vágyódnak többé nagy utazásokra – amit esetleg a reklámok sugallnak, vagy az élettervük szerint élő, mégis sokat utazó barátok megélnek.

Főúr! Egy vágy-készlet rendel!

Ha olyasmit kezdünk vonzani, ami tényleg szerepel a valódi, velünk született „vágykészletben” akkor azt onnan tudjuk, hogy boldoggá tesz bennünket. Az ilyesmi többnyire szinkronesemények egész sorát indítja el. Azonnal találkozunk a megfelelő személyekkel, megnyílnak a megfelelő kapuk, szinte nehézség nélkül haladhatunk a kitűzött célok irányában. (Kitűzött célok és megvalósítási tervek itt is kellenek, a „sült galamb üzemmód” nem szerepel a vágyprogramozási nyelvben!)

Arany angyalbögyörőink

Az önismeret útja nehéz, küzdelmes, s angyalaink nem mindig gyengéd tanításokat adnak út közben. Sokan ezeknél a megpróbáltatásoknál hiszik azt, hogy az ördög viszi a sorsukat – hiszen ezek a tanítások borzasztó nehezek is lehetnek. Az önismeret birtokában lévő ember azonban már képes még egy csodára. Gyengéd tanításokat vonz, mert érti az angyalai szavát. Képes nemet mondani a kísértő ajánlatokra, mert tisztán látja saját élettervét.

 

Amikor a kártyát önismereti céllal, vagy akár jóslási, az életterveden előre vezető útmutatási céllal forgatod, akkor ezt az ösvényt járod. Minden újabb kártya, amit útjelzőnek kapsz, (akár virtuális képzeletbeli kártyáról, akár valóságos kártyalapról beszélünk,) arról árulkodik, hogy vajon a „szent cél” felé, vagy épp azzal ellentétesen mozogsz. Mivel poláris világunkban nem létezik csak jó – egyidejűleg jelen van az ellentétes hatás is, nem ezért lehetséges csak az angyalokkal foglalkozni. Szükségszerű, hogy ugyanott megjelennek a kísértők, az ördögök is. Egyikük sem kisebb tanítómesterünk, s mindkettejükre szükségünk van ahhoz, hogy a jobb és bal oldalunk működjék, hogy nők / férfiak legyünk.

Fotó: a szerző
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon 
 
[ 13062 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x