Cél, egészség, életút: A jóga titkai
Címlap / Ezotéria / Cél, egészség, életút: A jóga titkai

Cél, egészség, életút: A jóga titkai

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-12-07

Ki vagyok én? Honnan jöttem? Mi a cél és merre tartok? Kérdések és válaszok különleges keleti kultúrában, az élet legfontosabb kérdéseiről. Szerezz életre szóló tudást! 

Jóga
A jóga India több ezer éves hagyománya. Hagyomány, mert egyszerre hit, filozófia, életmód, és ha úgy tetszik, sport. Szokásrendszer, amely az élet szerves része.

A jóga összekapcsolódást jelent. Az összekapcsolódás túlsó pontján Istent keressük, akit egyszerre az ész, az értelem, a spekuláló elme, de a kusza érzékek is megérteni próbálnak.

Az ismeretek bővítésével a gondolatok csapongása lecsendesíthető, tisztán haladhat a cél felé a kereső. A tudás bővítésével a megértés harmóniát és egyensúlyt hozhat életünkbe. Életcélt tanít, így hozhatja el a sikert életünkbe.

A jóga a test és lélek megfiatalítója. Stresszoldó, lazító, görcsoldó. Nem csak a lelket cipelő test barátja, önmegvalósítás, valódi eredmény.Tudás

A teológia a személyes Teremtő tudománya, a metafizika koronája. Titkai még a képzett filozófusoknak is nehezen tárulnak fel.
Ki vagyok én? Honnan jöttem? Mi a cél és merre tartok?

A teológia főként a célra fókuszál, a jóga életutat ad. Együtt, kéz a kézben járva e tudományok minden ezoterikus tudás, munka, tett, karrier, és életforma magvai.

Életünk profán pillanatait a rendezettség szentelheti meg.

Nem világos a cél? Kusza, zavarzos az életed? Szeretnéd ismereteidet bővíteni, elmélyíteni – és mindezt lehetőleg egyszerre?

JELENTKEZZ A BHAKTIVEDANTA HITTUDOMÁNYI FŐISKOLÁRA!

Jelentkezz az Európában elsőként elindított Vaisnava Jógamester BA alapszakra, ahol megismerheted a különböző jógahagyományokat, a jóga élettant és a hatha-jóga gyakorlatát.

Bővítsd ismerteid a Vaisnava Teológia BA alapszakon, ahol tanulmányozhatod az indiai kultúrát, a hindu vallásokat, a védikus tudományokat és a lenyűgöző szépségű szanszkrit nyelvet.Ami garantált:
  • Államilag akkreditált felsőfokú diploma!
  • Diákigazolvány
  • Kellemes, igényes tanulókörnyezet
  • Nappali tagozat és levelező képzés lehetősége!

Jelentkezési határidő: 2010. május 17.
Felvételi időpontja: 2010. június 14-30.

Jelentkezés és információ:
Csibi Gábor, 061 321 7787
http://www.bhf.hu

Felvételi előkészítő tanfolyamok: Medvegy Gergely, 0630 393 8665

Képek:
rebekka markert - sitting bull
Spyridon N. - Spiritual Walk
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4459 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x