Hipnózissal rendeződött a házassága
Címlap / Ezotéria / Hipnózissal rendeződött a házassága

Hipnózissal rendeződött a házassága

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-29

A hipnózis szó hallatán sokan megborzonganak, és valami ijesztő, mágikus erőre gondolnak. Pedig a hipnózis valójában csupán egy csodálatos terápiás eszköz, ami a tudatalattinkban rejlő, számunkra nem is sejtett, az életünket azonban sokszor pokollá tevő blokkokat segít megtalálni és oldani. Dr. Domján László agykontrolloktató egy különleges történet segítségével mutatja be, hogyan is oldhat meg komoly problémákat egy hipnoterápiás kezelés. 

Amerikai hipnoterapeuta-barátom, Carolyn Deal osztotta meg velem az alábbi esetet:
Eljött hozzám egy férfi, aki elmesélte, hogy épp most nősült meg. Felesége a munkájából olyan listával tért haza, amelyben számára ismeretlen férfiak neve és telefonszáma sorakozott. Ugyanis munkája miatt ezeket a férfiakat kellett föltárcsáznia. Ennek láttán a férfi őrülten féltékeny lett.

Eljött hozzám, és a következőket mondta: „Tönkre fogja tenni a házasságomat, ha nem tudom megoldani ezt a problémát! Hiszen tudom, hogy a munkája kapcsán föl kell hívnia ezeket az embereket. Én pedig különféle dolgokkal vádolom őt. Azt gyanítom, hogy ez azzal függ össze, hogy az első feleségem megcsalt.”


Azt feleltem, rendben, menjünk a probléma fő okához! Hipnózisba vittem, majd azt mondtam, „háromig számolok, s te akkor ott leszel a probléma fő okánál. 1,2,3. Hány éves vagy?” „Tíz.” „És mi történik?” „Most jöttem haza az iskolából. Senki sincs itthon. A mamám se.” Nos, az történt, hogy odament az asztalhoz egy papírért, ahol egy papírkupacban megtalálta a születési bizonyítványát. Ám a születési bizonyítványán nem az apja nevét látta, hanem egy másik férfi nevét. Az a férfi tehát, akihez az anyja hozzáment, nem a valódi apja volt. Úgy érezte, mintha kihúzták volna alóla a talajt. Úgy érezte, hogy elárulták, haragot érzett a mamájával szemben, zavarodottságot és félelmet. Kiderült, hogy az anyja fiatalon megházasodott, megszülte őt, a fiát, ám a férje ütötte-verte az anyát. Elvált a férfitől, és aztán találkozott ezzel a csodálatos emberrel, aki kliensemet fiává fogadta, tehát jogilag ő volt már az apja. Az anyja azonban valahogy sohasem szánta rá magát, hogy mindezt elmondja neki, ami persze butaság volt.

Segítettem neki túljutni ezen a valóban megrázó élményen. A hipnózisból visszatérve remekül érezte magát. A későbbi visszajelzése azonban még annál is remekebb volt. Másnap hazajött a felesége a munkából, ismét idegen férfiak nevét tartalmazó listával. (És érthető, hogy miként kapcsolta össze a tudatalatti a két dolgot. Ismeretlen férfi neve a születési bizonyítványon, illetve ismeretlen férfiak neve a listán. Szerette a mamáját, illetve szerette a feleségét. Nagyon ijesztő helyzet.) Hazajött az asszony a listával, és az semmi gondot sem okozott már. Mert ekkor már teljesen a jelenben tudott maradni.


Így kapcsol össze a tudatalattink dolgokat, és ha nagyon zaklatottá válsz, sohasem azért lettél zaklatott, amit okként hiszel. Mindig van ilyenkor a múltadban egy vagy több olyan ügy, aminek nem vagy tudatában, ami bekapcsolódott. És a kapcsolatokban szerintem nagyon fontos tudni erről. Fontos hátralépni, és azt mondani, hogy ha ez ennyire felzaklat, akkor az nem lehet csupán a jelenlegi ügy, az nem lehet csak emiatt az ember miatt.”

Érdemes kipróbálni a hipnózist, mert hatalmas pozitív változást hozhat életünkben. Nekem pl. – 20 év után! – a húsallergiámat szüntette meg, amit a válásom okozott…
Ha szívesen kipróbálná a hipnózisban rejlő lehetőséget, keresse meg Domján András hipnoterapeutát az alábbi e-mail-címen: bronzeado80@yahoo.com.

dr. Domján László

Képek:
piqs.de: unterbirken - something
piqs.de: Till Krech - juliusturm - last steps to the light
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 23656 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x