Betegnek lenni luxus?!
Címlap / Ezotéria / Betegnek lenni luxus?!

Betegnek lenni luxus?!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-28

Számos csodás gyógyulásról szóló történet bizonyítja, hogy elménkkel befolyásolhatjuk testünk fizikai állapotát, akár betegségeket szüntethetünk meg. Dr. Domján László, az agykontroll hazai atyja élő előadást is tart a témában az interneten. 

Az adás további különlegessége, hogy élőben, Texasból kapcsolódik be a beszélgetésbe Laura Silva, a Silva-féle agykontroll kidolgozójának lánya.

Egészségesnek maradni, meggyógyulni – az elme erejével minden lehetséges!
Valóban tehetünk azért, hogy egészségünk megmaradjon, illetve betegség esetén tehetünk azért, hogy egészségünket visszaszerezzük! Ha elvágjuk a kezünket, egyetlen orvos sem képes begyógyítani a sebet. Az orvos csupán segít, hogy a szervezet meg tudja gyógyítani önmagát. Az orvos fertőtleníti a seb szélét; összevarrja a sebet, hogy hús a húshoz simuljon; beköti, hogy megelőzze a seb bepiszkolódását, de a sebet a szervezet önmaga gyógyítja be. Ha egy gép meghibásodik, magától nem jön rendbe. Ha viszont a testünk megbetegszik, magától is meggyógyulhat.

Elménkkel azonban döbbenetes mértékben befolyásolhatjuk ezt a természetes folyamatot, ami lehetővé teszi, hogy egészségesek maradjunk, illetve hogy - még úgynevezett "gyógyíthatatlan" betegség esetén is - meggyógyuljunk.

Dr. Domján László belgyógyász, reumatológus, az orvostudomány kandidátusa, a Silva-féle agykontroll nevű stresszkezelő és elmefejlesztő módszer oktatója - az elmúlt 20 évben 100 ezernél is több embernek tanította meg, hogy hogyan segíthet önmagán. Számtalan "rendkívüli" gyógyulást tapasztalt meg. Világszemléletét - amit alapvetően befolyásolt Dr. Michael Newton és Eckhart Tolle munkáinak megismerése - így foglalja össze: "Az univerzum - minden fizikai és érzelmi fájdalom ellenére - a lelki fejlődés védett és támogatott országútja."Kérem, hogy azok számára, akik még nem ismerik a módszert, foglalja össze néhány mondatban az agykontroll lényegét!

Röviden: az agykontroll egy tudományosan megalapozott módszer az elme hatékonyabb használatára. Kicsit bővebben: az elme tudatos része egy másodperc alatt 2000 bit információ mennyiséget képes kezelni, az úgynevezett tudatalatti vagy tudattalan része pedig másodpercenként 400 milliárd bit információt – ám ez egy kevéssé kiaknázott része az agyunknak. A legtöbb szakember szerint az átlagember az agykapacitásának csupán egy-két százalékát hasznosítja. Ezt az arányt segít megnövelni ez a speciális agytorna, amelyet agykontrollnak nevezünk, és négynapos tanfolyam keretében bárki elsajátíthatja.

Kinek a nevéhez fűződik a módszer?
Egy mexikói származású texasi férfi, José Silva fejlesztette ki a gyermekei tanulásának megkönnyítésére. Észrevette ugyanis, hogy a gyerekei ébrenlét és alvás határán, amikor az agy sok alfa agyhullámot termel, meglepően gyorsan megjegyzik a tananyagot. Aztán arra is rájött, hogyha ebben a szunyókálásszerű állapotban tornáztatjuk az agyat, akkor a hatodik érzék is hihetetlen mértékben fölerősödik. Végül 22 évi makacs, kitartó kísérletezéssel egyszerű, könnyen elsajátítható mentális technikákat fejlesztett ki, amelyek például alkalmasak fejfájás, migrén elmulasztására, valamint segítenek a bennünket érintő fontos kérdésekben való döntéshozatalban; mivel bevonjuk azt a bizonyos másodpercenként 400 milliárd információt kezelni képes részét az elménknek, vagyis a tudatalattinkat, amely hozzásegít a számunkra legjobb megoldás megtalálásában.

Mi egyébben alkalmazhatók ezek a technikák?
A szokásaink megváltoztatásában, amelyek harminc nap alatt megoldhatók akaraterő és erőfeszítés nélkül, csupán ellazulással és a képzeletünk segítségével. Megszüntethetjük például a cigaretta vagy az alkohol iránti vágyat. Erre rengeteg konkrét esetet tudok, amelyek alátámasztják ezt az állítást. Ezenkívül döbbenetes mértékben hathatunk a szervezet öngyógyító képességére, természetesen az orvosi kezelést csak kiegészítve, és nem helyettesítve. Orvosként számomra eleinte szinte hihetetlen volt látni a csodaszámba menő gyógyulásokat, mint például egy rövidebb láb megnövesztése és ehhez hasonló esetek, amelyeket magyar agykontrollosok produkáltak. Ám az élet számtalan más területén is alkalmazható ez az egyszerű, de valóban működő mentális, problémamegoldó technikacsokor.

Melyek voltak azok az esetek, amelyek első hallásra még az ön számára is elképzelhetetlennek tűntek?

Három olyan magyar emberről tudok, aki másfél-két év alatt a rövidebb végtagját több centiméterrel megnövesztette: az egyikük Filák Gabriella, Budapest közelében él, akinek négy centiméterrel volt rövidebb a bal lába a jobbnál. Másfél éven keresztül minden nap, többször is ellazulva, örömmel elképzelte, hogy bicegés nélkül, normális utcai cipőben jár. Másfél év múlva azt érezte, hogy egyre inkább jobbra dől. Először nem értette, hogy miért, mígnem levette az ortopéd cipőjét, kiment az előszobába a tükörhöz, és döbbenten látta, hogy nyílegyenes a gerince, tehát egyforma hosszú lett a két lába. Elkezdtek ömleni a könnyei, és elégette az ortopéd cipőit. Azóta normális cipőben, bicegés nélkül jár.

Vajon mi lehet ennek a magyarázata?
Tudjuk, hogy amikor valaki az ébrenlét és az alvás határára kerül, a tudatalattija megnyílik, befolyásolhatóvá válik, és ha ekkor örömmel, színesen elképzeli a célját – adott esetben, hogy egyforma hosszú a két lába –, akkor olyan biológiai folyamatokat katalizál a szervezetben, amelyek hatására kicsit több csont képződik azon a területen, mint amennyi lebomlik. A csontokban ugyanis vannak olyan sejtek, osteoblastok, amelyek folyamatosan termelik az új csontanyagot, míg az úgynevezett osteoclastok folyamatosan lebontják a régit, vagyis a csontunk mindig átépül, hogy mindig friss, erős csont tartsa a testet. Ennek a képzelődésnek a hatására picit több csont képződött Gabi bal alsó végtagjának a csontjaiban, mint amennyi lebomlott, így másfél év alatt megnőtt a rövidebb lába. Egerben él egy asztalosmester, Székács Ferenc, aki munka közben véletlenül egy centimétert levágott az ujjából, emiatt amputálni akarták az első ujjpercet, hogy használható csonkja maradjon, de nem engedte, csak azt kérte, hogy kössék be. Ezek után naponta háromszor leült, ellazult, és elképzelte, hogy visszanő az ujja vége – és visszanőtt az ujja vége! Holnap estig mesélhetném a meghökkentő történeteket.A lehetőségek között szerepel az ideális pár, jobb munka, lakás és egyebek bevonzása is az életünkbe...

Valóban sok mindent bevonzhatunk, bár nem szeretném, ha bárki azt hinné, hogy az agykontroll mindenhatóságot tanít, mert ez így nem igaz. De biztosan merem mondani, hogyha valaki kitartóan használja a tanult technikákat, egy átlagember számára csodaszámba menő eredményeket produkálhat. Budapesten lakik például az a lány, aki egy fillért sem tudott félretenni a fizetéséből, de szeretett volna önálló lakást. A tanfolyam elvégzése után naponta elképzelte, hogy saját lakásban lakik. A véletlenek döbbenetes sorozatán keresztül teljesen ingyen hozzájutott egy pesti lakáshoz...

Ilyen esetben is a vonzás törvénye működik?
Pontosan, sok esetben ez a magyarázata a gyógyulásoknak is, vagyis, hogy bevonzunk olyan helyzetet, találkozást, lehetőséget, amelyik például felhívja a figyelmet valamilyen terápiás módszerre, amelyről azelőtt nem hallott a beteg, és ami megoldja a konkrét problémáját. Azért emlegetek főleg egészségügyi sikereket, mert azokat nehéz lenne a véletlen számlájára írni, de ugyanazok a törvényszerűségek működnek mindegyik esetben. Tehát valóban, be lehet vonzani ideális társat is, de hozzáteszem, nem csak képzelődni kell, hanem cselekedni is. Az agykontroll lényege az egyensúly, vagyis, hogy egészséges egyensúlyban aknázzuk ki a mentális és a fizikai világ lehetőségeit: programozunk és mellette teszünk is a céljainkért.

A hölgyolvasók kedvéért megkérdezem: hogyha valaki nem szívesen operáltatna szilikont a testébe, inkább a természetes utat választaná, reménykedhet-e abban, hogy a képzelete erejével nagyobb mellméretet produkál?
Remek példa erre egy fiatalasszony, T. Éva, aki Budapesten, a XV. kerületben lakik a két fiával: meglátott a kirakatban egy szép melltartót, szerette volna megvásárolni, de az ő méretében nem lehetett kapni, csak nagyobban, ennek ellenére megvette. Majd napi egyszeri programozás során, jó érzéssel elképzelte, ahogyan utána fordulnak a férfiak az utcán, meg büszkén sétál a bikinijében a strandon, úgyhogy néhány hónap alatt „belenőtt”, de nemcsak nagyobbak, hanem olyan kemények lettek a keblei, hogy orvosi vizsgálatnál gyakran megkérdezi tőle az orvos: szilikon? Mire ő: nem, agykontroll! El is jött egy 500 fős budapesti tanfolyamra, ahol beszámolt az eredményről. Ám nem ő az egyetlen, több magyar hölgy is mesélt hasonlóról, sőt, az is megtörtént, hogy valakinek zavaróan nagyok voltak a keblei, és néhány hónap alatt csökkentette a méretét. Tehát, aki rászán, mondjuk, fél-egy évet, és kitartóan programozza, meglepő változásokat tud elérni a keblével kapcsolatban is. De hasonlóan érdekes annak a 15 éves serdülő lánynak az esete, aki nagyon röstellte, hogy 41-es cipőt hord, és sikerült 39-esre csökkentenie a lábméretét.

Ha már a nőknek jó hírekkel szolgáltunk, elképzelhető, hogy a férfiak számára is van egy-két sikertörténet?
Erre is mondok konkrét példát. Tolna megyében egy 34 éves férfi röstellt együtt zuhanyozni másokkal, mert annyira szégyellte a férfiassága kis méretét. Miután elvégezte a tanfolyamot, csak ezt programozta, és hat hónap alatt 4 centimétert növesztett rajta. Meg is jegyeztem: „Te jó Ég, mi lesz itt öt év múlva!?” Bár a hímvessző mérete másodlagos az érzelmi tényezők mögött, azért tartom mégis figyelemre méltónak ezt a sikert, mert megszűnt az illető kisebbrendűségi érzése. Egy budapesti férfi pedig azzal ajándékozta meg a feleségét a születésnapjára, hogy kb. 5 centimétert növesztett a férfiasságán. Az emberi test tehát folyamatosan változó anyagkupac, amelyet, ha nagyon vágyunk rá és kitartótan programozzuk, akkor meglepően nagy mértékben át tudunk alakítani. A tudatalatti tintája az érzelem, ha tehát behunyt szemmel, ellazulva elképzeljük azt az örömöt, amit akkor éreznénk, amikor a vágyunk megvalósult, azt a test követi, hiszen a test minden folyamatát, a sejtek újratermelődését a tudatalatti irányítja, ily módon a test szépen igazodik a képzelethez.

Józsa Éva
EZO Élet Magazin

Dr. Domján László élő előadást tart Hogyan maradhatsz egészséges vagy gyógyíthatod meg magad az elméd erejével? címmel az EsoGuru.com weboldalon, február 23-án.

Az előadások pontos időpontjai magyar idő szerint:
Élő: Február 23. 19.00

Ismétlések:
Február 24. 01.00
Február 24. 04.00
Február 24. 09.00

Képek:
piqs.de: safaris - explorer
piqs.de: larosa - beste Freundinnen
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4925 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x