Gyógyítsd meg az életed az angyalok segítségével!
Címlap / Ezotéria / Gyógyítsd meg az életed az angyalok segítségével!

Gyógyítsd meg az életed az angyalok segítségével!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Amikor az angyalokkal szövetkezünk, életünk bármely területén meglepő gyorsaságú, csodálatos változások mehetnek végbe. Az angyalok hozzásegíthetnek a testi, spirituális, érzelmi, pénzügyi és intellektuális gyógyuláshoz. Segítenek a munkában, az egészségünk megőrzésében, szerelmi és családi életünkben, lelki békénk fenntartásában. A legfontosabb tudnivalók az angyali mágiához!  

Hogyan segíthetnek bennünket az angyalok a gyógyulásban?
Életünk bármely szakaszában érhetnek bennünket földolgozhatatlannak tűnő krízisek, amikor talán a legnagyobb szükségünk van arra, hogy önzetlenül mellettünk álljanak a magasabb világ avatott lényei. Az angyalok hozzásegíthetnek a testi, spirituális, érzelmi, pénzügyi és intellektuális gyógyuláshoz. Segítenek munkánkban, egészségünk megszerzésében, szerelmi és családi életünkben, lelki békénk megőrzésében. A velük való tudatos kapcsolat új távlatokat, mélyebb belátást hozhat a szeretet fő áramából kiszakadt, gyógyulni vágyó embernek.

A problémákat tekintsd leckének vagy feladatnak!
Sokszor úgy érezzük, életünk embert próbáló helyzetei, nehéz kapcsolatai, kihívásai fájdalmas élmények, maradandó sebek formájában örökké velünk maradnak. Ezek a mindannyiunk életében megjelenő próbák lehetővé teszik, hogy kreatív megoldásokat találjunk problémáinkra és eltávolítsuk a spirituális akadályokat életünkből. Az érzelmi krízisek az önmegismerés eszközei, a problémáinkkal kapcsolatos tanulás az önmegismerés útja.

Gyógyulásunk elkezdődhet, ha tudatosítjuk és elfogadjuk, hogy minden, ami az életünkben történik, az spirituális fejlődésünket és önismeretünk egyre tágabb kiterjedését szolgálja. Ha életünket ebből a perspektívából kezdjük el élni, máris elindultunk az érzelmi gyógyulás és az Én szabadsága felé vezető úton.



Miben nem tudnak nekünk segíteni az angyalok?

A gyógyulás mindig egy komplex, többszintű folyamat, mely minden ember számára elérhető, aki úgy dönt, hogy ezt az örömteli és felelősségteljes utat választja. Bármikor, amikor csak kérjük őket, az angyali birodalom lényei készségesen segítenek abban, hogy az átalakulások könnyedén menjenek végbe, és a gyógyulás fájdalommentes legyen. Ugyanakkor tetteinkért mindannyian személyes felelősséggel tartozunk a szabad akarat bolygóján, tehát nem szabad abba a hibába esnünk, hogy teljes mértékben az angyalokra hárítjuk problémáink megoldását.

Ne feledjük: az angyalok örömmel segítenek a leghatékonyabb megoldások megtalálásában, de a fizikai szinten nekünk kell cselekednünk! Nem bújhatunk ki az önismeret felelőssége és a saját fejlődésünk érdekében végzett munka alól.

Az angyalok nem vállalnak helyettünk felelősséget
El kell fogadnunk, hogy felelősek vagyunk szenvedéseinkért, az életünkben megjelenő minden problémáért és fel kell hagynunk azzal, hogy kényelmesen kivetítjük a külvilágra sérelmeinket. Minden esemény és minden ember, akivel kapcsolatba kerülünk, saját magunkat tükrözi vissza valamilyen formában. Senkit sem hibáztathatunk azért, ami a saját életünkben történik – minden egyes helyzetet mi magunk teremtettünk, hogy abból tanulni tudjunk. Ez az első és talán legkeményebb lépés a tanulás és gyógyulás folyamatában.

A kérdéseinkre a válasz: bennünk van
Amikor felismerjük és elfogadjuk, hogy a válaszok bennünk lakoznak, és hajlandóak vagyunk következetesen eszerint élni, fokozatosan megismerhetjük valódi énünket és lépésről lépésre meggyógyíthatjuk énünk minden egyes aspektusát. Bármikor, amikor csak kifejezzük ebbéli szándékunkat, angyalok légiói állnak készenlétben arra, hogy segítségünkre legyenek ebben a sokszor fájdalmas és nehéz, de örömteli és felemelő folyamatban. Bármikor hozzáférhetünk szeretetteljes útmutatásaikhoz, tanácsaikhoz és üzeneteikhez.

Hogyan lépjünk kapcsolatba a gyógyító angyalokkal?

1. Kérd a segítségüket!
A szabad akarat törvénye szerint az angyalok nem avatkozhatnak bele az életünkbe kifejezett engedélyünk nélkül, mindig kérnünk kell a segítségüket (kivéve közvetlen életveszélyben). Elég, ha rájuk gondolunk vagy gondolatban szólítjuk őket és kérjük a segítségüket. Mindannyiunkat két vagy több őrangyal kísér egészen halálunkig, sokszor változnak is fejlődésünknek megfelelően. Kérhetjük őket, vagy az adott problémában leginkább járatos angyalt. Nagyon hatásos, ha imádkozunk hozzájuk. Az ima nagyon fontos része a spirituális útnak, az ima szentsége összekapcsol minket Istennel és az angyalokkal.

2. Bízz a felsőbb bölcsességben!
Az angyalok sokkal szélesebb körű megértéssel rendelkeznek életünket illetően, ezért célszerű rájuk bízni, hogy a lehetséges változatok közül a számunkra legjobb megoldást válasszák ki. Isten és az angyalok határtalan bölcsessége olyan megoldásokat eredményez, amilyenekről az emberi elme álmodni sem képes. Fontos, hogy bízzunk bennük és elfogadjuk az általuk javasolt megoldást, ami a saját elménk által kidolgozott stratégiákhoz képest gyakran sokkal nagyszabásúbb, örömtelibb és átfogóbb.

3. Engedd el a problémát, engedd meg, hogy megoldódjon!
Fontos tudatosan elengednünk a problémát – sokan tudattalanul ragaszkodnak megbetegítő helyzetekhez, régi mintákhoz és kényelmes játszmákhoz, bár gyógyulásért fohászkodnak. Ha nem engedjük meg minden szinten a változást, nem vagyunk valóban befogadóak a megoldásokra, ezzel akadályozzuk angyalainkat a segítségnyújtásban és önmagunkat a gyógyulásban.

4. Kövesd az égi irányítást!
A megoldás érdekében meglehet, hogy furcsa lépések megtételére kérnek az angyalok. Sugallataik érkezhetnek belső hang, belső víziók, az életünkben fellépő szinkronicitás formájában, álomban vagy a belső tudás bizonyosságának érzetével. Ezek az üzenetek imáinkra érkező válaszok, ha nyitottak vagyunk rájuk, útmutatóul szolgálhatnak kihívásaink megoldásában. Kéréseik lehetnek egészen konkrétak, mint például hogy menjünk el egy bizonyos helyre, vagy hívjunk fel egy bizonyos személyt, de lehetnek sugallatok elménk vagy szívünk számára, mint például bocsássunk meg magunknak vagy másoknak.

Forrás:
Rekha Vidyarthi: Érzelmek gyógyítása angyalokkal
Doreen Virtue: Angyalokkal gyógyítás
Mihály arkangyal Ronna Herman közvetítésében: A fény szárnyain


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 12619 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x