Heti tarot-előrejelzés: angyali üzenetekkel!
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: angyali üzenetekkel!

Heti tarot-előrejelzés: angyali üzenetekkel!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-26

Ezen a héten remekül alakul a magánéletünk, az egészségünkre viszont jobban oda kell figyelnünk. Bár csütörtökön kinyílik a pénzesláda, anyagi helyzetünk ennek ellenére egész héten szélsőséges lehet. Az Álmok tarot-jából készült előrejelzéshez most angyali üzeneteket is kaptunk! 

Ezt az előrejelzést is a már megszokott módon az Álmok tarot-ja nevű kártyából készítettem el, és különlegességképpen meditációs angyalkártyákat is felhasználtam. Minden napra kértem egy tanácsot az angyaloktól, amelyből kiderül, mire figyeljünk a legjobban.

Hétfő, május 2. (Kardok hármas, Szerencsekerék, Mértékletesség):
Figyeljünk a szemeinkre, ne erőltessük meg őket, ezért mérsékeljük a számítógépnél töltött időt. A nap kezdetén érdemes egy szemvédőcseppet cseppenteni szemünkbe. Párkapcsolatunk és magánéletünk különösképpen jól alakul ezen a napon, jó nap tisztázni mindent. Válogassuk meg, hogy mire adunk ki pénzt, ne költsünk feleslegesen.
A nap angyala: Izrafel, üzenete: a zene megtisztít!

Kedd, május 3. (Botok hetes, Érmék kettes, Remete):
Ma sok negatív energia vesz körül minket, és ez nagyon hamar meglátszik egészségükön és kedvünkön. Ma a női energiák dominálnak a magánélet területén, így, ha tudjuk, akkor lessük – mi férfiak – a nők kívánságait. Amennyiben ma valamilyen összeg megérkezését reméljük, sajnos nem várható, hogy megérkezik.
A nap angyala: Kharmiene, üzenete: teremtsd meg a harmóniát!Szerda, május 4. (Ördög, Főpapnő, Kelyhek kettes):

A mai napon a magánéletünk kerül a fókuszba, így, ha új kapcsolatra vágyunk, vagy a jelenlegit feltuningolni, akkor megfelelő nap a mai! Fontos, hogy immunrendszerünket erősítsük! Döntéshelyzetbe kerülünk anyagi téren. Mindent mérlegeljünk, ne döntsünk elhamarkodottan!
A nap angyala: Ananhel, üzenete: gyakorolj megbocsátást!

Csütörtök, május 5. (Érmék ásza, Botok hatos, Érmék négyes):
Ma kinyílik a pénzesláda, azaz Fortuna ereje a mai napon többszörösen hat, így sikerrel járhatunk, ha ma adunk fel egy lottószelvényt. Ma erőnlétünk és kedvünk a magaslatokon lesz. A magánéletünket sikeresen uraljuk, kézben tartjuk, így nincs mitől félnünk.
A nap angyala: Ramaela, üzenete: örülj és örvendezz!

Kedvenc színed elárulja, hogy milyen is vagy valójában! Tudd meg most! >>

Péntek, május 6. (Hit, Kelyhek ötös, Igazságosság):
Ma minden apróságban – egy rosszullétben, fejfájásban is - betegséget keresünk. Lépjünk túl ezen a szemléleten, ne erősítsük magunkban a betegség képzetét, helyette az egészséget programozzuk be. Párkapcsolatunkban ma egyedül maradhatunk érzelmileg, de ez nem baj, töltsük időnket meditálással.
A nap angyala: Hadraniel, üzenete: fogadd el és szeresd azt, ami van!Szombat, május 7. (Kelyhek hetes, Kelyhet kettes, Botok ásza):

Kezünkben az irányítás, álmainkat is megvalósíthatjuk, ha akarjuk, csak hinnünk kell benne. Szerelmi életünk kiegyensúlyozott és harmonikus lesz. A mai napon úgy viselkedhetünk, mint egy főnix. Hamvainkból újraéledünk, s új tervekkel folytatjuk életünket.
A nap angyala: Gábriel, üzenete: támadj fel!

Vasárnap, május 8. (Botok kilences, Kelyhek hármas, Botok kettes):
Egy nehéz hét után ránk fér igazán a pihenés. Tegyük le terheinket, s várjuk megújultan, tisztán a következő hetet. Vessük le álarcainkat, amelyeket a hétköznapokban viselünk a másoknak való megfelelés érdekében.
A nap angyala: Sztamera, üzente: bocsáss meg magadnak!

Papp Máté
További ezoterikus cikkeket találsz az AstroWorld-ön! >>

Kép: piqs.de: bea lehnhoff - kleiner engel Anaelle 
 
[ 7560 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x