Egészségi problémákat jelez a hétre a tarot
Címlap / Ezotéria / Egészségi problémákat jelez a hétre a tarot

Egészségi problémákat jelez a hétre a tarot

Forrás: AstroWorld
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Ezen a héten érdemes lesz figyelni egészségügyi állapotunkra. Fontos karban tartanunk az erőnlétünket, mert már egy kósza baktérium is leverhet a lábunkról. Vitaminokkal erősítsük immunrendszerünket, hogy támogassa a szervezetünket! 

Hétfő (Érmék lovagja, Kardok királynője, Érmék hatos):
Egészségünkben régen elfeledett betegség jöhet ismét felszínre egy-egy szorult helyzet következtében. Lehet ez pánikbetegség, kisebbségi komplexus vagy asztmatikus roham. A párkapcsolat terén a női energiák lesznek a dominánsak. Egy vadító sötétkék színű ruha hamar beindíthatja az estét, s ez az este nem a konyhában fog véget érni. Ne költekezzünk túl, csak a legszükségesebb dolgokat vegyük meg. Ne menjünk bevásárlóközpontok közelébe, mert úgy nem igazán tudunk ellenállni a pénzköltésnek.

Kedd (Botok királya, Érmék ásza, Érmék hármas):

Amit tegnap a nők tudtak adni a férfiaknak, azt illik viszonozni, és úgy is tesznek. Egy tűzpiros boxer – ha oda kerül a sor, minden nőt levesz a lábáról. A férfiak nyugodtan érezhetik ma magukat „kiskirálynak”. A mai napon felerősödhetnek a fej, szem, fül, száj, orr problémák, így érdemes felkészülni egy komoly fejfájásos délelőttre. Anyagi problémáink megoldásához a kulcs ma a kezünkben van!

Szerda (Érmék kettes, Kelyhek négyes, Kardok hatos):
Ha megoldást szeretnénk találni anyagi gondjainkra, akkor nem ez a nap a legmegfelelőbb. Keressünk más időpontot! Ma az érzelmek és a szerelmi életünk sem szárnyal magaslatokba. Érdemes figyelni szinte összes szervünkre a fej kivételével, a toroktól kezdve a lábakig, mert ma hajlamosabbak leszünk a megbetegedésekre!


Csütörtök (Mágus, Uralkodó, Kelyhek ásza):

Magánéletünkben maximálisan teljesítünk. Megadjuk mindazt a párunknak, amire szüksége van, s ő ezt nagy örömmel viszonozza. Ha szeretnénk gyermeket, ma "dolgozzunk az ügyön”. Nem érdemes munkahelyünkön új ötletekkel, óhajokkal, sóhajokkal előállni, mert ma nem, sőt egész héten nem aratnak sikert. Jobb ma a háttérben maradnunk!

Péntek (Nap, Botok ötös, Érmék ásza):
Egészségügyi állapotunk sokat romolhat, mert olyan ellenséges támadásokkal találjuk magunkat szemben a „házon kívül”, tehát nem családtagoktól, hogy azonnal egészségünk kárára megy. Ma se tanácsos, hogy munkahelyünkön új ötletekhez nyúljunk. Társunkkal fantasztikusan alakul a mai napunk is, amennyiben pedig nincs párunk, ma könnyen találhatunk!

Pénzhoroszkóp - Te hogyan viszonyulsz a pénzhez? >>>


Szombat (Torony, Botok négyes, Ítélet):

Ma szintén romlásnak indulhat állapotunk, de már nem az ellenségeskedések miatt, hanem valószínűleg vírusos megbetegedés miatt. Teakúra segíthet a bajban! Az anyagiak terén új lehetőség jön, s ezt könnyen észre is vesszük, azaz nem kell árgus szemekkel járkálni egész nap. Magánéletünkben érdemes elszámolni régi negatív tetteinkkel, s az esetleges félrelépéseket megbeszélni szerelmünkkel.

Vasárnap (Botok nyolcas, Kelyhek hármas, Kelyhek királya):
Támadások érhetnek ma minket szellemi szinten, méghozzá elég komolyak. Ennek függvényében – ha nem védjük le magunkat –, ismét komoly egészségügyi problémák léphetnek fel, még ma! Ma párunknak más arcunkat mutathatjuk, mint eddig, s ez nem jó! Anyagiakat tekintve csak a férfiak által közvetített ötletek, tervek aratnak sikert a következő héten.

Papp Máté
További ezoterikus cikkeket találsz az AstroWorld-ön >>>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 4645 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x