Doreen Virtue a mennyei világról
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Doreen Virtue a mennyei világról

Doreen Virtue a mennyei világról

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-26

Közeledik a várva várt május 11-e, amikor angyalok szállnak le Budapestre, és a hallgatókkal együtt vesznek részt Doreen Virtue és Charles Virtue meditációs és tanító napján, ahol anya és fia válaszol minden gyógyítással és angyali teremtéssel kapcsolatos kérdésre. 

„Legyél mindig nyitott, és tanulj új dolgokat,
majd tanítsd meg másoknak.”

(Zadkiel arkangyal)

Doreen Virtue egész napos rendezvénye a mennyei világról
2011. május 11. 10: 00 – 20:00


Nem mindennapi esemény, hogy a felhők fölött lakó égi tünemények, az angyalok világa leköltözik hozzánk, halandókhoz a Földre, ha csak egy egész napos rendezvény erejéig is.

A tisztánlátó Doreen Virtue, aki egyenesen Amerikából érkezik hozzánk, egy titokzatos világba enged most betekintést, és nem fukarkodik az isteni mágiával. Az angyali üzeneteket tisztán átadó pszichoterapeuta az angyal-terápiáról, az Angyalokkal való kommunikációról, spirituális gyógyításról és más pszichológiai témákról tart előadást hazánkban, míg fia, Charles Virtue nagy erejű üzeneteket ad át a résztvevőknek az élet céljáról és az angyalok segítségével végzett teremtésről.


Sokszor vagyunk úgy, hogy egy negatív élethelyzetből való kilábalást vagy egy pozitív fordulat bekövetkeztét őrangyalunknak köszönjük meg nagy hevesen, aki fölöttünk repked, vagy éppen a vállunkon üldögélve felügyeli, hogy rendben menjenek a dolgok. Őrangyalunk vigyáz ránk, és napi útmutatást nyújt, ha figyelünk rá. Tegyük most is ezt, figyeljünk, és halljuk meg az angyali üzeneteket!

Dr. Virtue tisztánlátó képessége révén kapcsolatba tud lépni mások angyalaival személyes találkozás vagy telefonbeszélgetések alkalmával. Eddig 22 könyve jelent meg az elme-test-szellem témákban, melyek mind egy új világot mutatnak be az olvasóinak., többek között az „Angyali számok”, az „Isteni mágia”, az „Angyali üzenetek”, valamint a „Mágikus unikornisok” újdonság, melyek 35%-os kedvezménnyel kaphatók április 19-től, egészen május 11-ig, az előadás napjáig az Édesvíz Kiadó jóvoltából a jóskártyákkal együtt.

Különleges napra számíthatunk tehát, melynek záróakkordjaként Doreen saját zenekarával, a meditációs zenét játszó Obsidiannal lép fel a közönség és a jelen lévő angyalok előtt. Természetesen a nap folyamán lehetőség lesz a már eddig megjelent könyvek és kártyák dedikálására is, az angyalok vigyázó tekintetétől kísérve. Ezt a napot a gyógyítás, az életcéllal kapcsolatos üzenetek és a zenei élvezet teszi különlegessé.

Töltsön el Ön is egy szó szerint varázslatos napot és estét az angyalokkal, és meditáljon egy valódi tanító útmutatásait követve!

EGY NAP AZ ANGYALOKKAL

A RENDEZVÉNY IDŐPONTJA:
2011. MÁJUS 11. SZERDA  10: 00 -20: 00

A RENDEZVÉNY HELYSZÍNE:
MILLENÁRIS TEÁTRUM

(Bp. 1024, Kis Rókus u. 16-20.)

Jegyeket az Édesvíz Kiadó webáruházában és a könyvesboltban lehet igényelni, bővebb információt pedig a www.edesviz.hu weboldalon vagy a következő telefonszámon kérhetnek: 06-1-266-3778 
 
[ 5406 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x