Szingli horoszkóp - A HALAK szingli
Címlap / Ezotéria / Szingli horoszkóp - A HALAK szingli

Szingli horoszkóp - A HALAK szingli

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

 

HALAK (Február 20. – Március 20.)

Rendkívül érzékeny nő vagy, tele segítőkészséggel és romantikus elképzelésekkel. Kissé határozatlan vagy, talán azt sem tudod, hogy milyen partnerre vágysz. Az első lépés: gondold végig, hogy mire van szükséged. Ha már tudod, hogy mit szeretnél, akkor könnyebben találod meg az ideális társat.  A kapcsolataid általában gyorsan alakulnak ki, tele vannak érzelemmel. Szereted, ha kölcsönösen segíthettek egymásnak kedveseddel. Sajnos néha kihasználják a jó szándékodat. Ne hagyd, hogy pasid visszaéljen a jólelkűségeddel!

Mit tegyél?
Engedd, hogy áramoljanak az érzelmek, de ne várj túl hamar túl sokat a kapcsolattól. Adj időt kedvesednek, hogy rájöjjön: te vagy álmai nője. Varázsold el őt a gyengéd szex erejével!

Mit ne tegyél?
Ne hagyd, hogy kihasználjanak! Már a kapcsolat elején ki kell vívnod a pasi tiszteletét. Ezt csak határozottsággal érheted el. Nem baj, ha néha nemet mondasz neki, ettől nem fog kevésbé szeretni!

Mikor és hol találod meg a szerelmet?
Az ősz eleje hozza meg számodra a szerelmet. Talán vacsorázni mész a barátaiddal és Ők mutatják be neked új kedvesedet. Hozd magad a legjobb formába!

Milyen partnert keress?
Fontos, hogy érzelmes legyen, hiszen óriási az igényed a romantikára. Ne válassz olyan férfit, aki szégyelli az érzelmeit! Ha nem elégíti ki romantikus igényeidet, akkor nem leszel boldog. Szereted, ha pátyolgathatod, gondozhatod kedvesedet. Ideális, ha ő el is fogadja ezt tőled. Ne válassz nagyon önálló, karakteres férfit. Ez a típus nem hagyja, hogy kényeztesd. Nem szabad alárendelt szerepet játszanod a kapcsolatban! Tartsd meg a barátaidat és a kedvteléseidet!

Szerelemvonzó talizmánod:
tűzvörös rubin ékszer.

Kunsay Melinda
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 3085 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x