A lélek és test mérge: a rák
Címlap / Ezotéria / A lélek és test mérge: a rák

A lélek és test mérge: a rák

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-28

A súlyos betegségeket kiváltó lelki problémák szerteágazóak lehetnek. Különböző daganatos betegségekhez többnyire különböző lelki probléma társul. A probléma gyakran abból adódik, hogy saját magunkat nem fogadjuk el úgy, ahogy vagyunk: negatív és pozitív tulajdonságainkkal együtt. Kialakulhat úgy is, hogy a környezet elnyomásának következtében különböző komplexusokat fejlesztünk ki a másoknak való megfelelés következtében. Ha valaki a testi-lelki bántalmakat nem tudja elengedni, nem tud túllépni a problémán és kreatív megoldást találni rá, ehelyett hónapokon, akár éveken át őrlődik rajta, esélyt ad a rák kialakulásának. 

Megosztanék egy személyes tapasztalatot, amellyel ezt erősíteném:
Ez a történet egy nagyon jó barátommal esett meg. A munkahelyén – pár kollégáján kívül – nem nagyon becsülték meg, ahol tudták, megalázták, egyébként pedig szinte levegőnek nézték. A munkahely igazgatója nem engedte tovább tanulni, s azt mondta neki: „Amíg két lábon állok, maga nem fog tanulni!”. Ezzel elültették benne a kisebbségrendűséget, valamint a bizonyítási kényszert. Hónapokon át sírva jött haza munkahelyéről, és folyamatos lelki gondokkal küzdött. Mindezek együttes hatására őszre diagnosztizálták nála a tüdőrákot, amely az elnyomást, a „levegőhöz nem jutást” jelképezi. A betegségtől nem rémült meg, nagyon erős volt az elhatározása, hogy szeretne meggyógyulni. Pozitív hozzáállásának köszönhetően karácsonyra már meggyógyult, és számunkra ő volt maga az ajándék. Mindezek után – a bizonyítási kényszernek köszönhetően – három diplomát szerzett, mely közül az utolsót a napokban teljesítette sikeresen.Mi lehet a leggyakoribb rákos megbetegedések lelki kiindulópontja?

Tüdőrák: a tüdőrák a környezet elnyomását szimbolizálja. A munkahelyén, a családjában, vagy abban a légkörben, ahol él, nem engedik, hogy az igazi önmaga legyen az illető.

Agydaganat: ha valaki mindent többször átgondol, átrág, folyamatosan agyal és nem tud megnyugodni, bízni a gondviselésben. A túlkomplikálások, a furakodások, cselszövések is okozhatják.

Prosztatarák: a férfiasság nem megfelelő megélésekor alakulhat ki. Nagy százalékban jelenik meg akkor is, ha a szülők nem fiút, hanem lánygyermeket vártak. Azoknál is kialakulhat, akikre életükben többször rákiabálták a meleg, vagy ennél trágárabb, másságot kifejező szavakat.

Petefészekrák: a nőiség nem megfelelő megélésekor alakulhat ki. Sok betegnél akkor jelenik meg, ha a szülei fiúnak várták, és nem lánynak. A túlzottan harcias jellem, a nőiség háttérbe szorításakor jelenik meg. Arra figyelmeztet, hogy: „Légy nő!”.

Szájrák: gyakran azért alakul ki, mert az illető nem mondja ki mindazt, amit egy adott helyzetben elmondana. Amikor a környezet, vagy saját maga hatására nem meri kimondani véleményét, vagy megmondani az illető szemébe. Tapasztalható ezeknél az embereknél, hogy inkább levelekben, illetve különböző médiumokban mondják el mondanivalójukat.


Amennyiben merünk azok lenni, akik vagyunk, és merjük vállalni véleményünket, igazi énünket, mindazt, ami mi vagyunk, és nem engedünk a környezet elnyomásának, hanem továbbra is egyéniségek maradunk: kisebb százalékban alakulhat ki rákos megbetegedés.

A hagyományos orvoslást, illetve a rák elleni kezeléseket, a fent említett módszerek nem helyettesítik, csupán kiegészíthetik vagy megelőzhetik azokat!

Papp Máté
AstroWorld

Képek: www.morguefile.com
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 7114 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x