Heti tarot-előrejelzés: kezdd újra tiszta lappal
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: kezdd újra tiszta lappal

Heti tarot-előrejelzés: kezdd újra tiszta lappal

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Ezen a héten mindent adjunk ki magunkból, ami bánt, vagy nem hagy nyugodni minket. Mondjuk meg a másik fél szemébe, ne a háta mögött közelítsük meg, mert fordítva is elsülhet! Őszintén és egyenesen mondjuk ki azt, amitől eddig álmatlanok voltak az éjszakáink! Az Újholdnak köszönhetően szombattól tiszta lappal indulhatunk, amennyiben az eddig lezáratlan dolgok végére pontot teszünk. Ha ezt nem tesszük meg, a következő Újholdig folytatódhat az álmatlan, gondterhelt időszak! Éljünk a lehetőségekkel, szabaduljunk meg a nehézségektől MOST! 

Hétfő – július 25. (Botok hetes, Botok kilences, Kelyhek négyes):
A harciasság, és a küzdelem jellemző lesz a mai napunkra, de ezzel semmi gond, hisz az élet jó és rosszból áll. A harc ma leginkább a sikerért, a fényért folyik, tehát nem egymásnak akarunk rosszat! A fényűzés is eluralkodhat ma rajtunk, így olykor erőnkön felül próbálunk megfelelni környezetünknek. Viszont azt tartsuk szem előtt, hogy ne a környezetünknek, társainknak, barátainknak akarjunk megfelelni, hanem saját magunknak bizonyítsunk! Az igaz barátaink minden körülmények között kitartanak mellettünk, ezt ne feledjük!

Kedd – július 26. (Kelyhek ásza, Botok kettes, Érmék hetes):
A mai napon az érzelmek túlsúlyba kerülnek, így a munkakedvünk kicsit alábbhagy. Sok mindent megadhatunk párunknak ma, de jobb beosztani ezeket az élvezetek, s nem kijátszani minden lapot a 24 óra alatt. A munkánkban egy kisebb kudarc is érhet minket, amiért nagyon csalódottak leszünk. Próbáljuk irányítani környezetünket, de jobb, ha erről leteszünk. Ma semmilyen vezetői, irányítói posztot ne fogadjunk el, ne vállaljunk el, jobb többször átgondolni, mintsem megfontolatlanul beleugrani mindenbe, ugyanis olyan terhek, feladatok szakadhatnak a nyakunkba, amelyeket nem biztos, hogy egyhamar meg tudunk oldani.


Szerda – július 27. (Főpapnő, Kelyhek hármas, Kardok nyolcas):

Elsősorban a hölgyeknek célszerű ma ügyelni arra, hogy ne nagyon üljenek kőre, ne mászkáljanak mezítláb, mert könnyen felfázhatnak, s akár nőgyógyászati problémájuk is lehet. Ma nem csak az érzelmekben, hanem minden másban is bőséget élvezhetünk. Nem várt pénz, örökség, nyeremény is ütheti a markunkat, és a munkahelyünkön is megbecsülnek minket. Családi életünkben apró vita lehetséges, de ez nem határozza meg sokáig a hangulatunkat, úgyhogy aggodalomra semmi ok, bármely családban előfordul. Ma inkább ne vessük alá magunkat műtéti beavatkozásoknak, nagyobb a komplikációk esélye.

Csütörtök – július 28. (Kardok ásza, Kelyhek királynője, Botok hercege):
Ma kapunk meleget és hideget is, a kérdés leginkább az, hogy mindezt ki hogyan éli meg. A környezetünkből kaphatunk egy-két nem egészen pozitív megjegyzést, amit bár nem szánnak konkrétan bántásnak, de mi könnyen úgy értelmezhetjük, sőt, ebből a későbbiek folyamán egy nagyobb vita is kialakulhat. Ha viszont humorral fogjuk fel, mindez elkerülhető. Magánéletünkben kicsit zavaros lesz a helyzet, nem lesz egyszerű átlátnunk az erővonalakat. Pletykák is szárnyra kaphatnak azzal kapcsolatban, hogy megcsal a párunk, de ezzel szintén nem kell komolyabban számolni, ugyanis nagy valószínűséggel csupán egy irigy személy indította el a szóbeszédet.

Péntek – július 29. (A Nap, Kardok királynője, Kelyhek kilences):

A hét utolsó munkanapján felragyog az a bizonyos Nap, amelyet várva vártunk. Minden negatívum és rossz dolog, amely nehezíti az életünket, ma egy szempillantás alatt köddé válhat. Talán mesebelinek tűnik, de ma szinte csupa pozitív dolog történik velünk. Ez köszönhető a hozzáállásunknak – a pozitív életszemléletnek -, valamint a sorsnak is, hogy mára időzítette a közös együtt töltött perceket a párunkkal, az esti társasjátékozást a gyerekekkel, a családlátogatást, valamint a munkahelyi aktivitást. Mindezek együttes hatása teszi csodálatossá a mai napot!


Szombat – július 30. (Botok lovagja, Kardok kilences, A művészet):

Ismételten egy nap, amikor esélyünk nyílik alaposan kipihenni magunkat, igaz telis-tele lesz fordulatokkal. A mai napot inkább a férfiasság, és az ahhoz társuló tulajdonságok hatják át, mintsem a nőiség, a gyengédség. Ez a nap jó arra, hogy a vitákat lejátsszuk, és a problémás helyzetek végére pontot tegyünk. Könnyen lehet, hogy ez a törekvésünk akadályokba ütközik és apróbb nehézségek tarkítják, de mindezt könnyen orvosolhatjuk, ha nem hőkölünk meg a feladat láttán. A családban megtaláljuk boldogságunkat, így amennyi időt tudunk, töltsünk szeretteinkkel!

Vasárnap – július 31. (Kelyhek lovagja, Kardok hármas, Kardok hatos):

Az érzelmek ma a fellegekbe is emelhetnek minket, így a mai napot jó, ha a szerelmünkkel, párunkkal töltjük. Ma a munkát teljesen hagyjuk ki a napirendünkből. Csak a párkapcsolat és a család kapjon szerepet. Tervezhetünk mára túrát, kirándulást, kisebb nyaralást is. Ha erre nincs keret, vagy nincs kedvünk hozzá, egy közös családi ebédfőzés is helyettesítheti! A lényeg az együttlét, az összekovácsolódás, a bizalom, és az élmény! De ezt helyettesítheti egy esti grillparti is!

Papp Máté
Astroworld
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 6958 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x