A Szűz-nők 10 legvonzóbb tulajdonsága
Címlap / Ezotéria / A Szűz-nők 10 legvonzóbb tulajdonsága

A Szűz-nők 10 legvonzóbb tulajdonsága

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

Te is a Szűz jegyében születtél? Netán ismersz ilyeneket? Vagy esetleg Szűz a feleséged, barátnőd, nővéred, húgod, szerelmed? A most következőkkel egyet fogsz érteni, lehet, meg is lepődsz, főleg akkor, ha még nem ismerted meg tökéletesen ezt a tiszta, őszinte és kedves csillagjegyet. Bizonyára sokat számít az aszcendens is, számít, hogy az Oroszlán csillagjegyhez vagy a Mérleghez van-e közel a Szűz jegy szülötte, de egyben biztosak lehetünk: ügyel a részletekre. 

Udvariasság: felsőfokon! Nincs az a helyzet, amelyben a Szűz hölgy ne lenne kedves és udvarias. Nem fog kellemetlen helyzeteket okozni. Még magát az ördögöt is visszahívja és előreengedi az ajtón. nem várja el az udvariasságot, de megjegyzi, ha vele valaki nem az és a legközelebbi találkozásnál észrevehető lesz rajta.

Becsületesség: mindig, minden helyzetben! Egy rendes Szűznek nincsenek kommunikációs gátjai, igent vagy nemet fog mondani és jól működik a lelkiismerete is. Sokat ad és bizonyos szinten kölcsönösséget vár el. Amit megígér, azt betartja. Aki becsapja, annak betart, de soha nem bosszúállóan, hanem ezt is kedvesen és szerényen: elfordul, félreáll.

Elegancia: külsejében is, belül is! Egyedi, különleges öltözködésében is hordoz mindig valamennyi színpadiasságot, ugyanakkor utánozhatatlan egyszerűséget is. Sokan irigylik, mert születetten szép. Belső eleganciája nem engedi meg, hogy alpárian viselkedjen és igyekszik távoltartani magát minden veszekedéstől, trágárságtól. Ez nem azt jelenti, hogy bizonyos konfliktushelyzetekbe ne állna bele, de azt is elegánsan és gavalléran teszi.

Kedvesség: születetten kedves! Szépségén és eszességén kívül a Szűz-szülött egyik vonzereje, amitől mindenki szerelmes lesz belé: a kedvessége. Biztos lehetsz benne, hogyha megkérdezi, hogy vagy, a válaszod valóban érdekelni fogja és figyelemmel kíséri minden szavad. Természetes bájából fakadó kedvessége veleszületett ajándék, ne is kutasd a titkot.Segítőkészség:
számíthatsz rá! Biztos lehetsz abban, hogy nem fog tolakodni és nem fogja ajánlgatni a segítségét, holott ha segítséget kérsz tőle, biztosan megteszi. Nem fog félrekullogni, gyáván megtorpanni: segíteni fog. Van ereje és vannak ötletei, és abban is légy biztos, hogy használni fogja őket, élni fog velük.

Szeretet: akit megszeret, azt nagyon megszereti! Teljes és tökéletes szeretetet ad önzetlenül. Ha ad: mindent ad, ha nem ad, akkor inkább semmit sem ad. Teljes szívét-lelkét-testét, figyelmét adja bármilyen emberi kapcsolatban, de csak annak, akivel jól érzi magát. Nem hazudik, mert nem is tud hazudni érzelmek terén sem. Cselekedetekkel bizonyítja és biztosítja szeretetét annak, aki fontos neki. Nagy a szíve, sokakat szeret. Klassz barát is! Megnyílhatsz neki és elmesélheted neki a titkaidat. 

Szerelem: vele a legvalódibb! Aki Szűz-jegyű hölgybe volt valaha is szerelmes, netán most is az, egyértelműen a legszerencsésebbnek mondhatja magát. Akit Szűz-jegyű hölgy valaha is szeretett, az nem nagyon tud már más csillagjegyűekkel lenni. A testiségbe, a lelkiségbe is belecsempész egy csomó viccet, humort, mókát. Érzékeny és érzéki: a legcsodásabb szerető és valódi nő. Nincs szüksége mázakra, színjátékra, a "szeretlek" szócska állandó kimondására. Sokat foglalkozik a szeretett partnerével, érdekmentesen, szenvedélyből, szenvedéllyel. Nem fog nyomulni, csodás nő, nincs szüksége rá. Sokan szerelmesek belé, de ezzel soha nem él vissza. De azért tudja ám. Érzi. Minden megérez, a legapróbb rezdüléseket is.

Nyitottság: az egyik legnagyszerűbb jellemzője. Zárkózott, keveseket enged igazán közel magához, de a zárkózottsága is vidám és megengedő. Ha valamit kérdez, az tényleg érdekli, mivel segítőkész: figyelmes is toleráns is. A teljesítménye és a viselkedése alapján alkot véleményt, nem zavarja, ha egy férfi meleg, simán barátkozik vele, viszont ha egy férfi agresszív, dühös és hideg, rideg: attól a férfitől menekül. Mindenre nyitott, amíg át nem verik, be nem csapják. A békülésre is nyitott.Kezdeményezőkészség:
fogjuk a Merkúr-bolygóra! Nem szívbajos. Tud rögtönözni, bármilyen élethelyzetben. Csak látszólagos a félénksége, valójában olyankor, amikor félőst játszik: erőt gyűjt. Segíteni fog, ha valaki bajban van, ötletekkel rukkol elő bármikorés azokat meg is valósítja. Házibulit szervez, tanít, kitűnő anya, aki mindig higgadt tud maradni, ehhez a tulajdonsághoz írjunk be neki  újabb 10 pontot vonzereje taglalásának listáján.

Humoros, jókedvű: nem unalmas vele az élet! Remek tréfákra, elegáns szójátékokra, kitűnő sms-ekre, levelekre, szófüzérekre és okos gondolatokra számíthatsz nála, főleg, ha megszeret. Ha elhagyod, eltávolodsz tőle,esetleg mert nem tudod elviselni, hogy jobban kommunikál nálad és bűvészmestereket megszégyenítően zsonglőrködik a szavakkal, okosságaival, bölcsességeivel, memoritereivel, csodás hangjával: pusztítóan fájni fog a hiánya és belebetegszel.

Ujfalusi Márta
látó, spirituális gyógyító
www.leleklato.eoldal.hu

Képek:
piqs.de: Franziska Elsner - Sina 5
piqs.de: Franziska Elsner - Sina Kreativ
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 71541 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x