A Mérleg jegyűek 5 legidegesítőbb szokása
Címlap / Ezotéria / A Mérleg jegyűek 5 legidegesítőbb szokása

A Mérleg jegyűek 5 legidegesítőbb szokása

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-21

Mérleg a kedvesed, főnököd, gyermeked, anyósod? Akkor tudod, hogy ők a zodiákus legelbűvölőbb, legkedvesebb és legszociálisabb lényei - csak ez az 5 bosszantó és őrületbe kergető tulajdonságuk ne lenne, amitől falra mászol! 

1. Döntésképtelen Mérleg kedvesünk nem jeleskedik a határozottságban. Ha megkérdezzük, hogy szombat este vacsorázni menjünk, vagy táncolni, akkor biztosan nem tud véleményt mondani. A lelke mélyén úgy érzi, hogy bármit választ, valamiről mindenképpen lemarad. Ezt nehezen tudja elfogadni, így elvárja, hogy mindent mi döntsünk el helyette. Ha mégsem érzi magát jól az adott helyzetben, akkor hisztizni kezd, hogy ráerőltettük a rossz döntést.2. Minden lében kanál Mérleg
anyósunk első ránézésre szeretnivaló lény. Igazi békebíró, aki mindent megtesz a család harmóniájáért. Ám ha túl nagy a béke, akkor hamar unalomba fullad az élete. Ilyenkor pletykálkodni kezd. Néha képes arra is, hogy valódi botrányokat eszközöljön ki, de ilyenkor van igazán elemében. Megjelenik az indulatok helyszínén és elrendezi a sorokat.

3. Sznob Mérleg hitvesünk mindenből a legjobbat és legelegánsabbat akarja. Nem érdekli, hogy nem tudjuk kifizetni a számlát és már teljesen lenulláztuk magunkat, úgyis rábeszél, hogy mennyire jól járunk. Fontos a külső megítélés is. Nem maradhat le a szomszédok, vagy a rokonok mögött. Elsősorban arra van szüksége, hogy érezze: nívós életszínvonalon él, kerül, amibe kerül.4. Felszínes Mérleg
kedvesünket könnyen meghódíthatjuk. Elég, ha elegánsan viselkedünk, és úgy nézünk ki, mintha most léptünk volna le egy újság címlapjáról. Az sem hátrány, ha a legutolsó divat szerint öltözködünk, - nála fontos a trendi megjelenés! Ha azonban teljes figyelemre és testi-lelki egymásra hangolódásra vágyunk, akkor rossz helyen keresgélünk! A Mérleg nem lelkesedik a mélységekért!

5. Kényelmes Mérleg gyermekünk főleg a barátai miatt jár iskolába, és ezt a szokását gyakran felnőttkorára is megőrzi. Előfordul ugyanis, hogy csakis a kapcsolatok és barátságok szemszögéből ítéli meg a munkahelyét, karrierjét. Kiskorában tehát szemünk fénye remekül érzi magát, egész nap jól szórakozik. Tudatosan építi a kapcsolatait, nem kerülhet be bárki a „köreibe”. A tanulmányaival csak akkor hajlandó foglalkozni, ha elmagyarázzuk neki, hogy a tanulás befektetés. Később így alakíthat ki magának nívós életstílust és előnyös kapcsolatokat.

Kunsay Melinda

Képek: Ambro / FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 8355 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x