Milyen titkokat rejt a horoszkópod? Tények és tévhitek
Címlap / Ezotéria / Milyen titkokat rejt a horoszkópod? Tények és tévhitek

Milyen titkokat rejt a horoszkópod? Tények és tévhitek

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-02-04

Jónéhány tévhit kapcsolódik az asztrológiához és a horoszkópok használatához. Sokan nem tudják, hogyan érdemes használni a születési képletüket, egyáltalán, mi az, amit megtudhatunk belőle, és hogyan segíti a céljaink megvalósítását. Tények, tévhitek és titkok a horoszkópokkal kapcsolatban.  

A csillagok és bolygóhatások megmondják, hogy … milyen égi energiák hatnak rád. Milyen jó vagy kevésbé jó energiák segítik az életed. Milyen tulajdonságaid vannak amelyek megkönnyítik céljaid elérését, és melyek azok a tulajdonságok amelyek akadályozhatnak céljaid elérésében.

Munkám közben azt tapasztaltam, sokan nem tudják, hogyan használják ki a születési csillagállásuk pozitív energiáit, nincsenek tisztában azzal, hogy milyen energiákat mozgassanak meg magukban és maguk körül egy-egy cél elérése érdekében.

A másik probléma az szokott lenni, hogy gyakran a horoszkóptól, illetve a jóslástól teszik függővé életük alakulását, pedig ez egy nagy hiba! Mindenki képes ugyanis saját teremtő erejével bevonzani azokat a lehetőségeket, amelyek meghozzák a változást. Ha pedig ehhez „mankóként” van egy jó horoszkóp, akkor az nagyban megkönnyíti a cél elérését, segít tisztábban látni a tervhez szükséges adottságokat, feladatokat.

Az említett okok miatt érdemes összhangba hozni, összehangolni a születési energiáidat és a vágyott célokat, hogy azok támogató energiáikkal segítsék életed alakítását.

 

Használd ki ehhez a csillagok és a gyógyító kristályok egymásra ható energiáit. Kísérd figyelemmel az érzékeny testrészeid működését, amelyek erős és gyenge pontjaira rámutat a születési jegyed. Ugyanis ha ezeket figyelembe veszed és tudod, mikor mit tegyél a pozitív változásért, azzal felgyorsíthatod vágyaid megvalósulását.

Érdemes azt is feltárni, hogy a te horoszkópodban milyen titkok rejlenek, milyen összefüggéseket érdemes figyelembe venni, mivel ha összefüggéseiben tudod szemlélni az élettervedet, akkor könnyebb megtalálni az egyes problémákhoz tartozó gyökérokokat.

Miért hasznos a gyökérokok feltárása?
A gyökérokok vizsgálata lehetővé teszi, hogy sok apró, időigényes részlet helyett egy gyorsabb és eredményesebb átalakulás történhessen, mint korábban.

Egy-egy gyökérok megszüntetése az egész élettervedet képes pozitív irányba befolyásolni, ezáltal könnyebben megvalósíthatod mindazt, amire születtél. Hatására olyan energiák tudnak letisztulni, amelyek hosszú évek óta fennálló nehézségeket szüntetnek meg.

 

A gyökérokok feltárása rámutat a mélyben lappangó pangó energiákra, az esetleges energiahiányos állapotok valós okaira, így csak a valóban fontos dolgokra kell figyelmet fordítanod.

Így csináld ezt a gyakorlatban:

Készíttesd el a radixodat képzett asztrológussal, majd keresd meg a horoszkópodban az összefüggéseket, az összefüggések testi és lelki szinten szinten is rámutatnak a gyökér okokra. Ismerd fel a fizikai testedre, és lelkedre ható bolygóhatásokat, és azok figyelembe vételével tedd meg a megfelelő lépéseket céljaid eléréséhez.
  
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 8640 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x