Szerdai angyali üzenet: Állj készen a változásra!
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyali üzenet: Állj készen a változásra!

Szerdai angyali üzenet: Állj készen a változásra!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-15

Mi, az Örök idők angyalai azért jöttünk ide és szólunk most hozzátok, hogy megkönnyítsük felkészüléseteket azokra a változásokra, amelyeket már nagyon régóta szeretnétek megélni. Ezért szerdánként szerét ejtik az Örök idők angyalai, hogy elmondják üzeneteiket, és ezzel segítsék életedet. 

Sok tanácsot hallhattatok, és olvashattatok már több helyen, ezeket viszont összességében érdemes figyelembe venni és használni a belőle áradó tudást.

A változáshoz szükséges tudás bennetek, és a közeletekben van. Ezért a dolgotok annyi, hogy megtegyétek azokat a lépéseket, amelyeket belső lényetek súg, mert a mostani időkben a legnagyobb hangsúly a cselekvésen van, és ezzel együtt az összhang megélésén.

A tudás, amit magadhoz vonzottál eddig a pillanatig, könnyűszerrel használható, de törekedj is arra, hogy minél gyakrabban használd és minél mélyebben megértsd. Törekedj arra, hogy átfogó szemléletmóddal tekints a világra és ebből a globális nézőpontból kezd el alkalmazni a tudásodat és teremtsd meg általa egységedet. Így a változásokat is könnyebb lesz megélned.

Az eddig már különböző helyeken megszerzett tudásodat kezdd el úgy „összeolvasztani”, hogy te kényelmesen tudd azokat használni, mert így nagyobb hatásfokkal tudod a vágyott dolgokat megvalósítani. Ha összehangolod tudásodat, gyorsabb lesz a pozitív változás is.

Az összhangot neked kell megteremtened, mi az Örök idők angyalai csak az útmutatásokat tudjuk adni. Lehetőségeket tudunk mutatni, amelyeket szándékod szerint megélhetsz. A döntés mindig a Te kezedben van.

Belső lényeddel, vagyis forrásoddal összekapcsolódva tökéletesen meg fogod tudni teremteni azt a jóléttel teli környezetet, amire vágysz.

Csatlakozz az Örök idők angyalaihoz! Itt üzennek az angyalok>> 

Keresd mindig a megkönnyebbülést okozó érzelmeket, és hallgass belső hangodra közben. Érzelmeidnek megfelelően magadhoz fogod így vonzani azokat a téged segítő szavakat, mondatokat, gondolatokat, amelyek további előrelépést hoznak életedben. Olvass spirituális könyveket, tanulj Choelho-tól elgondolkoztató írásain keresztül, növeld saját teremtő erődet Esther Hicks és Abraham segítségével, hallgass olyan zenét ami gyógyító energiákat biztosít számodra...stb. Igazán sok helyről kaphatsz segítséget a pozitív változások eléréséhez.

Ezek használata közben legyen benned az a szándék, hogy az eddigi tudásod összehangolod az új információkkal.

Jövő héten szerdán arról fogunk írni, hogyan hangold össze az információkat, milyen legyen a saját tudásod könyvtára és ki segít Neked ott.

Pozitív megerősítés az Örök idők angyalaitól:

„Megtalálom egységemet a földi és égi energiákkal.”

B Nagy Magdolna
www.ezoterikustanacsok.hu

Kép: Freedigitalphotos / Just2Shutter
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5353 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x