Szerdai angyali üzenet: Földeld le magad!
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyali üzenet: Földeld le magad!

Szerdai angyali üzenet: Földeld le magad!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-13

Az Örök Idők Angyalai ma a földeltség fontosságáról üzennek nekünk. Gyermekként könnyedén földelted magad a homokozóban, vagy szaladgálva a játszótéren. Felnőttként pedig egy-egy kellemes grillparti segít a földeltséged megtartásában. Földelt állapotban pedig tőlünk, az Örök idők angyalaitól is könnyebben elfogadod a segítséget. 

Nem tudjuk elégszer hangsúlyozni, hogy itt a fizikai síkon földelt állapotban kell élni a vágyott dolgok bevonzásához. Tudjuk, hogy szívesen kértek angyali segítséget, az Örök Idők Angyalaitól érkező üzeneteket is csak akkor tudjátok befogadni, ha megfelelően le vagytok földelve. Ez azt jelenti, hogy folyamatos összeköttetésben álltok a Földdel, „két lábbal álltok a földön”, a szellemi síkról érkező sugallatokat meg tudjátok élni, teremteni a fizikai síkon.

Csakráitok kiegyensúlyozott működése és tisztán tartása elősegíti földelt állapototokat. Ehhez az kell, hogy minden csakrához tartozó életterületen kiegyensúlyozott legyen az életetek, és a csakrákhoz tartozó „életfeladatokat” a fizikai síkon megéljétek.7 tipp a földeltséghez, amivel a 7 csakrádat kiegyensúlyozhatod:
  1. Gyökércsakrádhoz a vörös szín tartozik, alvás közben a vörös zokni viselése segíti a földi energiákkal való kapcsolatot, a vágyak megélését és az anyagi jólét, anyagi biztonság megteremtését..
  2. Nemi csakrád színe a narancssárga, hordj meleg narancsos színeket, vagy egyél narancssárga ételeket (narancs, sütőtök...), és ami nagyon jót tesz még: éld meg saját nemed szépségét.
  3. Napsárga szín tartozik az emésztéssel kapcsolatos napfonat csakrához. Kiegyensúlyozhatod egy kellemes grillpartin ahol az ételeké, és emésztésé a főszerep.
  4. Szívcsakrádat a rózsaszín és a türkizzöld színekkel stabilizálhatod, de az is remek, ha kimész a természetbe néhány percre és sétálsz egy kicsit megcsodálva a természet szépségeit.
  5. Kommunikációs képességed finomításán segít a torokcsakra és a kék színek használata, és az éneklés is. Úgyhogy nyugodtan engedd ki a hangodat legalább a zuhany alatt.
  6. Harmadik szem csakrádhoz a dolgok meglátása tartozik és a sötétkék színnel tudod segíteni működését. Tudatosan fókuszáld figyelmedet a földi dolgok, például a fizikai tested szépségének felismerésére, meglátására.
  7. A koronacsakrához pedig a fehér, a fémes arany és az ezüstszínek tartoznak. Egy kiadós fejmasszázzsal összekötött hajmosás remekül energetizálja annak működését.

Ezek mind segítik a földeltséged megélését, ami azért fontos, mert csak akkor tudsz itt a fizikai síkon jól lenni, mentális, érzelmi fizikai és spirituális szinten egyaránt, ha megfelelően le vagy földelve. A földeltség energiája biztosítja ugyanis azt a jóllétet, amire vágysz!


Amikor pedig valamilyen tevékenységet végzel, azt végezd tudatosan és légy a jelenben!  A tudatosság ebben az esetben azt jelenti, hogy tudatosan cselekszel azért a pozitív célért, hogy kiegyensúlyozott energiáid legyenek, és csakráid működése tökéletes legyen.

A „jelenlét” hatásáról a jövőhét szerdai Örök Idők Angyalai írásban olvashatsz.

Pozitív megerősítés az Örök Idők Angyalaitól:
„Befogadó vagyok a földi energiák megélésére.”

B Nagy Magdolna
www.ezoterikustanacsok.hu

Képek:
Just2shutter / FreeDigitalPhotos.net
Idea go / FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5961 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x