Szerdai angyali üzenet - vedd észre az angyali jeleket!
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyali üzenet - vedd észre az angyali jeleket!

Szerdai angyali üzenet - vedd észre az angyali jeleket!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-13

Az angyalok mindig segítenek, ha kérjük őket. Gyakran azonban elfelejtkezünk arról, hogy meglássuk, meghalljuk a választ. Útmutatás az Örök idők angyalaitól - hogyan vegyük észre és hogyan értelmezzük az angyali üzeneteket? 

Kérésedre folyamatosan küldjük, mi, angyalok, jelek formájában üzeneteinket, de sokszor nem veszed észre azokat. Szeretnéd tudni, mire figyelj? Szeretnéd megérteni üzeneteinket? Hajlandó vagy ezért egy kicsit elcsendesedni, és befelé figyelni? Figyelj... most szólunk hozzád, mi, az Örök idők angyalai.

Amikor kérdéseidre válaszokat vársz, és úgy érzed nem kapod meg azokat, az csak azért van mert a téged körülvevő környezet zajai elterelik figyelmedet, ezért arra kérünk, hogy ha teheted, kapcsold ki a tévét, rádiót, vagy az épp hallgatott zenét. Ha megteheted, csukd be most szobád ajtaját, ülj le kényelmesen, és csendesedj el.

Nézz ki az ablakon és lásd meg a természet csodáját. A béke galambja száll most el előtted, és szeretettel hinti be a teret.


Talán még az elhullajtott angyali tollpihéket is észreveheted közben... csak figyelj könnyedén. Arra kérünk, hogy ez a figyelem összpontosított legyen, mégis könnyed és játékos, mint az angyali szeretet.

Ne nézni akard az Örök idők angyalinak üzeneteit, hanem lásd meg, mit üzenünk.

Ne kutasd, mit tegyél, hanem testedből, lelked templomából figyelj most kifelé. Érezz... és engedd megérezni, meglátni az angyali jeleket.

Hallgass belső hangodra.

Halld meg, saját egységed gyógyító csendjét. Segítünk közben angyali energiáinkkal tested, lelked, szellemed harmóniáját megteremteni és megtartani.

Kérdéseid vannak? Fogalmazd meg magadban a kérdést, és húzz egy angyalkártyát hozzá >>


Csak egy szó az üzenet, de ha hagyod, hogy belső hangod rámutasson arra, ami a válasz lényege, megérted azt is, mi a teendőd.

Engedd, hogy angyali energiáinkkal segítsük az angyalkártyán olvasható üzenetet megérteni.

Pozitív megerősítés:
„Fejlesztem intuíciós képességemet, miközben értelmezem az angyali jeleket.”


B Nagy Magdolna
ezoterikustanacsok.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5357 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x