A gondolatátvitelről és a médiumitásról
Címlap / Ezotéria / A gondolatátvitelről és a médiumitásról

A gondolatátvitelről és a médiumitásról

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-11-27

"Vigyél valamit innét, oda. Semmi értelme, ha üres kézzel mész el!" mondja a perzsa mondás. A tudatirányítás, a gondolatátvitel technikájával régóta próbálkoznak médiumok, parapszichológus kutatók és felfedező kedvű ezoterikus hölgyszalonok önjelölt boszorkái. 

A gondolatátvitelhez szükséges médiumi érzékenység, vagyis a tudat átengedésének képessége. Nem játék azonban, mivel a tudat elvesztésének veszélye igen nagy. A felelőtlen kísérletezésről ezért mindenkit lebeszélek.

Minden gyermek vágya - hatalom, vagy önkifejezés?
A gondolatolvasás, vagy gondolatátvitel szinte minden kisgyermek agyában felmerül, mint vágy arra, hogy "hatalmát" gyakorolhassa mások felett, vagy megértesse magát ennek a módszernek segítségével. A tudományos definiálása az, hogy a médium - vagyis a gondolat átvételére hajlandó személy, és ebben ez a hangsúlyos! - agyába az irányító agyából gondolathullámok küldhetők át

A gondolatátvitel folyamata
A gondolatátvitel szereplőinek egyike adóként, a másika vevőként szerepel. Az adó erősen koncentrál arra, akinek gondolatokat továbbít. Egyes technikák szerint eredményesebb, ha érintik egymást, mások szerint jobb, ha nem. A vevő pedig kiüríti gondolatait és passzív állapotban várakozik.

Honnan jönnek a gondolatok?
Ez a kérdés vetődik fel akkor, ha arra várunk, hogy egyik fejben megfogant gondolat egy másik fejben is megjelenik majd. A valóság azonban - gyakorlott látó médiumok szerint, mást mutat. Az irányítás nem egy szó, vagy mondat formájában érkezik meg az irányítotthoz, hanem inkább egy láthatatlan, "kényszerítő" energia nyalábolja fel és irányítja a cselekedeteket. Ennek az energiának a központja - a hagyomány szerint - a napfonat csakrában található. (Plexus Solaris)

Az energia áramának minősége
A médiumi képességekkel, vagyis teljes ellazulás és kiüresedés képességével megáldott, vagy éppen megvert ember különbséget érez egyes tudatok megnyilvánulási energiái között. A szétszórt, nehezen koncentráló ember energiáiból nehezen lehet "olvasni", míg a határozott, jól koncentráló emberéből egyértelmű utasítások jönnek. Mivel ezek az enegia áramlatok - akár a hőenergia, vagy az áram - ingadozhatnak, így a médium és az irányító egyaránt elfáradhat, ha ezzel a képességével játszik. Az ellenséges energia például kifejezetten erős elszívó erőt gyakorol az emberre, míg a szeretet üzenete tápláló, nyugtató vitalizáló lehet.A legnagyobb veszélyek
Az emberi energiák sokféleségének befogadása veszélyes dolog. Nem csupán fárasztó, valójában értelmetlen is. Idegrendszerünk ugyanis beállt saját rezgéseire. Ebben bármilyen erejű külső változás kárt okoz. Ha aváltozást belső okból magunk hozzuk létre 8önfejlesztéssel, önismerettel, meditációval, imával, stb ..) akkor ez a folyamat építő jellegű. A m,édiumok azért buktak - buknak - le olyan gyakran, mint csalók, vagy szélhámosok, mert az irányítójuk pénzszerzésre használja fel kiürült, meggyengült akaratukat. Az ilyen médium könnyen akaratgyengévé és egyéniség nélkülivé válhat, vagyis a médiumi tulajdonságok felerősödése - megfelelő tudatosság nélkül - gyakran válnak szélhámosok, vagy elmebetegek "különös ismertetőjelévé".

A kísérlet eredménye
Ha ezt a kísérletet egyszer elvégezzük, mindkét oldalát meg kell próbálnunk, és nem kell megismételnünk. A kísérlet célja az, hogy átéljük, megtapasztaljuk a tudatok közti kapcsolat csodáját. Ezzel pedig eszközhöz juthatunk, a magasabb tudatosság, az egyetemes energia folyamatos befogadására. A kísérlet elvégzése egyáltalán nem szükségszerű és szigorúan tilos - saját érdekünkben - pénzszerzésre, vagy látványossági célra felhasználni ezt a képességet.

Dr. Bánlaki János

kép forrása
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4075 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x