Miért szeretjük a Bakokat?
Címlap / Ezotéria / Miért szeretjük a Bakokat?

Miért szeretjük a Bakokat?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-02-01

A stabil, tudatos és konzervatív Bakok nagy segítségünkre lehetnek a munkában, a családi életben és baráti kapcsolatainkban egyaránt. Becsüljük meg őket érdemeik szerint. Az 5 legvonzóbb tulajdonság, amelyek igazán méltóvá teszik őket a szeretetre. 

Bölcs Bak barátunk mellettünk áll, amikor életünk legnagyobb hibáit követjük el. Elmondja, hogy mi lesz a következménye a döntéseinknek, de nem erőszakolja ránk a véleményét. Minden lehetséges verziót végigvesz velünk. Ha kitör rajtunk a pánikhangulat, akkor csak rá kell néznünk és megnyugszunk. Tudjuk, hogy mindig velünk marad, rá bármikor számíthatunk. Nincs olyan napszak, hogy ne hallgatna meg, és nincs olyan gubanc, amit ne segítene kibogozni.

Előrelátó Bak házastársunk ügyes a mindennapok megszervezésében. Tudja, hogy pénzügyileg mit vállalhatunk be, és mi az, amit már nem. Fizeti a számlákat és a csekkeket, így nekünk már nem kell foglalkoznunk ezekkel a bosszantó teendőkkel. Tisztában van a megtakarításainkkal, a biztosításokkal és a befektetésekkel. Tudja, hogy mikor jár le a kölcsönünk. Kézben tartja a család gazdasági ügyeit és még arra is képes, hogy tartalékokat képezzen.


Céltudatos Bak munkatársunk
helyettünk is dolgozik, ha kell. Látja, hogy mikor buliztuk, vagy szerelmeskedtük át az éjszakát, és ilyenkor zokszó nélkül húzza az igát helyettünk. Nem mószerol be a főnöknél, nem tesz megjegyzéseket. Cserébe tudnunk kell, hogy adandó alkalommal jövünk neki egy szívességgel. Fontos neki, hogy a kapcsolatunk egyensúlyban legyen, kölcsönösen tegyünk egymásért!

Fegyelmezett Bak gyermekünk nem okoz nekünk bosszúságot. Általában a tanulnivalóival van elfoglalva, vagy éppen sport/zenei karrierjén fáradozik. Mindig tevékenykedik, szereti magát hasznosnak érezni. Ha éppen nem tanul, vagy edz, akkor arra is hajlandó, hogy a ház körüli munkákban, vagy a takarításban segítsen. Szülőként hálát adhatunk az égnek, hogy ilyen problémamentes gyerekkel áldott meg, de feladatunk, hogy több önfeledtségre, szórakozásra biztassuk őt.


Megbízható Bak kedvesünk
soha nem bonyolódik kétértelmű helyzetekbe. Ha egyszer minket választott, akkor biztos, hogy senki sem tudja elvenni tőlünk. Nyugodtan elengedhetjük a barátaival bulizni, eszébe sem jut félrelépni. Amíg működik a kapcsolat, addig nem néz új flörtök után. Valójában akkor sem, ha már egy ideje tudni lehet, hogy vége lesz. Még akkor is kitart, amikor már menthetetlen a helyzet. Ő még mindig hisz benne, hogy helyre lehet hozni a kapcsolatot.


Kunsay Melinda

Képek:
Rosen Georgiev / FreeDigitalPhotos.net
photostock / FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4837 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x