Heti tarot-előrejelzés: hullámzó érzelmek
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: hullámzó érzelmek

Heti tarot-előrejelzés: hullámzó érzelmek

Forrás: AstroWorld
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-16

Az év 4. hetének történéseit leginkább az érzelmek hullámai befolyásolják. A hét elején a ragaszkodás felerősödik, az érzelmeinket felnagyítva éljük át. Jól tesszük, ha a hetet egy finom vacsorával zárjuk, amely megkoronázza a hetet, egyszersmind kárpótlásul szolgál az érzelmi hullámvasútért. Az anyagiak terén azonban nem árt az óvatosság, mivel átverés áldozatává lehetünk. Jobb, ha az egészségünkre is jobban ügyelünk. Nézzük, mit jósol a tarot erre a hétre! 

Hétfő – január 23.
Párkapcsolat: ma mindennél jobban szükségünk lesz a törődésre, arra, hogy érezzük, van, aki szeret minket, akire a nehéz időkben számíthatunk, és szívén viseli sorsunkat.
Egészség: leginkább a fejfájás keserítheti meg a mai napunkat. A rendezetlen emberi kapcsolatok megbeszélésre pedig kedvező nap, mert a vitás helyzeteket megoldhatjuk.
Anyagiak: a pénzzel óvatosan bánjunk, mert ma könnyebben költjük és engedhetjük ki a kezünk közül. Boltba menetel előtt érdemes bevásárló listát írni, ezzel elkerülhetjük a felesleges költekezést!


Kedd – január 24.
Párkapcsolat:
a törődés iránti igényünk ma se csökken, sőt, erősödik. Igazán próbára teszi ez a hét kapcsolatokat. Vigyázzunk, az érzelem nélküliek a héten elvérezhetnek!
Egészség: a torkunkat érdemes leginkább védeni ebben a szeszélyes időjárásban. Bátran kössük fel a sálat, és bugyoláljuk be magunkat rendesen. Ha ezt elmulasztjuk, torokgyulladást kaphatunk.
Anyagiak: olyan ajánlatot kaphatunk ma, amely első látásra igazán megnyerő. Ám ahogy szokás mondani, az ördög a részletekben, jelen esetben az apró betűs részekben bújik meg – figyeljünk erre oda!

Szerda – január 25.
Párkapcsolat
: ma már kissé könnyedebbek leszünk, a kötődési igényünk nem lesz a maximumon. Ha bármilyen programunk van barátainkkal, menjünk el bátran, nem fog féltékenykedni a párunk!
Egészség: a folyadékmennyiség bevitelére fokozottan ügyeljünk ma. A reggelünket indítsuk reggelivel, ne délben kerüljön rá sor. Ha mindegyiket elfelejtjük, könnyen elszédülhetünk.
Anyagiak: egy átlagos napnak mondható, amikor pénz területén nem sok minden történik. Egyre viszont figyelmeztet a tarot: ma ne adjunk kölcsön senkinek!

Tudd meg, hogy mi a maja neved! Kattints ide! >>

Csütörtök – január 26.
Párkapcsolat:
rosszindulatú pletykák indulhatnak el kapcsolatunkról, amely mögött egy harmadik személy áll. Célja egyszerű: a kapcsolat megrontása. Ezekkel a pletykákkal jobb nem foglalkozni.
Egészség: a héten ez a legjobb nap az immunrendszerünk erősítésére. Nem kell mást tennünk, mint sok gyümölcsöt, zöldséget fogyasztani, és máris hozzájárultunk egészségünk megőrzéséhez.
Anyagiak: veszteségre hívják fel a lapok a figyelmet, méghozzá egyszerű hibából. Ha boltban készpénzzel fizetünk, figyeljünk jobban oda, hogy az eladó jól ad-e vissza.

Péntek – január 27.
Párkapcsolat:
már ma elkezdhetünk gondolkodni a hétvégi közös programon. Legyen romantikus, meghitt és kissé sejtelmes. Persze az estét az együttlét koronázza majd meg.
Egészség: ma nem várható se rosszullét, se fejfájás. Testmozgásra alkalmas nap, ma könnyebben tűnhetnek el azok a bizonyos kalóriák és zsírpárnák.
Anyagiak: ajándék vásárlása esetén tartsuk ma szem előtt, hogy nem a méret, azaz nem az ár a lényeg. Ha – akár párunknak – egy szívből jövő ajándékot veszünk, már nyert ügyünk van!


Szombat – január 28.
Párkapcsolat:
a hétvégi program nagyon jól sikerülhet, minden csak szervezés kérdése. Ha van tehetségünk a főzésben, lepjük meg párunkat egy finom vacsorával.
Egészség: nem ajánlott ma tömegbe menni, és inkább a szombati piacot is hanyagoljuk, ha tehetjük. Ma nagyobb esély van arra, hogy elkapunk valamilyen enyhébb vírust.
Anyagiak: ma csak óvatosan a pénzzel! Annak is fennáll a veszélye, hogy az utcán, közértben, vagy boltban elhagyunk pénzt, vagy ellopják a pénztárcánkat. Figyeljünk rá!

Vasárnap – január 29.
Párkapcsolat:
ma kicsit lazuljunk és relaxáljunk. A nap folyamán beiktathatunk egy olajos masszázst, és előtte akár egy pezsgőfürdőt is. Ne feledkezzünk el a füstölőről vagy az illóolajról sem – emeli a hangulatunkat.
Egészség: allergiás reakciók léphetnek fel, ha nem figyelünk arra, hogy milyen anyagokkal érintkezünk. Ételallergiások fokozottan figyeljenek ma!
Anyagiak: a pénz területén ma nem várható változás, és valószínűleg költeni se nagyon fogunk. Viszont már elkezdhetünk gondolkodni a jövő heti eseményeken.


Papp Máté
AstroWorld

Képek: Image: nuchylee / FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2720 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x