Tarot-előrejelzés: a jó kapcsolatok hete
Címlap / Ezotéria / Tarot-előrejelzés: a jó kapcsolatok hete

Tarot-előrejelzés: a jó kapcsolatok hete

Forrás: AstroWorld
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

A cím elég sokat sejtet a következő hetünkről. Leginkább - szintén, mint ez előző héten - a párkapcsolat, az érzelmek, és a lélek hangja lesz a meghatározó. Viszont ezen a héten is megjárjuk a skála mindkét végét, azaz jó és rossz időszakunk is lesz, mind párkapcsolat, mind lelkiállapot terén. Ezúttal viszont a rossz hétkezdést a hétvégén a közös együttlét és közös hullámhossz váltja fel. Sőt, még a szinglik is párjukra lelhetnek a hétvégi buliban! 

Január 30. – hétfő
Párkapcsolat: az ellentétek könnyen kiéleződhetnek, és a feszültség felerősödhet. Ma minden apróságból óriási problémát gerjesztünk. Gondoljuk át többször cselekedeteinket.
Egészség: ma rengeteget fogunk a múlton merengeni, és hibáinkat döbbenettel idézzük fel. Tudatosítsuk magunkban, hogy az a múlt és a jelenben már van esélyünk másként viselkedni.
Anyagiak: a hetet jól indítjuk: nemcsak pénz állhat a házhoz, hanem jól alakuló anyagi üzletekre is számíthatunk.

Január 31. – kedd

Párkapcsolat: figyeljünk jobban oda párunkra, és halljuk meg, amit mond. Könnyen abba a hibába eshetünk, hogy figyelmen kívül hagyjuk őt.
Egészség: a szív- és érrendszeri betegségekben szenvedők figyeljenek jobban oda a testi érzéseikre és a jelekre. Ha bármilyen rosszullétet éreznek, fájdalmaik vannak, forduljanak orvoshoz.
Anyagiak: új lehetőségről értesülhetünk, valószínűleg levélben vagy telefonon. Tájékozódjunk teljes körűen és ne döntsünk elhamarkodottan.Február 1. – szerda
Párkapcsolat: ma már a viták inkább csak a háttérből figyelnek, de egy apró tett következtében könnyen a nap főszereplőivé válhatnak. Ma is óvatosan a szavakkal.
Egészség: nagy esély van arra, hogy valamilyen felső légúti megbetegedést összeszedjünk. Ha lehet, maradjunk otthon, ne menjük piacra, bevásárlóközpontokba.
Anyagiak: nem várható számottevő változás a szerdai napon. Ügyeljünk értékeinkre, mert feledékenységből bárhol elhagyhatjuk például a pénztárcánkat vagy más egyebet.

Február 2. – csütörtök
Párkapcsolat: a mai nap mindenféleképpen kedvező a szórakozásnak. Párunkkal – ha lehetőségünk van – menjünk el egy bárba, vagy egy diszkóba.
Egészség: még ma is érdemes jobban ügyelnünk a torkunkra, kisebb gyulladás keletkezhet ezen a tájékon. Az orvoshoz feltétlen látogassunk el, de lehet, hogy egy kis fertőtlenítő tabletta is segíthet.
Anyagiak: a lehetőségek érkezni fognak életünkbe, de ehhez egy kis türelemre van szükség. Ma legyünk sokkal türelmesebbek, mint más napokon.

Február 3. – péntek

Párkapcsolat: az utolsó munkanapon még nem érdemes lazítanunk. Olyan élményekkel gazdagodhatunk ma, melyekkel nem sokszor.
Egészség: a zord hideg még most is érezteti hatását, a réteges ruházatról ne feledkezzünk el. Fogyasszunk sok forró teát a kiszáradás és a meghűlés elkerülésének érdekében.
Anyagiak: bőséges nap elé nézünk. Új üzleti lehetőségeket ismerhetünk meg. Érdemes velük élni, mert évekre előre boldog jövőt biztosíthatunk magunknak.


Február 4. – szombat

Párkapcsolat: a kettesben eltöltött percekre inkább este lesz lehetőségünk. A délelőttöt és a délutánt inkább töltsük szeretteinkkel, a családtagjainkkal.
Egészség: a finom szombati ebéd ellenére válogassuk meg, hogy miből eszünk és miből nem. Az összevissza fogyasztás könnyen megfájdíthatja a gyomrunkat.
Anyagiak: baráti társaságunkból valaki megkörnyékezhet minket azzal, hogy adjunk kölcsön neki. Most inkább ne engedjünk ennek, mert meglehet, hogy az illető lelép a pénzzel.

Február 5. – vasárnap
Párkapcsolat: ma már sokkal több időt tudunk tölteni a párunkkal. A szingliknek jó hír, hogy a mai buli akár egy új kapcsolatot is hozhat számukra!
Egészség: a meglévő kisebb fájdalmak felerősödhetnek, fokozottabb fej- és hasfájás várható. Ne halogassuk az orvosi vizitet, minél hamarabb keressük fel a megfelelő szakembert!
Anyagiak: dőljünk hátra, és ne foglalkozzunk ma az anyagi világgal. Boltba se érdemes menni ma, mert felesleges áruk is a kosárba kerülhetnek.


Papp Máté
AstroWorld

Ismerje meg a jövőjét! Tarot jóslás Mátétól >>

Képek:
Image: photostock / FreeDigitalPhotos.net
Image: Salvatore Vuono / FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3909 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x