Heti tarot-előrejelzés: sikert hoz az új hét?
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: sikert hoz az új hét?

Heti tarot-előrejelzés: sikert hoz az új hét?

Forrás: AstroWorld
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-16

Ismét egy új hét érkezett el, új reményekkel. Jó hírem az, hogy ezek a remények és elképzelések ezen a héten valóra is válhatnak! Az anyagiakban adódó jó lehetőségek most sem fognak elkerülni minket, a párkapcsolatunkban pedig talán már érezteti a hatását a szerelmesek ünnepe, a Valentin-nap. A tarot 78 lapja most is feltárja előttünk a titkokat. 

Hétfő – február 6.
Szerelem:
apró akadályokba ütközhetünk a hét elején: a társunkkal könnyen lehet ma nézeteltérésünk, és akár még viták is lehetségesek. Ezeket legjobban beszélgetéssel tudjuk kiküszöbölni.
Egészség: nagyon sok türelemre lesz szükségünk, hogy ne idegeskedjünk. A sok feszültség emésztőrendszeri problémákhoz vezethet, ezért érdemes odafigyelni az indulatokra.
Anyagiak: óvakodjunk a döntések meghozatalától, nem biztos, hogy körültekintőek lennénk egy adott helyzetben. Ma fennáll a lehetősége annak, hogy átvernek.


Kedd – február 7.
Szerelem:
a családit találkozókat, összejöveteleket tanácsos a mai napra tenni, mert kedveznek az energiák a hatékony kommunikációnak. Minden problémát és minden jót is meg tudunk beszélni.
Egészség: fogjuk vissza magunkat az étkezés terén. Kerüljük a zsíros, sok kalóriát tartalmazó ételeket, inkább válasszunk friss zöldségeket, gyümölcsöket.
Anyagiak: környezetünk és munkahelyünk egyre több feladatot szeretne ránk hárítani, ezzel együtt nőne a fizetség is. Ám legyünk tisztában azzal, hogy mennyit bírunk és milyen minőségben.

Szerda – február 8.
Szerelem:
nem érdemes meghallani azt, amit a környezetünk pletykál kapcsolatunkról, magánéletünkről, ugyanis harmadik személynek a jelenlétét rebesgethetik.
Egészség: a szív- és érrendszeri problémákban szenvedők fokozattan figyeljenek az időjárásra. Ma jobban figyeljünk oda, mert könnyebben elcsúszhatunk a jeges úton.
Anyagiak: új lehetőségekről értesülhetünk, amelyek kedvezőek lehetnek a számunkra. Természetesen a vonzó ajánlat ellenére a teljes körű tájékozódást ne felejtsük el.

Csütörtök – február 9.
Szerelem:
a törődést ma se felejtsük el. Ha társunk érzi a jelenlétünket, szeretetünket, akkor semmi probléma, gond nem adódhat a párkapcsolatunkban.
Egészség: egy-egy lakásátrendezésnél a nehezebb tárgyakat ne próbáljuk meg egyedül áthelyezni egyik helyről a másikra. Könnyen meghúzódhatnak az izmaink, és ma a kórház is benne van a pakliban.
Anyagiak: semmi hátráltató tényező nem akad ma az anyagiak terén. Az új üzletek sikeresek lesznek, és a már megszokott anyagi szintet tartani tudjuk.

Péntek – február 10.
Szerelem:
rövidesen itt lesz Valentin-nap. Az előkészületeket érdemes már most megkezdeni, nem halogatni az utolsó napra. Vacsora, virágcsokor, csoki… - megvan minden?
Egészség: a hideg ellenére a folyadékbevitel továbbra is ugyanolyan fontos, mint a nyári kánikulában. A tiszta vízből – lehetőleg szénsavmentesből – minimum 2 litert fogyasszunk.
Anyagiak: ha várunk valamilyen pénzösszeget, nagy esély van rá, hogy ma megkapjuk. A szerencsejátékot játszóknak pedig érdemes lehet ma megjátszani pár számot.


Szombat – február 11.
Szerelem:
a szinglik számára egy igazán kedvező nap, ma akár az utcán is rálelhetnek párjukra. Első látásra szerelem lesz, csak hinni kell benne.
Egészség: nem várható egészségünkben változás, de az egészségmegőrzés céljából fogyasszunk friss zöldségeket, gyümölcsöket, vitaminkészítményeket, amelyekkel immunrendszerünket tudjuk erősíteni.
Anyagiak: a hétvégi bevásárláshoz ne felejtsünk el bevásárló listát készíteni. Nem tanácsos gyerekekkel vásárolni menni, mert pár ezer forinttal megnőhet a fizetni való.

Vasárnap – február 12.
Szerelem:
a bizonytalanságot fogjuk ma megtapasztalni a kapcsolatunkban. Nem leszünk biztosak abban, hogy párunk mit is szeretne, döntésképtelenek lehetünk.
Egészség: makacs, szűnni nem akaró fejfájás várható. Erre a legjobb megoldás a borsmenta illóolaj és a friss, forró citromos tea. Előzzük meg a problémát, ne várjunk addig, amíg már hasogatóan fáj.
Anyagiak: a pénzt és az anyagiakon való aggódást ma függesszük fel, s inkább szenteljük az időnket a családnak és a barátoknak.


Papp Máté
AstroWorld

Ismerje meg a jövőjét! Tarot jóslás Mátétól >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4957 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x