Heti tarot-előrejelzés: új hónap, új energiák
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: új hónap, új energiák

Heti tarot-előrejelzés: új hónap, új energiák

Forrás: AstroWorld
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-28

Ezen a héten beköszönt a tavasz első hónapja, azaz a március. Az új hónap rengeteg új, pezsdítő energiát hoz, amelyek már éreztetik hatásukat csütörtöktől. Mindezek ellenére várhatóak negatív történések is, de mint tudjuk: nincsen rózsa tövis nélkül. Nézzük, hogy mit hoz az új hét! 

Hétfő – február 27. (Mágus)
A hétfői napot a mágusi energiák, a teremtés energiája fogja áthatni. Ennél szebben nem is kezdődhetne egy hét. Minden lehetőségünk, és eszközünk meglesz ahhoz, hogy olyan 7 napot teremtsünk magunknak, amilyet szeretnénk. Az anyagi dolgaink is szépen haladnak előre, úgy, ahogy azt eltervezzük. Ne feledjük, hogy ma mindent megteremthetünk, amire szükségünk van!

Kedd – február 28. (Torony)

Ma már kicsit óvatosabban kell, hogy cselekedjünk, nem szabad a döntéseket futószalagszerűen gyártani. A párkapcsolatban élők ma számíthatnak rá, hogy párjukkal egy kisebb vita keretében össze fognak veszni. Ám ez a harci helyzet nem lesz tartós, pár óra alatt békülés lesz a vége. Ezt elkerülhetjük, hogyha belátjuk, miben vagyunk mi a hibásak.


Szerda – február 29. (Válaszút)
Döntéshelyzetbe kerülhetünk a hét közepén. Ez a döntés lehet párkapcsolati, anyagi, illetve egészségügyi is. Természetesen most sem kerülhető el körültekintő tájékozódás, de nyugodtan lehetünk kicsit lazábbak. Egyik forrása a mai napi kisebb problémáinknak az lehet, hogy túl görcsösen szeretnénk a dolgokat megvalósítani, megteremteni.

Csütörtök – március 1. (Főpapnő)
Kissé szeszélyes napra kell számítanunk. A Hold ereje és a női energiák dominálnak. Ezeknek a hatásoknak köszönhetően kiszámíthatatlan dolgok történhetnek velünk, mint például balesetek, váratlan események. Ha meg is ijedünk egy-egy ilyen helyzetben, törekedjünk arra, hogy higgadtságunkat minél hamarabb visszanyerjük és megtartsuk.

Péntek – március 2. (Sorskerék)
A tegnapi naphoz viszonyítva a mai sokkal könnyebb és szerencsésebb lesz. Érdemes lehet szerencsejátékon is megjátszani egy-két szelvényt. A válságos kapcsolatoknak is kedvező a péntek, mert ha leülnek megbeszélni a problémákat, meglehet, hogy békülés és fegyverszünet lesz a társalgás vége. A türelem viszont ma is fontos.


Szombat – március 3. (Akasztott)
Úgy érezhetjük, hogy rossz kapcsolatban élünk, nem megfelelően szeretjük párunkat, s ő sem szeret megfelelően minket. A héten elszenvedett kudarcok most érzékeltetik hatásukat. Kicsit magunk alatt lehetünk, a kedvünk nem lesz éppen a legjobb. Ebből a kissé depressziós helyzetből kilábalhatunk a meditáció és  a megfelelő kommunikáció által.

Vasárnap – március 4. (Igazságosság)
A hét utolsó napján igenis legyünk igazságosak, bármiről is legyen szó. A haragot érdemes kerülni, ne vesszünk össze senkivel, inkább alkalmazzuk az „Okos enged, szamár szenved!” közmondás bölcsességét. Ha feszültek lennénk, akkor érdemes egyet meditálni, és egy lazító habfürdőt venni a hét megkoronázásaként.


Papp Máté
AstroWorld

Ismerje meg a jövőjét! Tarot jóslás Mátétól >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5065 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x