Innerwise: Uwe Albrecht újra Magyarországon
Címlap / Ezotéria / Innerwise: Uwe Albrecht újra Magyarországon

Innerwise: Uwe Albrecht újra Magyarországon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-21

Uwe Albrecht orvos az innerwise-zal az energetikai gyógyászat olyan rendszerét fejlesztette ki, amely segít felismerni a bajok okát, megkönnyítve ezzel az öngyógyítást. Júniusban ismét Magyarországon tart tanfolyamot a módszerről. 

"Valóságunkat nem az értelmünk, hanem kilencvenöt százalékban a tudattalanunk teremti" - állítja Uwe Albrecht orvos, aki az innerwise-zal az energetikai gyógyászat olyan rendszerét fejlesztette ki, amely segít felismerni a bajok okát, megkönnyítve ezzel az öngyógyítást. A világszerte nagy visszhangot kiváltó új energetikai gyógymódot, melyben fontos szerepet kap a tudattalan régiók hírnöke, a karhossz-teszt, már 20 országban használják a legkülönbözőbb életkorú és hivatású emberek, gyógyítóktól politikusokig.

Módszerét Uwe Albrecht az orvosi gyakorlata során fejlesztette ki, amikor rátalált a gyógyulás kulcsára, miszerint ha nem oldjuk meg a tényleges problémát, ami általában a saját tudatalattink blokkjaiban rejtőzik, csak tüneti kezelést alkalmazunk, akkor időlegesen meggyógyulhatunk ugyan, de nem lesz tartós a javulás és a betegségek újra és újra visszatérnek életünkbe.

Az innerwise rendszerével a tünetek és szervi problémák energetikai érzékelését tanulhatjuk meg, hogy a belső harmóniát újra helyreállíthassuk. A karhossz-teszt segítségével kapcsolatot teremtve a tudatalattival kideríthetjük, hogy a tünetek mögött milyen blokkok húzódnak meg, hogy a stresszeket feloldva beindulhassanak az öngyógyító folyamatok és újra akadálytalanul áramolhasson az életenergia bennünk.
Uwe Albrecht workshopján pár nap alatt elsajátítható a karhossz-teszt és az energiakártyák helyes használata, amelyek segítségével helyreállíthatjuk az egyensúlyt testileg és lelkileg, átvéve az irányítást a tudattalan fölött.

Energiakártyákkal a testi-lelki egészségért
A karhossz-teszthez egy háromszáz összetevőből álló tesztrendszer tartozik, amellyel intuitívan megtalálható a legmélyebb sérülés gyógyulásához a legcélravezetőbb út. A négyezerkétszáz energiakártyával pedig intuitívan megkomponálható az egyéni energetikai gyógyszimfónia. Ezek egy részét tartalmazza a Gyógypatika.

A tréning, illetve a kezelés végén, amikor minden visszazökkent a helyes kerékvágásba, az ember/állat kiválasztott energiakártyák információi rákerülnek az amulettre, a rendszerek, cégek és vállalkozások számára komponált összhangzat pedig egy lemezre vagy poszterre, hogy hatását a továbbiakban kifejthesse. Senkinek sem mondja meg a rendszer, mit kellene tennie, de mindenkinek megadja az esélyt a változtatásra azzal, hogy kiszabadítja a zsákutcából, amelybe élete tévedt.

Az innerwise egy eleven rendszer, amely önálló értelemmel bír, és olyan tiszta, hatékony energiát bocsát rendelkezésünkre, amellyel meg kell tanulnunk bánni. Ehhez fejlesztenünk kell mentális, érzelmi és szellemi intelligenciánkat, valamint azt a képességünket, hogy másokhoz szeretettel és értékítéletektől mentesen közeledjünk. Így válik majd minden emberi tett teremtő és gyógyító erejű cselekedetté.

Ekkor az ember már nem csak a tüneteket kezeli, hanem a mögöttük rejlő és tüneteket kiváltó energetikai blokádokat oldja fel. Albrecht a kezeléssel újra mozgásba hozza az energetikai rendszert, és a beteggel megnézi, mikor milyen zavar lép fel. Ebben a széles látókörű, szisztematikus vizsgálatban rejlik az energetikai munka igazi művészete.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4458 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x