Sors, életfeladat, személyiség - az 5-ös szám rezgése
Címlap / Ezotéria / Sors, életfeladat, személyiség - az 5-ös szám rezgése

Sors, életfeladat, személyiség - az 5-ös szám rezgése

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-25

Milyen a személyiségtípusod, mi az életfeladatod, milyen tulajdonságokkal, képességekkel rendelkezel ötösként? Fejtsd meg az egyéniséged titkait a számmisztika segítségével! Önismereti sorozatunkban kiderül, milyen az egyéniséged a számok tükrében. 

A Számmisztika elsősorban az önmagunk megismerését segíti. Ha tisztában vagyunk feladatainkkal, lehetőségeinkkel, erősségeinkkel, gyengeségeinkkel, azaz önismeretre teszünk szert, úgy könnyebben megértjük, elfogadjuk önmagunkat. Lehetőségünk nyílik a fejlődésre, (ki)használhatjuk képességeinket, jobban működhetünk a világban, segít eligazodni az Életben!

Fontos tudnom, mi az Életcélom - mi az az értékrend, ami mentén dolgozom, élek. A számmisztika ebben is segít.

Miről árulkodnak számaink? A numerológiában 9 alap számmal dolgozunk.

Idáig már  4 alap típusról szó esett, az első 4 szám elemzését a korábbi cikkek között olvashatjátok,  a hozzájuk tartozó bolygók, jegyek jelentéséről is részletesen írtam az elmúlt hónapokban. Ezek a számok megmutatják, hogy milyen személyiségtípushoz tartozunk.

Az 1-es: ego, a férfi erő,
2/ nőiesség, elfogadás
3/ kifejezés
4/ realítás
5/ belső erő, hit, önbizalom
6/ családi boldogság
7/ tolerancia
8/ karrier, szenvedély
9/ intelligencia, szellemi erő
Az 5-ös szám: 
Az OPTIMISTA  mottója:  ÉN LÁTOM
 • Jupiter a bolygója
 • Nyilas a jegye ( A Halak társura is a Jupiter)
 • Csütörtök a napja
 • Fém: ón
 • Színe: lila, bíbor
 • A Jupiter sorsbolygó (akárcsak a Szaturnusz). A Jupiter mindent felnagyít, jót, rosszat egyaránt. A Jupiter gyarapít, áraszt.

A látás, a látásmód, a megkülönböztető képesség, az értékrend, az idealizmus, a bölcselet,tapasztalat,gyarapodás, terjeszkedés,szerencse, utazás, a hit, az optimizmus,szellemi energia, a bölcsesség bolygója - azaz a tanult dolgokat képes a gyakorlatba átültetni. Tulajdonosát alkotói energia, magas színvonalú munkavégzés jellemzi.

Legfontosabb tulajdonságai:
igazságérzet, őszinteség, életöröm, optimizmus, jóindulat, jókedv, nagyvonalúság, elevenség, lazaság, függetlenség, reménykedés, lelkesedés, idealizmus, nyitottság, mozgékonyság, kiváncsiság, szabadságvágy, bölcsesség.

Idealisztikus a gondolkodása, filozofikus, hívő, etikus, összefüggést teremtő, melegszívű, toleráns, vitatkozó, tudálékos, intellektuális, nyílt, változékony, szétszórt, szellemes, kenetteljes, patetikus, arrogáns, moralizáló, dicsekvő, érzelgős, felületes, hencegő, igazságos, értelmes, megvesztegethető, együttérző, van önbizalma. A szerencse gyermeke. Mély érzéssel lép csak félre, nem a kíváncsiság hajtja, mint a Merkúri embert (3-as). Elnéző mások hibáival szemben, megértő. Nem bírja a kritikát, hiú.

A Nyilas típusú ember képes élni, használni a tudását. Azonnal átlát mindent. Szellemi vezető. Az érzelem uralja az anyagi világot. Egész életében tanul. Hatni akar a külvilágra.Kibillent esetben
: túlzások, pöffeszkedés, arrogancia, szex-szórakozás-játékszenvedély, érdekember, szélhámos.

Problémája: A saját és a kollektív gondolkodás közötti feszültség.

Érzelmi problémák: soha senkinek nem tudja igazán átadni magát a szabadság szeretete, függetlensége miatt. Nem lehet korlátozni, birtokolni.

Tanulandó:  Amit elkezdett, azt fejezze is be. Felesleges dolgokra (lehetetlenre) ne pazarolja az energiáit. Ne legyen fogadatlan prókátor.

Se az asztrológiában, se a numerológiában nem látható, hogy ki milyen szinten van, a fejlődés mely szakaszában tart, milyen analógiát él meg - ezt csupán kérdezéssel lehet kideríteni.

A 3 megélési szint:
 1. Ösztön - Nagyképű: azt hiszi, különbség a rang
  fizikai szint: elhízás, mások értékrendjét követő, tudálékos, minden lében kanál
 2. Tudat - Politikus: a hatalom adta fölény, légvárak építése, ideálok  
  érzelmi szint: idealizmus, utazási vágy, fogadatlan prókátor, igazságtétel
 3.  Lélek - Megvilágosult: a bölcsesség élménye
  szellemi szint: bölcsesség, áttekintés, tolerancia, megértés, rálátás, tudatosság, igazságosság, bőkezűség


Betegséghajlamok:
Hajlam a fejfájásra, szembetegségek, arcidegekkel összefüggő problémák, fogfájás, epehólyag problémák, ciszta, daganat, cukorbetegség, kövérség, elhízás (kiteljesedés)


Ibránszki (Surányi) Beáta
www.regeneral.hu

Képek: www.FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 118072 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x