Heti tarot-előrejelzés: jön a kiteljesedés!
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: jön a kiteljesedés!

Heti tarot-előrejelzés: jön a kiteljesedés!

Forrás: AstroWorld
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-01-23

Ezen a héten ismét Telihold lesz, ami elhozza a várva várt álmok beteljesedését. Ha egy projekten dolgozunk, akkor szinte biztos, hogy a napokban nagy sikert érünk el. Az új párkapcsolatokat beindíthatja ez a holdállás, míg a már meglévőket még intenzívebbé, még jobbá teheti. A pénzügyekben is elérkezhet a változás, ám az adósságokat még a Telihold sem tudja eltüntetni - ezen már nekünk kell okoskodni.  

Július 2. – hétfő (Kelyhek hetes, Halál, Érmék négyes):
Rengeteget aggódunk a pénzügyi helyzetünk alakulása miatt. Szinte minden percben azon kattog az agyunk, hogy miképpen lehetne véget vetni annak a rossz tendenciának, miszerint a hónap elején megérkezik a fizetés, a megérdemelt jussunk, de máris elmegy a számlákra és a kifizetnivalókra, a tartozások rendezésére. Jobb, ha ezt a tényt most elfogadjuk, és helyette inkább a szerelmi életünkkel foglalkozunk, hiszen arra is ráfér a törődés. A közös programokat ne hagyjuk ki, hiszen azok hoznak közelebb minket a szerelmünkkel.
 
 
 
Július 3. – kedd (Érmék királya, Szeretők, Érmék apródja):
Szerelmi és magánéleti félreértések adódhatnak ma. Óvatosan bánjunk a szavakkal, főképp ha érzelmi dolgokról beszélünk. Előfordulhat, hogy egyes mondatokat mások félreértelmeznek, és teljesen más fényben tüntetnek fel minket ezáltal, mint ahogy azt szerettük volna. Ne lepődjünk meg, ha arról kapunk „fülest”, hogy egy harmadik fél van a kapcsolatunkban. Nem kell mindent elsőre elhinni, inkább kérdezzük meg párunkat, hogy igaz-e vagy sem. Érkezhet nagyon jó pénzügyi ajánlat, amellyel élve változtathatunk sorsunkon, vagy a pénzügyekkel kapcsolatos döntést kell meghoznunk ma, melyben járjunk el körültekintően, mert akkor nagyon jó lesz az eredmény! 
 
Július 4. – szerda (Kelyhek királya, Mértékletesség, Érmék királynője):
Mindent lehet a mai napon, ám mértékkel! Könnyen túlzásokba eshetünk, ez leginkább a munkára van veszéllyel. Olyannyira beleáshatjuk magunkat a feladatainkba, ellátandó dolgainkba, hogy szinte magunkról és a külvilágról is elfeledkezünk. Ennek hátrányait a magánéletünkön érezhetjük, illetve a családunk sem megy el emellett szó nélkül. Tudni kell mindenben, hogy hol a határ. A munka a munkahelyre való, míg otthon a szeretetnek kell uralkodnia, valamint a családi programokat kell élvezni. Ne keverjük a magánéletet a feladatainkkal, mert nem lesz jó vége.
 
Július 5. – csütörtök (Igazságosság, Érmék kilences, Kelyhek hatos):
A legjobb nap arra, hogy időt töltsünk a természetben és felfrissüljön az energiarendszerünk. Minden héten eljön az a pont, amikor úgy érezzük, hogy eddig és ne tovább, pihenni szeretnék. Ez a nap tökéletes arra, hogy feltöltődjünk egy erdei sétával, egy tóparti piknikkel vagy szimpla kertészkedéssel. A lényeg, hogy közelebb kerüljünk a Földhöz, ezáltal az éltető energiához is, amely a mindennapjainkat felpezsdíti, és mozgalmassá teszi – az amúgy szürke és dolgos hétköznapokat. A hivatalos ügyeknek is kedvez a nap!
 
Július 6. – péntek (Kelyhek királynője, Kardok hármas, Kardok kettes):
A gyengédség és a nőiség fog uralkodni a hét utolsó munkanapján, azaz a pénteken. A párkapcsolatokban is inkább a nők, és az ő vágyaik lesznek a dominánsak, mintsem a férfiak. Itt az idő arra, hogy férfitársaim meglepjék szerelmüket egy kisebb ajándékkal, ami nem az értéke miatt lesz maradandó élmény, hanem a szándék és a figyelmesség miatt. A hölgyek ezt a figyelmességet természetesen viszonozni fogják, ha mással nem is, de egy pikáns és fűszeres vacsorát biztos elkészítenek – tekintettel a nap tüzességére.
 
 

Július 7. – szombat (Kardok ötös, Botok lovagja, Hold):
Úgy érezhetjük, hogy a világ is összeesküdött ellenünk, mert semmi sem úgy sikerül, ahogy azt mi szeretnénk. Fejben, már hétfő óta elképzeltük, hogy milyen is lesz a hétvégénk, szeretteink környezetében töltjük, vagy éppen elvonulunk és a saját csendességünkben megtisztulunk, kiengedjük a fáradt gőzt. Valami mégis közbejön, és a hétvégénk első napja – amit pihenéssel akartunk tölteni – igazán mozgalmassá lesz. A mozgalmasság nem feltétlen jelent pozitívat, lehetséges, hogy egy rossz esemény miatt kell a hétvégét átszervezni.
 
Július 8. – vasárnap (Főpapnő, Botok nyolcas, Kelyhek ásza):
Ezen a napon, még a legnagyobb békében élő családok életében is felszínre kerülnek a sérelmek, és azok a problémák, amik eddig a szőnyeg alá seperve várták sorjukat, hogy majdcsak egyszer megoldásra lelnek. Ám már nem lehet tovább húzni és halasztani a dolgokat, bizony kibújik a szög a zsákból, és komoly viták és veszekedések lehetnek családon belül. Mindenki elkiabálja majd a mondandóját, ám sokkal célravezetőbb lenne, ha leülnének egy asztalhoz, és kulturáltan, ember módjára elmondanák problémáinkat – hátha lehet orvosolni.
 
 
 
 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2736 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x