Heti tarot-előrejelzés: erőteljes újrakezdés
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: erőteljes újrakezdés

Heti tarot-előrejelzés: erőteljes újrakezdés

Forrás: AstroWorld
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-17

A héten az újhold energiái dominálnak, ami a viták lezárását, a konfliktusok tisztázását, az újrakezdést támogatja, valamint a negatív tényezőket segít eltüntetni az életünkből. Ilyen lehet a pénzügyi gond, a magánéleti nehézségek, illetve az egészségügyi gondok. A tarot kirakásában pedig az Erő lapja fogja meghatározni az energiákat, azaz energikusak és pörgősek leszünk, s mindemellett mindenre képesek leszünk - csak hinni kell! 

Július 16. – hétfő (Végítélet, Világ, Főpap)
A pénzügyi döntéseknek nem kedvez ez a nap, érdemes inkább csöndben maradni, és bölcsen hallgatni a háttérben. Még boltba se ajánlott menni, főképp az olyan embereknek, akik visszahúzódóak, mert könnyen átverés áldozatává válhatnak. A magánéletünkben eljön a kiteljesedés már a hét elején, és örömünket leljük párunkban. A közös együtt töltött idők, órák, percek ma mind felejthetetlenné válnak. A programok szervezésére jobb nem is időt pocsékolni, mert a lényeg csupán az, hogy együtt, kettesben legyünk!

Július 17. – kedd (Csillag, Szerencse, Főpapnő)
Az egészügyi állapotukra jobban figyeljenek azok, akik szív- és keringési problémákkal küzdenek, ma különösen őket érhetik rosszullétek, amelyek akár korházi kezelést is vonhatnak maguk után. A szerelmi életünkben tovább folytatódik a kedvező időszak, amikor minden az elvárások szerint megy, ám a túlzott egoizmus még a legjobb kapcsolatok mérge is lehet. A pénzügyekben ma inkább a hölgyek döntsenek, és maximum ők költsenek, mert a férfiak kezében a pénz köddé vész, s semmi eredménye nem lesz a nagy költéseknek.


Július 18. – szerda (Mágus, Egyensúly, Remete)
Az anyagi változások már a küszöbön vannak, hamarosan elérkezünk arra a pontra, amikor fordul a kocka, s mindez az elvárásaink szerint fog történni. Amennyiben nincs munkahelyünk, most érdemes belefogni annak keresésébe, mert sokkal eredményesebben lelhetünk jól fizető állást, mint a hét bármelyik napján. Viszont ne húzzuk az időt, az önéletrajzot azonnal adjuk be! Ma már lehetséges, hogy kissé az eltávolodás – persze nem teljesen – és a magányosság fogja jellemezni a napunkat, ám ez se ok arra, hogy ne érezzük magunkat tökéletesen jól!

Július 19. – csütörtök (Hold, Torony, Nap)
Aki bármilyen kettős szervi gonddal küszködik, ma nagyon figyeljen szervezetének a jeleire, mert könnyen rosszul lehet. A tüdőbetegségben szenvedők kerüljék a megerőltető sétákat, s a magasabb lépcsőket, s az adott helyen van lift, inkább azt használják, ugyanis könnyen befulladhatnak. A pénzügyekben ma felragyog a nap, s végre – talán először a héten – felszabadultan élhetjük napunkat. Költeni is költhetünk, ám mint mindig, csak mértékkel, de szerencsére ma nem nagyon fog elkapni minket a vásárlási láz, így mehetünk nagyobb bevásárlóközpontokba is.

Július 20. – péntek (Akasztott ember, Szeretők, Bolond)
Szeszélyes ez a hét, hisz egyik nap ilyen, másik nap olyan. Szinte már lassan követhetetlenek az események, olyan gyorsan történnek a változások napról napra. Ahogy közeledik a hétvége, a család és a pihenés kerül a fókuszba, de a nap jó részét a munka fogja még kitölteni, amit ugyanúgy el kell látnunk 100%-osan, hiába mondják páran, hogy ez már a hét utolsó munkanapja. Az érzelmek ma ismét a maximumom lesznek, s az este eléggé tüzes lehet, amennyiben azt párunkkal közösen töltjük, s nem szab neki gátat a távolság.


Július 21. – szombat (Diadalszekér, Igazság, Halál)
Jobb, ha pénzzel ma nem is foglalkozunk. Ha nincs sok, akkor azért, mert felidegesítenénk magunkat a hiányán, s azon, hogy egyszerűen nem lelünk megoldást az anyagi gondjainkra. Ha szeretnénk teremteni, akkor sem érdemes foglalkozni vele, mert a lehetőségek nem úgy fognak jönni, ahogyan azt elvárjuk. Öröm az ürömben az, hogy az egészségünk ma nem szabhat gátat a családi, vagy baráti összejöveteleknek, szórakozásoknak, így ne gondolkodjunk a válaszon, ha családunkból valaki, vagy valamelyik barátunk elhív, hogy kiengedjük a fáradt gőzt!

Július 22. – vasárnap (Császár, Kísértő, Császárnő)

A magánélet és szerelem napjává kell szentelnünk ezt a napot a héten, hisz mással nem igazán tudjuk eltölteni – hasznosan – az időnket. A pénzügyi dolgokban lassú változások lehetnek, a várt eredményeket ma úgysem kapjuk meg, míg a magánéletünkön és szerelmünkön azonnal látszik a munka és az energia-befektetés eredménye. Minél többet törődünk párunkkal és szeretgetjük őt, annál többet kapunk mi is vissza. Ha tudjuk, hogy törődésre van szükségünk, akkor mi is törődjünk a párunkkal, ő pedig viszonozni fogja szerelmünket!


Papp Máté
AstroWorld
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 11473 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x