Oroszlán vagy? Ismerd meg a szerencsehozó ásványaidat!
Címlap / Ezotéria / Oroszlán vagy? Ismerd meg a szerencsehozó ásványaidat!

Oroszlán vagy? Ismerd meg a szerencsehozó ásványaidat!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-26

A nyár utolsó hónapja lehet perzselő, lehető izzasztó, lehet hűvösen szellős, lehet indiános és lehet vénasszonyos is. Mindegy, hogy milyen, mi nagyon is szeretjük, úgy ahogy van, a maga sajátos megjelenésével. Az asztrológia szempontjából az uralkodó jegye mégiscsak az Oroszláné! A tevékenység, az aratás, a szüretelés és az aktivitás havának első szakaszában a jegy szülötteire jellemző tekintély, az önbizalom, az erő, a kitartás, a hit, a példamutatás, a lojalitás, a csoport összetartás és a koncentráció. 

Ne felejtsük el, hogy az Oroszlánok alapvető ősi tulajdonságai és princípiumai a tekintély, az önbizalom, az erő, a kitartás, a hit, a példamutatás, a lojalitás, a csoport összetartás és a koncentráció. Az indiánok szellemi vezetőnek tartották, az alkímiában a vörös oroszlán a ként, a zöld oroszlán az anyagot jelképezi, és még a buddhizmusban, Buddhát gyakran ábrázolják egy trónon ülő oroszlánként.

Az Oroszlánok elsődleges ásványa a hegyikristály, az aventurin és citrin, nemesféme az arany, drágaköve a gyémánt. Akár a női nem képviselőiről, akár a férfi nem képviselőiről legyen is szó, mindkét félnek szüksége lehet ezek közül bármelyikre, hogy természetes aspektusait, lelki-szellemi képességeit kibontakoztathassa, megmutathassa és továbbadhassa.

Lássuk részletesen, hogy augusztus szülöttjeinek, az Oroszlánoknak milyen kristályokra, ásványokra is van szükségük a belső tűz, az oroszlánszívűség és a bátorság erősítésére.

Oroszlán hölgyek szerencsekövei:
 • gyémánt: a legtisztább és a legkeményebb drágakő, a legjobb szívnyitó, lélekgyógyító és magányűző ásvány. Fényt visz oda, ahol nincs. Szeretetet ad ott, aminek, és akinek kell. Erősíti a hitünket, az érzékszerveket, a látásmódot és a hitrendszerünket. Mindig azt adja nekünk, amire épp szükségünk van.
 • borostyán: a borostyán mindig igazat mond! Erősíti és tisztítja a szemet, csillapítja a feszültséget és az idegeket. Bátorságot, magabiztosságot, nyugalmat és szerencsét hoz. Erősíti az öntudatosságot, a lényeglátást és a kommunikációt.
 • tűzachát: segít a belső tűz lángra lobbantásában, döntések és lépések meghozatalában. Kitartóvá tesz, fejleszti a kreativitásunkat, és belső bizonyosságot ad. Oldja a kételyeket, a félelmeket és a túlzott elfogultságot is. Segít, hogy a bennünk élő igazság lángját, és a szeretet önfeláldozó erejét, mindig és mindenkor tisztán tudjuk tartani.
 • mézkalcit: általa szembe tudunk nézni önmagunkkal, a gyengeségeinkkel, hibáinkkal és az árnyékoldalunkkal. Mintegy belső vezetőként rámutat a helyes útra, a lényeges életfeladatunkra és a minket támogató emberekre. Így erősíti az összetartozás erejét, a csoport, a közösség és az egység fontosságát, valamint a kapcsolatok kiegyenlítődését.
 • olivin: szíverősítő, léleknyitó – megújító hatású. A csecsemőmirigyet, a pajzsmirigyet és a lélek kapukat tisztítja meg a régi, sérült érzésektől, emlékektől és mindezek lenyomataitól. Segít a régi minták, szerepek és tulajdonságok levetkőzésében és átírásában, ezáltal megújítjuk személyiségünket és új energiák és információk áramlanak felénk és érnek el minket. Rugalmassá tesz, belülről „olajoz” minket, olyan hitrendszeri és viselkedési elemeket változtat meg, ami a ragaszkodást, a merevséget és a keménységet okozta nekünk.
 • narancskalcit: a harmadik csakra harmonizálására kifejezetten jó. Segít elfogadni a mást, az újat, befogadni a számunkra ismeretlen információkat, megemészteni a minket ért hatásokat és történéseket, feldolgozni és rendszerezni a helyzetekből szerzett tapasztalatokat és elengedni a számunkra nem hasznos energiákat, embereket, szokásokat és dolgokat.


narancskalcit

Oroszlán urak szerencsekövei:
 • napkő: erősíti az önbecsülést, az életünkben való „tisztán” látást. Mutatja az utat nekünk, nyitottá, felszabadulttá és együtt érzővé tesz. Általa szertefoszlanak a hiú ábrándok, az ékes fellegvárak. Kiegyenlíti és harmóniába hozza bennünk a racionalitást és az intuíció valóságát. Erősíti a belső napunkat, az ősi Nap aspektusunkat, úgymint a teremtést, a manifesztációt, a megvalósítást, a termékenységet és a kreativitást.
 • aranytopáz: tiszta szellemi erővel lát el minket. Általa új ötletek, gondolatok, letisztult gondolatminták és új tervek ébrednek fel bennünk. Könnyedség, rugalmasság, önzetlenség, szárnyalás, átláthatóság és szellemi szabadság. Átfényesíti az egész aurát.
 • tűzopál: a férfi potenciát, energiát és a szexuális erőt ébreszti fel, erősíti fel és egyenlíti ki minden szinten. Érzelmi téren végtelen mélységeket, eddig ismeretlen területeket tár fel előttünk és bennünk. Oldja a félelmeket, a szexuális zavarokat, az önbizalomhiányt, a kishitűséget és a zárkózottságot is.
 • pirit: szellemi szinten harmóniát hoz, valamint magasabb tudati síkokat nyit meg bennünk. Finomítja az intuíciónkat és az érzékelésen feletti képességeket. Tiszta gondolatokat, éber tudatosságot és szellemi egységet nyújt. Összehangolja a koronacsakrát a 3. szem csakrával, ezáltal mély felismeréseket és lényeglátást ad.
 • narancskalcit: segít szelíden átírni és átformálni a megszokásaikat, a berögződéseket, a görcsös vágyakat és a hatalmi harcok és birtoklások játszmáit. Megkönnyíti az elfogadást, a megértést, a belátást, a feldolgozást és az elengedést.
 • rutilkvarc: gyógyítja a lelki és az érzelmi szinteken tároltfájdalmakat, a csalódások, szomorúságok emlékeit. Reményt, hitet és erőt ad az új kapcsolatokhoz. Általa képesek leszünk elengedni a múltat, lezárni bizonyos időszakokat és elvágni olyan érzelmi szálakat, amelyek még fogva tartanak, gátolnak, vagy nem engednek a továbbhaladásban. Elvágja a negatív energiaszálakat és hatásokat.

rutilkvarc

A felsorolt ásványokat és kristályokat a nap bármely szakában hordhatjuk magunknál. A férfiak a marokköveket akár a zsebükben, akár egy kisebb bőr szütyőben, a nyakukban is viselhetik, esetleg egy átfúrt medálként egy bőrszálon is megfelelő megoldás lehet. Éjjel pedig érdemes a párnánk alá helyezni őket, hogy a rendszeres használat során ki tudják fejteni a csodálatos hatásukat.

A kristályok értünk vannak!

Természetesen az Oroszlán hölgyek és urak ajánlott ásványait bárki más is használhatja és alkalmazhatja, ha úgy érzi, hogy ebben az időszakban erre van most szüksége.

Bízzunk bennük, engedjük, hogy vezessenek minket és nem bánjuk meg!

A kiválasztásnál mindig hagyatkozzunk a megérzéseinkre, ne könyvek alapján döntsünk.


Laczkó – Száraz Júlia
www.kristalykapu.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 18351 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x