Szerdai angyali üzenet: varázslat
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyali üzenet: varázslat

Szerdai angyali üzenet: varázslat

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-25

A varázslatot sokan a természetfeletti, hihetetlen és fantasztikus dolgok birodalmába száműzítek, pedig a valós világotok kézzelfogható része, egy konkrét törvény, ami működik, még akkor is, ha nem tudtok róla. 

A fizikai világotok úgy van megalkotva, hogy különféle fizikai törvényszerűségek működtetik és tartják áramlásban, kölcsönhatásban az eseményeket és a veletek történő helyzeteket. A varázslat, a mágia, amit sokan lehetetlennek tartotok, épp ezeknek a törvényszerűségeknek az egyike, csupán nem tudtok róla.

Mi is a varázslat? Amikor valami csodás, megmagyarázhatatlan dolog történik veletek, amiben titkon reménykedtetek ugyan, de nem hittétek, hogy megtörténhet, hogy valóra válhat? Mit gondoltok, mitől történnek meg mégis ezek a dolgok? A varázslatos gyógyulások, a csodás megmenekülések egy nehéz helyzetből, a furcsa véletlenek vagy egybeesések? Miért történnek meg mégis? A vak véletlen irányítja vajon az eseményeket ilyenkor vagy felfedezhető valami törvényszerűség a dolgok folyása mögött?
Ha az ilyen varázslatosnak tartott események mögé néztek, egy különös egyezést fogtok találni: általában ott van, talán mélyen, eltemetve, de mégis élőn: a hit.


Sokat hallhattok ma is a hitről, hiszen ez mindig is az ember figyelmének fókuszában volt, habár még ma sem értitek mindannyian teljesen, hogyan is működik. Épp ezért tituláljátok varázslatnak, szemfényvesztésnek, akár csalásnak is. Pedig egy olyan áramlatról, erőről, energiáról van szó, amely mindig is a tiétek volt – most csupán emlékeznetek kell rá, ahogyan néhányan már el is kezdtétek.

Arra bátorítunk titeket, hogy kapcsolódjatok össze saját legmagasabb frekvenciátokkal, hogy a saját életetek teremtőjeként tudjátok megtapasztalni a létezés varázslatát. Ez egy rendkívül egyszerű elvben rejlik: bárkivé válhattok, aki lenni szeretnétek és bármit elérhettek, amire igazán, szívből vágytok és harmóniában van a Legfőbb Jóval. A létezés csodája Ti magatok vagytok. A hitetekkel hegyeket tudtok megmozgatni – ezt már mástól is hallottátok, ugye?
De elhiszitek-e valójában, szívből, igazán? Hajlandóak vagytok-e egyre jobban kitágítani a valóságotokról és önmagatokról alkotott elképzeléseiteket és valóra váltani szívetek vágyait? A hit ereje által képesek vagytok meggyógyulni, átalakítani az életeteket, meggyógyítani a kapcsolataitokat, kiterjeszteni a bőségetek áramlatát – ez mind maga a csoda és a varázslat, kedveseim.


Keressétek a lehetőséget arra, hogy egyre magasabb tudatosságot érjetek el! Tanuljatok és keressétek a valódi bölcsességet, bontsátok le a korlátozó hiedelemrendszereiteket, engedjétek el a régi mintákat, amelyek már nem szolgálják többé az előrehaladásotokat. Vizsgáljátok meg tüzetesen, miben hisztek, milyen hiedelmeket tároltok a tudatotokban – hiszen ezek programokként működve hozzák létre az életetek helyzeteit. Ha megváltoztatjátok, miben hisztek, megváltozik az életetek – sokan ezt még csodának tartjátok, pedig nem az. Amit eddig varázslatnak hívtatok, az az Univerzum egyik legalapvetőbb energetikai jellemzője. Ti, akik tanulni és fejlődni jöttetek a fizikai síkra, a tudatosodásotok folyamatában képesek vagytok lépésről lépésre átalakítani a hitrendszereiteket, így végső soron a bolygó teljes életére hatással vagytok – pusztán a saját életetek átalakítása révén.

Képesek vagytok átérezni, micsoda felelősség, micsoda lehetőség - micsoda varázslatos esély ez? Értitek, milyen nagyszerű és különleges kalandban vesztek részt? Döntsetek, miben hisztek: a félelemben vagy a szeretetben? A játszmákban vagy az őszinteségben? A gyűlöletben vagy a megbocsátásban? Az elkülönülésben vagy az egységben? A szenvedésben vagy az örömben? A drámában vagy a megoldásban?

Isteni teremtő lények vagytok, akik önmaguk megváltoztatásával hatnak a világra – éltek-e mindezzel vagy visszasüllyedtek a passzivitás, az áldozati tudatosság, a szegénység, fájdalom, háború és félelmek mintázatába? A döntés a tiétek és sokkal több múlik rajta, mint eddig hittétek!

Megerősítés: Összekapcsolódom a bennem élő bölcsességgel, amely ragyogó fényként vezet az átalakulás útján.

Hívd segítségül Mihály arkangyalt a korlátozó hiedelmeid átalakításához és elengedéséhez!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4316 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x