Novemberben születtél? Ez vár rád a hónapban
Címlap / Ezotéria / Novemberben születtél? Ez vár rád a hónapban

Novemberben születtél? Ez vár rád a hónapban

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-28

Mit ígérnek a csillagok a novemberi születésűeknek? Energiáik teljében lesznek, így jó üzletekre, megalapozott tervekre és jó kapcsolatokra számíthatnak - ám ezért tenni is kell. Hogy mit, kiderül az előrejelzésünkből! 

A november 1-től 10-ig születetteknek befelé forduló hangulatban vannak, túlságosan lekötik őket terveik, álmaik. Sajnos hajlamosak a légvárépítésre, nem elég megalapozottak a célok.

A szerelemben
  könnyen csalódhatnak, de ebben ők is hibásak. Ha új a kapcsolat, akkor nagyon elfogultan szemlélik kedvesüket. Idővel kiderülhet, hogy bizony nem tökéletes.

A pénzügyekben
most nagyon fontos az átgondoltság. Nem szabad belemenniük olyan üzletbe, melyről nem szereztek elég információt. Elengedhetetlen az alapos előkészítés!


A
november 11-től 20-ig születettek erejük teljében lesznek, tele vannak energiával és szinte sugárzik belőlük a vonzerő. Lesz is alkalmuk bőven flörtökre és ismerkedésre.

A szerelemben
nem tudják visszafogni csáberejüket. Lépten-nyomon kapják a vonzó ajánlatokat. Most elindulhat az életükben egy meghatározó szerelem, ami átformálja személyiségüket.

A pénzügyekben
a kreatív ötletek, jó befektetési lehetőségek ideje van. Lehetőséget kapnak új üzletekre, de egyelőre még az előkészítő fázis idejét élik. Nem szabad elhamarkodni az üzlet nyélbe ütését!Az november 21-től 30-ig születettek
nyüzsgő életet élnek, sorra jönnek a baráti programok, üzleti vacsorák. Élvezik a pörgős napokat, de közben azért hiányzik a meghittség és a romantika.

A szerelemre
egyre kevesebb idejük jut, végül odáig fajul a helyzet, hogy egyedül érzik magukat. Sürgősen tenni kell valamit, - nehogy elveszítsék kedvesüket az időhiány miatt!

A pénzügyekben
sok információ, sok új üzleti partner várható. Mégis elővigyázatosságot igényel a helyzet. Több olyan lehetőség is megjelenik, melybe jobb nem belemenni.


Kunsay Melinda

Képek:
graur codrin - FreeDigitalPhotos.net
Tom Clare - FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2117 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x