Heti tarot-előrejelzés: szerelmesek teliholdja!
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: szerelmesek teliholdja!

Heti tarot-előrejelzés: szerelmesek teliholdja!

Forrás: AstroWorld
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-18

Elérkeztünk a fordulóponthoz, ezen a héten belépünk az év utolsó hónapjába, a decemberbe. Közeledik december 21-e, a változás napja, ám már ezen a héten is elindulnak az események! A telihold energiái leginkább a szerelmeseknek fognak kedvezni! A szinglik most fókuszáljanak a párkeresésre, mert holdtöltekor nyitottabbá válnak az emberek! 

November 26. – hétfő (Világ, Igazságosság, Akasztott ember)
Már a hét elején elég sok energiánk lesz, ám ezeket tudni kell jól hasznosítani, nem szabad különböző felesleges, vagy éppen jelentéktelen dolgokra elpazarolnunk.  Vegyünk egy tiszta lapot, s írjuk le a fontosabb, komoly jelentőségű terveinket, s inkább azokra koncentráljunk! A pénzügyekben is elérhetünk már most nagy dolgokat, új üzleti megállapodásokat hozhatunk létre, vagy ha éppen álláskeresésben vagyunk, akkor egy igazán jó hirdetésre lelhetünk. A magánéletünkben pedig itt az idő tisztázni az eddig zavaros dolgokat, s nem húzni, halasztani tovább!

November 27. – kedd (Uralkodó, Uralkodónő, Ördög)

A mai napon egyformán és ugyanakkora arányban lesz jelen a női, illetve a férfi energia is. A szexuális energiák viszont mindkét nemnél eléggé erőteljesek lesznek, így ezt a napot nyugodtan szentelhetjük a párkapcsolatunknak és a magánéletüknek. A pénzügyek terén inkább a határozottság és a pontosság lesz meghatározó, így bármilyen üzleti tárgyalásra is megyünk, csakis határozott fellépést engedhetünk meg magunknak. A visszahúzódó, a háttérben megbújó énünket most tegyük félre – legalábbis erre a napra.


November 28. – szerda (Szerencsekerék, Halál, Remete)

Szokás mondani, hogy a szerencse kereke egyszer fenn, majd egyszer lenn jár. Most inkább az utóbbi lesz jellemző, amely kedvünket szegheti, ha éppen egy kreatív munkát végzünk. Ha bármilyen fontos programunk van erre a napra, vagy olyan teendő, amely jókedvet és kreativitást igényel, akkor halasszuk el, mert ezen a napon nem úgy fognak összejönni a számításaink, ahogy azt elvárnánk. A magánéletünkben is inkább visszahúzódóak leszünk. Az egészség terén kiemelendő a szív- és érrendszer, ma ezek egészségéért tehetünk többet – menjünk szűrésre, fogyasszunk gyógyteákat.

November 29. – csütörtök (Diadalszekér, Bolond, Főpap)
A tegnapi naphoz képest már sokkal jobban megy az a bizonyos szekér, ami az életünket jelképezi. Beindul minden életterületen a változás, és nem kell aggódnunk a pénzügyek miatt sem, folyamatosan lesz bevételünk. A családi életünkben ma a játékosság és egy kicsit a pimaszság lesz meghatározó, ám utóbbiból tudni kell, hogy hol a határ, ami még nem lépi át a szemtelenség és bántás határát. A titkokat ma nem érdemes megosztani másokkal, vagy éppen elmondani a legjobb barátainknak, mert könnyen eljárhat a szájuk, ami aztán nagy kavarodást okozhat körülöttünk.November 30. – péntek (Mértékletesség, Szeretők, Főpapnő)

Óvatosan kell ma mindennel bánni, ahogy az egyik lap is üzeni, csak mértékkel. Mindenben részünk lehet, ám mindenben tudni kell, hogy hol a határ, s azokat be kell tartani, ellenkező esetben megüthetjük a bokánkat. A szerelmi életünk ma is túlfűtött és igazán érzelmes lesz, csakúgy, mint az eddigi napok szinte mindegyikén. A pénzügyekben inkább ne folyamodjunk újdonságokhoz, a tárgyalásokat napoljuk el, mert nem ezeknek kedvez a hét utolsó munkanapja. Az egészségünkben figyeljünk jobban oda a relaxációra, a megnyugvásra.

December 1. – 2. – hétvége (Csillag, Erő, Ítélet)
Beköszöntött a december, a várakozás hónapja, amikor is a Karácsonyt ünnepeljük. Az első lap is a várakozást mutatja: valami újdonság érkezik életünkbe, amely boldogsággal és örömmel tölti el mindennapjainkat. Megkezdődik a várakozás, elindul az adventi időszak! Érdemes közösen elkészíteni a családunkkal az adventi koszorúnkat, amelyen a megfelelő időpontban már meg is gyújthatjuk az első gyertyát, jelképezve, hogy készen állunk az ünnepre, s elkezdődött az életünkben is az örömteli várakozás!


Papp Máté
AstroWorld
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 7228 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x