Decemberi Csillagüzenetek: kapcsolj át a belső vezetésre
Címlap / Ezotéria / Decemberi Csillagüzenetek: kapcsolj át a belső vezetésre

Decemberi Csillagüzenetek: kapcsolj át a belső vezetésre

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-18

Sokan érzik, hogy a valóság egyre inkább átalakul és új kihívások elé állít bennünket. A stabil lelkiállapot egyik kulcsa a saját, minden más behatástól független belső vezetés, a belső csendünk, amelyre nagy szükség lesz ebben a hónapban. 

Eljött az az idő, amikor MINDEN megnyilvánul, és szinte egyszerre van jelen (pozitív és negatív) egy időben és egy helyen!
Ennek van egy fajta „különlegessége”, hiszen eddig csakis hol az egyik polaritást, hol a másik minőséget tapasztalhattuk meg, egymást váltva, egymást követve folytonosan… A dualitás évek/évszázadok/évezredek óta tartó váltakozásai mára már az idő tágulásával, annyira egymásnak feszülnek és összetömörülnek, hogy szinte belépnek egymás terébe és dimenziójába, manapság egyszerre jelenik meg mindkét pólus egy adott helyen és időben!
Ez a külsőleg és belsőleg is megosztott állapot a kettősség érzését és kettős gondolati formákat teremtenek meg bennünk szüntelen, ami egy masszív felfordulást és véget nem érő káoszt eredményez a mindennapi életünkben.

Ami a dolog jó oldala, az az, hogy ami egyszerre bennünk és körülöttünk is zajlik, az egyfajta egyesítési folyamat része, bár ezt egész pontosan nem látjuk még. Ami formálódik az Univerzumban és és a fizikai testünkben, mindaz energiaminőségek, a pólusok, a polaritások a dualitás „valóságából” kilépve, egy egyesített rendszert hoz majd létre minden szinten. Ezt egyrészt megéljük személyes valóságként és egy társadalmi kollektív közegként is, olykor akár óriási nagy különbségekkel.

Hiszen kinek milyen a lelki/szellemi minősége, szándéka és irányultsága, olyan lesz a személyes energiaminősége és az egyesített fénymezője is, ami körülvesz. Tehát minél pozitívabb, kiegyensúlyozottabb és szeretettelibb valaki, annál tisztább és magasabb rezgésű lesz az energiaszintje is, még akkor is, ha jelen van/volt benne kb. 20-25 %-nyi alacsonyabb energiaminőség. Ha a számoknál maradunk: akiben jelenleg MINIMUM 25% szeretet és fény van, (tehát pozitív energia) az mindig meg fogja kapni a lehetőséget arra, hogy ezt a tiszta részét felerősítse és átfordítsa a maradék 75%-ot is erre a minőségre. Ezeket az embereket folyamatosan körülveszik, tisztítják, gyógyítják és tanítják az Égiek, mindaddig, amíg a belső szándékuk is ez!
Akinek 25% alatti a szeretet és fény rezgése a lelkében, annak sajnos kevesebb lehetősége lesz erre a felemelő lépésre, de az esélyt megkaphatja egyenlően mindenki időben, ha őszinte szívvel kéri!


Az éber tudatosság, a harmonikus érzések, a tiszta szív, a lélek és a szellem fényereje az, ami felerősíti a tiszta életerőt bennünk. A jelenlegi gyógyítások és aktivációk teszik lehetővé azt, hogy akiben ott a Fény és Szeretet, annak a „saját” fénye fog felerősödni, összekapcsolódni a magasabb valóságokkal automatikusan és megtapasztalja az Önvalóra emlékezést a belső vezetése, a Lélek Hangja által… Belső átfordulás és átkapcsolás az Égi Vezettetésre – ez most a lehetőségünk és feladatunk is egyben.

Egyre többször előfordulnak a megvilágosodott pillanatok, egyre hosszabb időt tudunk majd ebben a lélekállapotban eltölteni, ami minden előjel nélkül egyszer csak kinyílik, megmutatkozik és kibontakozik, felragyog bennünk, legbelül…egy élő fénysík és valós fénydimenzió közvetlen érintése és találkozása ez…
Teljesség a teljességben. Az egyik magában hordozza a másikat, minden létezik, amire gondolunk, kivetítünk és kinyilvánítunk és mindaz van, aminek erőt és hatalmat adunk! A hatás törvényének működése által pedig, minden hatással van ránk, aminek megnyílunk, és aminek csíráját magunkban hordozzuk!

„Egyre jobban távol tartani, mérsékelni és/vagy kizárni a külvilág sugárzóan káros zaját”

Minden külső hatás, hang, kép, érzet, illat, tapintás és energia az idő és tér bármely végtelen pillanatában, ami minket ér közvetlenül, azonnal bekerül az energetikai rendszerünkbe, a tudatalattinkba, a szolárcsakránkba, majd egy „egészséges” szelektálás és szűrés során, a számunkra fölösleges és „érdektelen”energia eltávozik hamar, a hasznosítható,„érdekes” és a hasonló információkat és energiaminőségeket tartalmazóak pedig  megmaradnak, hiszen valami dolgunk van velük…

Mivel minden éteri hullámokat sugárzó eszköz összes felszíni és éteri frekvenciája, információja, azonnal bekerül az érzékeny és mindent befogadó tudatalattink időtlen valóságába. (Lásd: amikor egy reklámsorozat alatt, a másodperc törtrészében, többször fel-felvillanva beadják egy Coca-Cola dobozos üdítő képét, ez szinte észrevétlen a szemnek, de a tudatunk észleli, aminek az az eredménye, hogy mindenki hirtelen szomjas lesz és kólára vágyik erősen…) Függetlenül attól, hogy mindennek tudatában vagyunk, vagy sem, de a hatás törvényei itt is működnek és olykor ezek a láthatatlan impulzusok a legveszélyesebbek.

Aki azt szeretné, hogy belső lélekállapota nyugodt, harmonikus és stabil legyen, annak mindenféle sugárzó és káros hullámokat közlő berendezések használatát a legminimálisabbra kellene csökkentenie! Nem arról van szó, hogy ezeket az eszközöket ne használjuk, hanem arról, hogy tudatosítsuk mindezek előnyeit és hátrányait és tegyük ezt mértékkel. Használjuk a technikát, ha szükség van rá, de a szabadidőnk java részét ne ez töltse ki, hanem a körülöttünk levő valós élet. Ne meneküljünk saját magunk elől tovább a számítástechnika világába, ahol minden szép és jó,, bezárkózva egy mesterségesen generált burokba, hanem lépjünk ki az érzésekkel, színekkel és tanulságos dolgokkal teli életbe!
 
Mindent lehet, de mértékkel!

Az üzenet lényege: vedd észre, hogy milyen láthatatlan erők, hullámok, kollektív energiák és külső zavaró hatások között élsz, amelyek még mindig visszahúznak és visszatartanak az Ébredéstől és a Tudatosságtól. Kontrolláld az erőket, amiket beengedsz magadba és kiáramoltatsz a környezetedbe, mert így tudod Önmagadat megtalálni és a belső vezetésedet meghallani. Vedd észre, hogy milyen energiával, információval és rezgésekkel „táplálod” a tested és a lelked. Ismerd fel és engedd el azokat, amelyek hosszútávon nem aktívabbá, hanem épphogy tompává és befolyásolhatóbbá tesznek… és lelked/szellemed mély álomba kerül.

A CSEND ereje az átlényegülés (egyetlen) lehetőségeTeremts magadnak időt a csendre!

Minden nap pár órát légy önmagaddal egyedül és csendben.
Csak pihenj meg vagy ülj le és légy jelen. Próbáld ebben az egyszerű és kezdetben lehet, hogy „zavaró” állapotban jól érezni magad! Tudatodnak ez eleinte furcsa lehet, mert megszokta a folytonos működést, a monoton zúgást és az alapzajok felvételét a napod minden percében. Kezdetben nehezebb lehet, a benned futó milliónyi zajos program ezt nem hagyja és az elméd szüntelenül kibillent…Nem baj! Adj időt magadnak, próbáld meg többször ezt. Teljesen természetes, hogy automatikusan megjelennek a kínzó gondolatok a Csend végtelen tengerében, először gyengén, majd egyre erősebben és hevesebben, elérve, hogy ne ülj nyugodtan és csendben. Az elme mindent bevet és megpróbál tenni ez ellen a váltás ellen. A belső gondolati kavargások, örvények és figyelem-elterelések olyanok, mint a felhők! És te olyan vagy mint a Nap: tisztán sugárzó és mentes minden árnyékoló hatástól. Ismerd fel a felhők múlandóságát és saját magad/önvalód állandóságát!
Csak maradj objektív a belső képektől, érzésektől, az elme felébredő párbeszédeitől és tekints minderre úgy, ahogy egyszerűen feltekintesz az égre. Ahogy jönnek, ugyanúgy távoznak ezek az energiafelhők, mígnem teljesen kitisztul a tér és marad a ragyogó napsütés!

Ha tudatosabb vagy kicsit, akkor ezen csak mosolyogsz, mert átlátod az elméd és a személyiséged erős manipulációs képességét, a vezető és irányító természetét és csak figyeled, ahogy egymás után, újabb és újabb jónak-szépnek- fantasztikusnak tűnő ajánlatokkal, érzésekkel, képekkel lát el, csakhogy kizökkentsen és vezesse a figyelmed, és visszavegye az irányítást feletted!
Természetes folyamat az is, hogy elkalandozik az ember, de légy éber és gyere vissza, ha rajtakapod magad - egy helyben, üresen és csendesen csak befelé figyelj.
Ez egy nagyon jó lazító, nyugtató és hasznos gyakorlat is egyben, próbálj minél többször, több ideig megmaradni ebben az állapotban. Onnan tudod, hogy ez sikerült, és hogy átléped önmagad határait egyszer csak, ezt érezni fogod, mert mintha kitágulna a világ benned és valami időtlen, megfoghatatlan és végtelen érinti meg a Lelked és a Szellemed, aminek nyoma már ott tündököl örökre Benned! Még ha csak pillanatok is ezek az élmények és tapasztalások, de már megérintett a Fény szele, a változás maga, a saját Jelenléted ereje.
Csak egy perc!

Változtass, lépj ki a személyiséged dimenziójából, a fogható anyagi világ árnyékából, mert az csak megosztottságot és határokat, korlátokat eredményez.
Olykor elég egyetlen földi perc ahhoz, hogy átlépj egy kaput, belépj a körülötted/benned levő Mindenségbe, megtapasztald a végtelent, felismerd a láthatatlant, részeddé váljon az időtlen…


Ezúton is minden Kedves Olvasónak Áldott, Békés, Boldog és Fényben gazdag Karácsonyt és Új Évet kívánok!


Laczkó-Száraz Júlia – Salyonaamh
www.larimarkristalykapu.hu

Képek:
Ambro - FreeDigitalPhotos.net
codrin - FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3525 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x