Februári gardróbmustra a csillagok tükrében
Címlap / Ezotéria / Februári gardróbmustra a csillagok tükrében

Februári gardróbmustra a csillagok tükrében

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-06-03

Stílus- és divattrendek februárban - mit viselj, hogy tökéletes harmóniában légy önmagaddal? A csillagok utat mutatnak! 

Február első harmadát a Vénusz – Jupiter trigon határozza meg.  A legfontosabb a kényelem - így még este is jól érezhetjük magunkat a bőrünkben. Programokban nem lesz hiány, ne rontsa el a napot egy feszengős ruha, vagy egy túl szoros csizma. Ugyanakkor azért az elegancia is lényeges, de inkább a márkás, minőségi ruhadarabokban nyilvánul meg.  A színek közül a bordó és a lila viszik a prímet. Hódítanak a minták, ami különösen kedvező és vidám a téli melankóliában. Külsőnket tegyük egyedivé különleges ékszerekkel!

A sminkben a természetesnek ható, igényes stílus érvényesül. Óvakodjunk a vakolatszerű, eltúlzott sminktől. A tekintet kihangsúlyozása mindig hatásos: használjunk szemhéjtust, vagy lila szemhéjpúdert.


A hó középső harmada egy Szaturnusz – Vénusz kvadráttal indul. Minden vágyunk, hogy összeszedettek legyünk, kifogástalan külsőt szeretnénk. Itt az ideje a klasszikusan konzervatív ruhadaraboknak. Egyszerű holmikat hordjunk, mindig az alkalomnak megfelelően. Nem előnyös az eltúlzott cicoma és a harsány, élénk színvilág. Ha kedveljük az ékszereket, akkor viseljünk valódi, értékes fülbevalót, vagy nyakláncot. Az időszak kedvez a táskák kedvelőinek, de csakis a komoly, elegáns darabok jöhetnek szóba.

A sminkben a szempillák, szemöldök kihangsúlyozásának ideje. Formáljuk meg szépen a szemöldökünket, vagy kérjünk a kozmetikustól szempillafestést! A színek közül a bronzos barna emelkedik ki, ami jól ellensúlyozza a téli sápadtságot.Hó végén a Vénusz már a Halak csillagjegyben halad, és eléri a Neptunuszt, együtt áll vele. A kényelmes ruhák ideje jön el, némi romantikus hangulattal fűszerezve. A téli hidegben jól jön egy puha, meleg pulóver, persze üde pasztellszínben. A lényeg, hogy ne tapadjon szorosan ránk a ruha, mert az egész napos kényelmetlenséget most nem viseljük el! Vegyük elő a kényelmes farmerünket, így biztos, hogy egész nap jól érezzük majd magunkat. A hó vége a lábbelikről is szól, - kerüljük a magas sarkú csizmát! Inkább a szőrmés, meleg lábbeli kedvező, így ráadásul a megfázást is elkerülhetjük.

A sminkben a minimálisra szorítkozzunk. A színek legyenek üdék, már-már a tavasz jegyében. Jó választás a rózsaszín szájfény, vagy üde pasztell szemhéjpúder.Kunsay Melinda

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2837 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x