Szerdai angyali üzenet: bátorság
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyali üzenet: bátorság

Szerdai angyali üzenet: bátorság

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-22

Az egyik legfontosabb tulajdonságotokká a bátorságot kell tennetek a mostani változó időkben! A bátorság kulcsfontosságú az életetek átalakításában. 

Számtalan életet éltetek már le, kedveseim, az erőtöktől megfosztva, a saját korlátozó hiedelmeitek fogságában vergődve. Az élet jóval több annál, mint amit a tömegtudatosság közvetít, több annál, mint amit a hétköznapi szinten ti magatok is hisztek róla.

A létezés egy nagyszabású kaland, amelynek végtelen folyamatában különféle álruhát öltve tapasztaljátok meg az élet vég nélküli sokféleségét. Éltetek már sokan közületek állati, növényi létformákban is, és emberként is jónéhány életet pergettetek le. A Lélek univerzális célja a tapasztalás, ezért ölt újra és újra testet, ezért vállal különféle kihívásokat és tapasztalatokat minden egyes élet esetében. Ezek olykor könnyű, olykor nehéz életek, vannak köztük látszólag eseménytelen lefolyású átlagéletek és olyanok is, amelyekben kiemelkedő személyiségeket élhettek meg. Olyanok is szépszerével akadnak, amelyekben a tapasztalás nagy hullámhegyeit és völgyeit élitek meg, a hatalmas boldogságtól a mély veszteségekig és tragédiákig ívelő érzelmi skálán.  A nehezebb, embert próbáló életek kemény leckéivel és nehéz helyzeteivel próbára teszitek önmagatokat és megvizsgáljátok, hogyan viselkedtek a legkülönfélébb helyzetek között. Megtapasztaljátok, milyen érzés megélni a nyomort az utca kövén, vagy a pazarló bőséget egy luxus élet díszletei között. Megtapasztaljátok, milyen érzés életet adni és életet elvenni. Megtapasztaljátok, milyen érzés megbízni, majd csalódni valakiben, milyen érzés bizalmat ébreszteni, aztán elengedni valakit.

Megtapasztaljátok az emberi létezés összes csodáját a testi gyönyöröktől az étkezés rejtelmein keresztül a betegségek és a halál megéléséig. Mindezeken az élményeken keresztül Lelketek fejlődik, megérti a létezés csodáját, az Univerzum alaptörvényeit, köztük a szeretet mindenhatóságát. Minden egyes élettel egy újabb ékkövet tesz hozzá a Lelketek ahhoz a koronához, amely határtalan lényeteket díszíti, tudatosságát szimbolizálja. Egy-egy élet negatív tapasztalata jelentős mértékben hozzájárulhat ahhoz, hogy egy következő életetekben másképp döntsetek, másképp cselekedjetek. Az előző életekből származó információk sejtszinten mindvégig ott rezegnek bennetek, terelgetve titeket a megéléseitek, megtapasztalni valóitok felé. Az előző életekből származó megoldatlan és befejezetlen ügyek szintén előbb-utóbb megoldásért kiáltanak. Gyakran előfordul, hogy lehetőségetek adódik jóvá tenni egy korábbi élet kudarcát és ezúttal jól csinálni. Minden helyzet a mostani életetek során tartogat számotokra egy hatalmas ajándékot: a soha vissza nem térő alkalmat arra, hogy a valóságot egy teljesen egyedi módon éljétek meg. Az itt és most pillanata soha nem jön el újra épp így, épp ilyen formában. Ti magatok is folyamatosan fejlődtök és változtok, ezért szintén hozzáteszitek a magatok egyediségét a folyamathoz.

Arra kérünk benneteket, hogy tiszteljétek a folyamatot és önmagatokat, bátor, tapasztalni vágyó lényeteket, aki hajlandó ebben az „univerzális kísérletben” részt venni, hajlandó a saját egyedi élményeivel és megéléseivel hozzátenni a nagy Egészhez, a Létezés végtelen mátrixához.

Értsétek meg, micsoda felelősség, bátorság és erő rejlik bennetek, hogy itt vagytok most, a létezésnek ebben az időpillanatában, amikor a felébredés, a felemelkedés energiája oly sokakat ér el. Elképesztő utazásra vállalkoztatok, csodálatos ösvényen jártok éppen most is.


Természetesen mi is tudjuk, amit gyakran hangoztattok, hogy az élet nem fenékig tejfel – tisztában vagyunk megpróbáltatásaitok természetével és azzal is, hogy olykor igencsak sűrűn követik egymást. De gondoljatok bele, kedveseim! i Ti magatok terveztétek meg előre – legalábbis nagy vonalakban – a jelenlegi életeteket és vállaltátok el, hogy újra emberi testbe születtek, hogy megéljétek a változás korának megismételhetetlenül egyedi csodáit. Ez volt a Lelketek bátor terve. Azért merte így megtervezni, mert jó esélyt látott rá, hogy képesek lesztek végigcsinálni a nehezebb periódusokat is és megoldást hozni akkor is, amikor elsőre és talán sokadjára is lehetetlennek tűnik. Ti, akik most itt vagytok és ezeket a sorokat olvassátok, mind-mind mélyreható tanulmányokat szereztetek már az emberi létezés iskolájában – nem ma kezdtétek az inkarnációs folyamatot. Jónéhány élettel a tarsolyotokban emlékezhettek mindazokra a sikerekre is, amelyeket más életekben elértetek – kérjétek meg a sejtjeiteket, a Lelketeket, hogy kezdjetek el emlékezni mindazokra a képességekre és megoldásokra, amelyek egyszer már a tiétek voltak – ezek nem tűnnek el örökre a feledés homályában a test fizikai halála után! Elérhetőek számotokra, hiszen a Lélek minden tapasztalást rögzít a Lélek feljegyzésekben, az Akasha-krónikában. Ezekhez kapcsolódva újra le tudjátok tölteni, magatokba tudjátok integrálni mindazt a tudást, amire szükségetek van.

Emlékezzetek rá: sokkal hatalmasabbak vagytok, mint eddig hittétek. Több vagytok, mint a puszta testetek, vagy a gondolataitok, érzelmeitek. Hatalmas, bátor lelkek vagytok a tapasztalás élvonalából – kezdjetek el ehhez méltón éln i és merjetek többek lenni, mint aminek a korlátozott nézőpontjaitokból tűntök önmagatok számára.

Az eszközök rendelkezésetekre állnak, csupán élnetek kell velük. Hívjátok elő az erőteljes, nagyszerű életeitek tapasztalatait és ruházzátok fel magatokat újra erővel, hiszen ti magatok vagytok az életetek megteremtői. Ti befolyásoljátok a saját sorsotokat.

Segíthetnek a folyamatban az alábbi megerősítések:
„Képes vagyok boldogan és harmonikusan élni, hiszen én magam vagyok az életem teremtője.”

„Az Univerzum mindig a legjobbat akarja nekem, így elhozza nekem a legjobb megoldásokat, én pedig nyitott szívvel és elmével befogadom azokat.”

„Hagyom, hogy rajtam és az életemen keresztül egyedi módon nyilvánuljon meg a Teremtés csodája.”

"Bízom önmagamban, a saját erőmben és az Univerzumtól/Istentől áramló végtelen gondviselésben."www.mesteringa.hu

Kép: Just2shutter - FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3505 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x