Érd be a legjobbal!
Címlap / Ezotéria / Érd be a legjobbal!

Érd be a legjobbal!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-25

Aki már szüretelt almát, jól tudja, hogy a legszebb, legérettebb, legzamatosabb almák a fa legmagasabb pontján vannak, és mindig nehezen elérhetőek. Fel kell mászni értük annak, aki meg akarja őket kóstolni. Ahhoz, hogy elérjük őket, tenni kell: létrát szerezni, jól tudni fára mászni - vagy magasra ugrani.  

Aki keres, az talál, igaz? Lelki önvalód keresése, felfedezése, alkatod megismerése azonban mindig erőfeszítések sorozatát jelenti.

Egyre több elégedetlen emberrel találkozom, akik valamit vagy valamiket nagyon rosszul csinálnak vagy csináltak eddig és mostanában érzik késznek magukat a változtatásra. Az elégedetlenség a csüggedésre hajlamosoknál még mélyebb depressziót szül, sok esetben agressziót is. Hirtelen nem változik minden rossz jóra.

Adj időt a változások beindulásának is!

Jó irányú változások beindítására minden időszak jó! Minden belőlünk fakad, a megnyilvánulásaink, a szavaink, a tetteink, még lustaságunk, határozott döntésekre való képtelenségünk vagy a tehetetlenségünk is akár. Mindenki akkor változtat az életvitelén amikor más, jobb helyre szeretne kerülni.

Minden egy rendszerben működik, akkor is, ha a rendszer hibás vagy lassú. Az energiarendszerünk része vagyunk mi magunk is, mondhatnám azt is hogy teljes egészében mindenki a saját maga rendszeréért felelős. A saját energiarendszered akkor van a helyén, ha tisztán működik és a szellemed működteti. A szellemed csak akkor működik tisztán, ha a szabad akaratod átadtad Istennek, vagyis azt teszed, amit tenned kell.Felelősen működtetni csak azt tudjuk, amit ismerünk. Amely területet nem ismerünk, ott akadozunk, hiszen csekély tudás ismeretében kicsi a hatékonyságunk. Az energiarendszer megismeréséhez szükségesek azok a lelki megtapasztalások, akár szenvedések árán is, amelyek közelebb vezetnek saját magad feltérképezéséhez. Mivel minden mindennel összefügg, ha épp boldogtalan vagy és nem találod a helyed, nem gondolhatod komolyan, hogy a boldogságot kívülről, külső körülmények, események, utazások vagy kapcsolatok által kapod meg automatikusan.

Amibe munkát fektetsz, az előbb vagy utóbb megmozdul. A természet törvényei az energiarendszeredre is hatnak. Nem hagyhatod ki a szellemed és a lelked megismerését. A test nem bonyolult, kéznél van, látszik, az öt érzék útján könnyen kitapasztalható. De ha csak a testedet táplálod, edzed, mutogatod: a lelked hamarosan ordít és sajog az ürességtől. Ami üres, az lassú, és arra vár, hogy megteljen érdeklődéssel, tapasztalással. Az öt érzék működése egy idő után kevés annak, aki magasabbra vágyik!

Szánd rá magad hogy eggyé válsz a jóval!

Az elszántság már egy jó lépés afelé, hogy cselekedjünk. Cselekedni csak könnyedén lehet, a könnyedséghez pedig jóság és tisztaság kell. A tisztaság legegyszerűbb mércéje a mindennapjaid vizsgálata. Nézd meg mennyit dolgozol, mennyire vagy hatékony, és mik a környezeted visszajelzései veled kapcsolatban. Nyisd ki a szívedet, érzel mindent. Érzed azt is, ha nem vagy a helyeden, ha nem megfelelő feladataid vannak, tudod azt is, hogyha feladat
nélkül vagy. Hogyha sokat vagy fáradt, ha úgy érzed nem tudod magad kipihenni, és nem haladsz, akkor valószínűleg nem tiszta energiákkal működsz.

A megtisztulás egyedül nem megy, kérj hozzá segítséget! Amint megszűnnek a zavaró tényezők, minden olajozottan működik: beindul a gépezet. Amikor forog minden, ez vonatkozik a csakrákra is (a csakra szanszkrit szó, jelentése: kerék), akkor eléred az egyensúlyt és a harmóniát. Szabadon működni annyit jelent, hogy a tisztaságban és a jóságban áradni tudsz bátran és magabiztosan, az érzékenységedet pedig erővel tudod megtámogatni. Az erőt magadból fakasztod, és ha fogyatkozik, újra kéred, és amit megérdemelsz, azt meg is kapod. Ősi törvények ezek, szeretem őket.

Az Univerzum senkit sem hagy magára
, valamilyen segítség mindig szem előtt van. Úgy látom, mindenki legerősebb ellensége saját maga. Amíg nagy százalékban megszállók tartják fogva az energiarendszered, addig nem tudsz szabad lenni, függések áldozata vagy. Másra támaszkodni nagyon rossz, erőtlennek és bizonytalannak lenni komoly szenvedés. A hamis életek, az értékek válsága a félelemből és abból fakad, hogy az anyagi világ hatalmas súlynak látszódik és többnek, mint ami valójában. Aki a kínoktól szabadulni akar, csak akkor tud, ha szembenéz önmagával. Ez a legnehezebb! Felvállalni magad, igazat szólni, belátni és megbocsájtani, ezekkel kezdd!

 

Ha a lelkünk felől közelítjük meg a dolgokat, az intéznivalókat, a megoldandó feladatainkat akkor látjuk igazán, hogy milyen érdekes kihívás az élet. A minőséget nem a mennyiségből választhatod ki. Amíg nem élsz tisztán, addig nem válogathatsz mert egészen addig, amíg nem a keskeny úton jársz: sodródsz. Ami sodródás, az nem éltető erő.

Éld a saját életed szabadon, és törekedj arra, hogy a lelked gyógyuljon és a szellemeddel érts meg mindent, amikor ez a folyamat elkezdődik: helyrejön minden. Még az is, amire nem is gondoltál. A kicsit jó után a nagyon jó sőt számodra a legjobb is következhet. Minden erős törvények hatása alatt működik - az ajándékok is.

"Ne félj, csak higgy!"
(Máté 6,25-34)
  
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 7470 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x