Teremts gondolattal!
Címlap / Ezotéria / Teremts gondolattal!

Teremts gondolattal!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-23

A gondolat teremtő erejét régóta ismerik, ám a világ a Titok berobbanásakor jött rá, hogy milyen fontos is lenne ez nem csupán neked vagy nekem, hanem mindenkinek együttes erővel is. Léteznek napok, amikor a Teremtő Gondolat tízmilliószoros erővel hat. Üdvözöld hát a mai napot! 

Mostanában mindenki teremt. Ha zsúfolt a belváros teremtesz magadnak parkolóhelyet. Ha lekésted a buszt teremtesz magadnak pótjáratot. Sőt még az is előfordulhat, hogy ha nem jó a holnapi randi időpontja, akkor teremtesz egy olyan helyzetet amitől a párod lemondja azt.
A gondolat ereje hatalmas. Teremthetsz jót és rosszat egyaránt, bőséget és kedvességet, békét és nyugalmat, pénzt és életet vagy akár rossz dolgokat is.


A tízmilliószoros teremtő napok Tibetben vallási ünnepek, melyekkel az emberek Buddha életének főbb állomásairól emlékeznek meg, idejüket pedig mindig a holdújévhez viszonyítva számolják ki: az első holdhónap 15. napja, a negyedik holdhónap 15. napja, a hatodik holdhónap 4. napja és a kilencedik holdhónap 22. napja. Május 25. a 2013-as év második ilyen tízmilliószoros napja, Tibetben a Saka Dawa Düchen, a születés, megvilágosodás és eltávozás napja - ezen a napon világosodott meg Buddha, és érte el a lélekben való megállapodás állapotát.
Fontos, hogy csak építő, pozitív gondolatokra összpontosíts ebben az időszakban: a szeretetre, a sikerre, a gyógyulásra, a gazdagságra, a kedvességre, a hálára.

Nem szükséges meditációba merülnöd ezen időszak alatt, bár jó lenne, ha megtehetnéd. A kulcs időszak (időzónáktól függetlenül) a 17:10-es csúcspont! Ha ebben az időszakban lehetőséged van arra, hogy találj egy csendes helyet, akkor telepedj le ott, hogy fókuszálhass.


Gondolataidat összpontosítsd bármire, amire vágysz! Amire a Földnek és az emberiségnek szüksége van, szeretetteljes, pozitív gondolatokat táplálj.


Szólj minél több embernek, hogy ők is tudatosak lehessenek ezen a napon és arra használhassák ezt a kozmikus eseményt, hogy pozitív, jóakaratú gondolatokra fókuszáljanak.
Kicsivel több, mint egymillió emberre van szükség ahhoz, hogy egy olyan változás induljon be az emberiség történetében, ami kiemeli az embereket az elkülönültség és szétdaraboltság állapotából, és elhozza az egyesülés, az egység állapotát.

Ez egy lehetőség arra, hogy visszavegyük, ami jogosan a miénk: a békét és a bőséget a Föld és az emberiség számára. Üdvözöld az idei harmadik tízmilliószoros napot!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 7115 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x