Heti tarot-előrejelzés: engedd el a szegénységet!
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: engedd el a szegénységet!

Heti tarot-előrejelzés: engedd el a szegénységet!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-19

A fogyó Hold időszakába lépve új lehetőségek nyílnak meg. Ha eddig nélkülöznünk kellett, akkor itt az idő a változtatáshoz, a szegénység elengedéséhez. Minden rossz szokásunktól, berögződésünktől könnyebben tudunk megszabadulni, hisz támogat minket a Hold ereje. Az új terveket, célokat már most szövögethetjük, hogy az elengedés után máris a pozitívra tudjunk fókuszálni. 

Hétfő – július 29. (Botok ásza, Botok hetes, Érmék királynője):
A hétfői napot kedvünk szerint formálhatjuk, ugyanis a kezünkben az irányítás lehetősége. A beosztottjainkat, alkalmazottainkat nagyon jól tudjuk irányítani. Családunkban, kézben tartunk mindent, és nem csúsznak ki a feladatok a kezeink közül. Ellenben könnyen szerezhetünk ellenségeket, haragosokat, valamint ezzel egy időben a baráti körünkből is ki kellene szelektálni, hogy kik azok, akikre bármikor számítathatunk, és kik azok, akik csupán a külsőségért „szeretnek” minket. Az anyagiakra nem kell nagy figyelmet, és aggodalmat szánni, hisz ezen a téren se várható nagyobb negatívum.

Kedd – július 30. (Botok királynője, Mértékletesség, Érmék lovagja):

A tüzesség, és a nőisség lesz a jellemző, viszont ez se a szó legszorosabb értelmében valósul meg. A hölgyek sokkal harciasabbak, keményebbek lesznek, és ha arról van szó, igenis odavágnak az asztalra! Képesek lehetünk egy „páncélt” magunkra ölteni, amelynek hatására teljesen ridegek, és kicsit félelemkeltők leszünk. A feladat, hogy megtaláljuk a túl puhányság, naivitás és a keménység, harciasság közti arany-középutat, amire rálépve harmonikus napunk lehet. Családunkban többnyire a boldogság, és béke lesz a jellemző, ám lesz néhány olyan pillanat, amikor legszívesebben repülő tányérokkal vetnénk véget dühünknek.Szerda – július 31. (Botok hármas, Főpap, Csillag):

Fordítsunk hátat a nehézségeknek, ne foglalkozzunk velük! Helyette inkább érdemes relaxálni, vagy olyan programot szervezi, ami feltöltődést és nyugodtságot biztosít számunkra. A megoldások, olykor a szemünk előtt vannak, csak nem tudjuk észrevenni azokat, leginkább ez a mondtat, jellemzi a napot. Lényegesebben több karmikus találkozás, esemény történik velünk, mint az egyes napokon, épp ezért szinte minden életterületen kapunk hideget és meleget, e jó tudni, hogy a hideget azért kapjuk, hogy meg tanuljuk kezelni a helyzetet, és máskor már ne tántorodjunk el tőle!

Csütörtök – augusztus 1. (Kardok apródja, Akasztott ember, Kardok ásza):
A csütörtök folyamán egy olyan helyzetbe kerülhetünk, amitől napunk biztos, de lehet, akár életünk teljesen felfordul. Ahhoz, hogy ezt meg tudjuk akadályozni, talpra esettnek és határozottnak kell lennünk. Lehetséges, hogy a magánéletünk sem éppen gördülékenyen fog menni. Valamint a kártyát felhívják a figyelmet a lábainkra, mert könnyen megbotolhatunk, eleshetünk, így kifejezetten fontos, hogy nézzünk a lábunk elé, és figyeljünk oda, hogy hova lépünk!

Péntek – augusztus 2. (Nap, Kelyhek hetes, Érmék kettes):
A pénteki napon az univerzumhoz közelebb kerülhetünk, így megfelelő időpont egy ezoterikus tanfolyam elkezdéséhez, vagy könyv olvasásához, mert könnyebben megmaradnak ezek a titkos tanok a lelkünkben. A szabadság érzését megtapasztaljuk, ugyanis semmilyen fölöttünk álló irányítást nem kapunk. Bizonyítanunk kell, hogy életünket saját magunk is tudjuk korlátozni, és nem engedjük, hogy az életünket jelképező szekér széthúzzon! A pénzügyi döntéseket ma többször ajánlott átgondolni, mert kockázatosak a mai döntések.

Szombat-Vasárnap – augusztus 3.-4. (Kelyhek ötös, Érmék hetes, Botok kilences):
A hétvégére nem csoda, hogy elfáradunk, de ez a hétvége kicsit több ennél. Levertséget, vereség érzése hathatja át ezt a két napot, ha ezt engedjük. Ugyanis akármennyire rossznak is tűnnek a helyzetek, gonddal terhelt problémák, biztosak lehetünk abban, hogy minden okkal történik. A régebben beindított vállalkozások biztos, hogy sikert hoznak, ugyanis olyan megrendelésről kaphatunk információt, amely eléggé felélénkítené üzletünket! Magánéletünk is szépen alakul, de ne feledkezzünk el a családról, valamint a megfelelő folyadékmennyiség beviteléről!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 6467 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x