Nő és férfi: egység és harmónia
Címlap / Ezotéria / Nő és férfi: egység és harmónia

Nő és férfi: egység és harmónia

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-18

Van az életben olyan találkozás, amikor a Férfi és a Nő olyan mély vonzalmat érez egymás iránt, mint egy erőteljes mágnes, a két Lélek láthatatlan húzása egymás felé. Kikerülhetetlen, ellenállhatatlan.  

Vajon a két pólus, a Női és Férfi összeadódása felemelő, örömbe visz, békét hoz és inspiratív mindkét fél számára? A két fél összekapcsolódása áldást hoz mindkettőjük, sőt a kisebb és nagyobb környezetük számára is, hisz felerősítik a pozitív tulajdonságaikat, szárnyalnak, inspiráltak, ketten csodákra képesek, amellett, hogy megtartják saját személyiségüket, mégis valamely szinten feloldódnak egymásban. Egységben, harmóniában léteznek. Kettejük kivirágzása nagy horderejű változást indukál a környezetükben is, ilyenkor, bármi, amit létrehoznak, akár együtt, akár egyikük a másik inspiratív hatása alatt- mindenféleképp pozitív beteljesülést hoz önmaguk és a társadalom számára, s melynek bőséges anyagi vonzatának is meg kell mutatkoznia.

Megmaradhat-e az öröm és bőség folyamatos felfelé ívelő tendencián? Van-e lehetőség, hogy a személyiségek rejtett, árnyas oldalait, régi mintáit, elszenvedett sérelmeit, fájdalmait örökre kioltsák, vagy egy óvatlan pillanatban előtörnek, s lerombolnak mindent? Van-e még takargatás, félelem a negatív oldalam megmutatásához, vagy védekezés vagy támadás?Merem-e megmutatni magam teljes egészében, őszintén felszínre hozni minden érzelmemet, régi mintáimat, hogy örökre feloldjanak? Kell-e még csiszolni faragatlan árnyas oldalunkat, úgy hogy a másik Felünk tart tükröt ehhez? Át tud-e transzformálódni gyémánttá?

Tudjuk-e tartani a Szeretet terét? Megmaradva belső egyensúlyunkban, amikor a másik kibillent, s nem a pozitív oldalát mutatja felénk, tudunk-e őszintén kommunikálni az érzéseinkről, fájdalmainkról, elengedve a félelmeket. Megszületik a folyamatosan fenntartott intimitás, őszinteség, egyre mélyülő szeretet, egyre erőteljesebb összetartozás, mely a folyamatos béke, harmónia és öröm állapotában tart, mely újabb és újabb lehetőségeket hoz, s egyre szebb megtapasztalásokhoz vezet. Amikor a két fél vonzódása kizárólag szexuális jellegű, nagyon erőteljes mágneses szexuális vonzalom húzza őket egymáshoz, ilyenkor a megélés, a gyönyör csodálatossága mögött rejlik a felemésztő, pusztító erő, mely felemészt, kisülést hoz létre.

Összes életenergia ide koncentrálódik, folyamatos vágy, gyönyör, vágy, gyönyör…  Nem hoz békét, megnyugvást, mint a fenti találkozás, hiszen csak egy síkon van a találkozás, minden esetben eltávolodáshoz vezet. Viszont e tapasztalatok, megélések is hozzájárulnak a nagyobb elfogadáshoz, ítélkezésmentességhez, megint bölcsebbek lettünk, s elindulhatunk egy mélyebb, komplexebb találkozás felé.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 11237 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x