A hetedik te magad légy
Címlap / Ezotéria / A hetedik te magad légy

A hetedik te magad légy

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-05

A számok mögött rejlő összefüggések és tudás mindig is izgalmas terület volt az emberiség életében. Számok és személyiségjegyek? Évek és ok-okozati mutatók? Vajon milyen a hetes évünk?  

Milyen a 7-es évünk? Mit érdemes ilyenkor csinálnunk? Hogyan alkalmazkodjunk ehhez a rezgéshez, hogy a legjobban jöjjünk ki belőle? Miért is mondom ezt?
A 7-es szám a Szaturnusz bolygót képviseli. (Bak jegyűek jól ismerik, mivel első sorban az ő bolygójuk ) A Szaturnusz bolygó mindig tanít, korlátokat állít, így a legjobb, ha elébe megyünk a dolgoknak és mi magunk állítunk magunknak korlátokat, magyarul önként vállalunk áldozatot. Ez kb. olyan, mintha nem várjuk meg, hogy ránk csukják az ajtót, inkább mi zárjuk be magunkat. Ebben az a szép, hogy mindig van választási lehetőségünk.


Miről is szól a 7-es év? Mivel érdemes ilyenkor foglalkoznunk?

Tudatos áldozatvállalásra, áldozathozatalra kell készülni. Érdemes tudomásul venni, hogy ez az időszak üzleti tevékenység megkezdésére, kibővítésére nem alkalmas.  Ennek az évnek kicsi az anyagi rezgése. Vigasztalásul mondom, hogy bár anyagiakkal nem érdemes foglalkozni, még is hozhat váratlan pénzt, amiért nem dolgoztunk meg- pl. örökség, nagyobb ajándék formájában. Hosszú távra azért lehetséges tervezni, vállalkozást beindítani,  de még biztosan nem lesz sikeres, nem sokat hoz a konyhára. Vonuljunk félre a világ zajától. Elmélkedésre, otthon maradásra,önelemzésre alkalmas periódus- képességeink, lehetőségeink felmérése, újraértékelése ilyenkor hasznos időtöltés, meg lesz később a jutalma.

Tudományos munkára,, kutatásra, tanulásra, továbbképzésre, alkotói tevékenységre kiváló. Visszavonulni, elfordulni az anyagi világtól, egyfajta szellemi áldozathozatalként akár jól is megélhetjük a Szaturnusz bolygó hatását. a 7-es év lassú, zűrzavaros és akadályokkal teli, főleg, akinek nem 7-es a sorsmissziós száma, hanem a pörgős 1-es, 3-as vagy 5-ös. Ők még nehezebben élhetik meg. Alkalmas ez az időszak fogyásra, böjtre, egészséggel való foglalkozásra, de betegség is jelentkezhet vagy baleset is bekövetkezhet, az előző évek következményeként. Ha önvizsgálatot tartunk, megbocsájtunk magunknak és a környezetünkben élő embereknek is, az tudatos áldozathozatalnak, alázatnak, szolgálatnak minősül(het), így nem kéri a "Sors" a fizetséget eddigi bűneinkért. Létrejöhetnek párkapcsolatok is, de inkább a lelki vagy szellemi társunkat találjuk meg, nem egy szenvedélyes párkapcsolatot.


 
Röviden összefoglalva a lényeget, ilyenkor érdemes visszavonulnunk, befelé figyelnünk. Ez a felejtés-megbocsájtás megtanulásának időszaka- ne vigyük tovább sérelmeinket.

Nem érdemes elkeseredni, mert minden ÉRTÜNK és nem ellenünk van, mi TANULNI születtünk ide le a Földre!

Ibránszki Bea
Önismereti személyiségfejlesztő
www.regeneral.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4455 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x