Belenézni a jövőbe: Jövő-Kép Konferencia és Vásár
Címlap / Ezotéria / Belenézni a jövőbe: Jövő-Kép Konferencia és Vásár

Belenézni a jövőbe: Jövő-Kép Konferencia és Vásár

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

Boldog leszek-e? Nincs ember, aki ne szeretné tudni a választ! Ám a választ a jövőbe való kíváncsi betekintésen túl találhatjuk meg, hiszen az emberi boldogság gyökerei önmagunk és környezetünk megismerésében rejlenek. Hol van a jövő, hogyan dolgozhatunk vele már most, a jelenben? Hogyan tudunk pozitív jövőképpel segíteni párkapcsolatainkon? Milyen társadalomban fogunk élni? Mi történik a halál után? Az október 27-i Jövő-Kép rendezvényen a fizika és az ezotéria legjelesebb magyar kutatói és szakértői adnak választ ezekre a kérdésekre. 

 A jövő kutatása az emberiséggel egyidős. Egy-idős…de vajon mi az az idő, hol van, hová kerül, amikor elmúlik, hol van, amikor még nem érkezett el? Milyen időt mutatnak az órák és mi van a mérhető időn túl? Megannyi kérdés, amelyet emberi agyunkkal aligha tudunk átfogni, megérteni. A számos kiváló előadás közül érdemes néhányat bővebben is kiemelni. Kisfaludy György, időfizikus 30 éve kutatja az időt.  Előadásából kiderül, hogy a fizikusok hogyan értették félre az időt, az óra által mutatott idő miért nem egyezik „az” idővel és hogy miért nem ér semmit, jósnőket faggatni a jövőről.


A jövő embere

Ha a jövőbe nézünk, boldog társadalmat és boldog embereket szeretnénk látni – benne önmagunkat is, természetesen. Mostani életterünk azonban eléggé lehervasztja arcunkról a mosolyt, mert valahogy az „együtt”-et felváltotta az ’egyedül". Stern Gabriella társadalmi és spirituális keretben is feltárja az evolúció következő szintjét, amely nem más, mint az együttműködő Ember. Az egyéni stratégiák kora ugyanis lejárt. Közös bajban vagyunk; közös stratégiára van szükség. Hol találhatunk valódi alapokat és támaszokat recsegve imbolygó világunkban? – erről szól az előadás. Baktay Zelka és Baktay Miklós pszichológus házaspár. Előadásukban azt ecsetelik a női és férfi (a feleség és a férj) szemszögéből kb. 1600 eset tapasztalatait is felhasználva, hogy egy problémás párkapcsolatot hogyan tud megmenteni a jövőkép, amelynek segítségével egy virtuális közös identitás jön létre, amely képes megváltoztatni a jelent.

Számok - számvetések

Vajon, ha tudnánk, hogy milyen lehetőségek rejtőznek bennünk, máshogy alakíthatnánk a jövőnket? Batta Éva, számmisztikus szerint a számok minőségéről még mindig nagyon keveset tudunk. Holott minél magasabb az éberségi szintünk, annál több pozitívumot vagyunk képesek észrevenni és beépíteni önmagunkba a számok minőségéből. Az egyik – énünket befolyásoló – tényező, születésünk napja. Mire kódol bennünket születésünk?


Mire kódol bennünket halálunk?

Születésünkben a halálunk és halálunkban a születésünk. Életünk szükséges kódjait feladatokká konvertáljuk, és ha kell, visszük tovább. A manapság gyakran hallható előző életek, karma, reinkarnáció fogalmakat sokszor megalapozatlanul és tévesen használjuk.
Szabó Tamás, buddhista tanító tisztába rakja az alapfogalmakat és megválaszolja azt a kérdést, hogy hova tűntek a keleti bölcsek? A titkos tanításokat keleten évszázadokon keresztül (Tibetben) őrizték, azonban mostanra elpusztították ezeket. A közelmúlt nagy keleti tanítói ma többnyire nyugaton születnek újjá. A mesterek újjászületésének oka, hogy a tudást átmentsék a nyugati keresők számára. 

A konferencián előadók és résztvevők együtt a jövőt kutatják. Nyilvános párbeszédben tanít és kérdez fizikus és asztrológus, kutatómérnök és számmisztikus, buddhista tanító és időfizikus. A cél nem a jövő meglesése, hanem a rendelkezésre álló módszerekkel használható tudást átadni és ezzel is hozzájárulni az egyéni fejlődéshez, a tudatos választások és döntések meghozatalához. A helyszínen egész nap látogathatók a tanácsadók, akik az egyéni útkeresőket ingyenes szolgáltatással várják, valamint az ezoterikus vásár kézműves, ökológiai tisztaságú termékekkel, ékszerekkel, karácsonyi ajándék ötletekkel.

Jelentkezés és további információ:
2013 Jövő-Kép rendezvény  facebook oldalán vagy honlapján:
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2764 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x