Hálajegyzet hálátlanságok mentén
Címlap / Ezotéria / Hálajegyzet hálátlanságok mentén

Hálajegyzet hálátlanságok mentén

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-25

Vajon elég hálásak vagyunk mindazért, amit kapunk? Mert mik is ezek? Jó szó? Kedvesség? Érintés? Törődés? Vagy ide sorolunk mindent, amit csak kapunk, legyen az akár áram, akár internet, akár levegővétel?  

Pocsékul ébredsz, bár a nap süt de te mégis arra gondolsz, hogy hánynod kell az előtted álló naptól. Felkelni sincs kedved, nemhogy bárgyú bájvigyorral az arcodon újra és újra beilleszkedni a társadalomba.  Reggelid megint nincs, mert este már túl fáradt voltál ahhoz, hogy a távolabb fekvő éjjel-nappalit választva friss zsemlét vadássz magadnak. Így marad a reggeli gondolata és az üres kávé. Persze tej nélkül, hiszen azt is elfelejtetted.

Aztán valami történik. Eszedbe jut, hogy mit tanítottak neked a Mesterek, a könyvek és legfőképpen mit mondott mindig a dédi: légy hálás! Így aztán visszatekerek kicsit az idő kerekét, újra becsukod a szemed és újra kinyitod.


Most már hálás vagy a gyönyörű napsütésért. Hálás vagy a pihe-puha paplanért, az ágy megnyugtató biztonságáért, a friss kávéillatért. Az újabb napért. Hálás vagy mert még ha az emberek nem is mosolyognak te akkor is igyekszel és csodák-csodája, kis sikeraránnyal, de viszonozzák a kedves gesztust.

Aztán elindul a nap. Egyre több kedvességet kapsz és mind több siker hullik az öledbe. Kis sikerek bár, de mégis csak téged illetnek.

Esteledik. Hazafelé tartasz. A postaládát kissé félre nyitod ki, szinte kibuggyannak belőle a csekkek. Aztán rájössz hogyan is élted meg ezt a mai napot: hálával. Így hát hálát adsz az internet- és áramszolgáltatónak, a gázműveknek, a házmesternek, a vízműveknek. Örömmel és szeretettel gondolsz rájuk, hiszen mind a te életed segítői. A kényelmedet szolgálják.

Légy hát hálás. Sok dolgod van még. 

www.halanaplo.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2423 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x