Heti tarot-előrejelzés: tisztázd magad!
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: tisztázd magad!

Heti tarot-előrejelzés: tisztázd magad!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-23

A hazugságokról, füllentésekről most lehull a lepel. Ha azt szeretnénk, hogy az érintetteknek kevésbé fájjon, hogy az igazság kiderül, akkor jobb, ha tőlünk tudják, miben nem mondtunk igazat. Legyen ez párkapcsolatot, vagy barátokat érintő terület. A novembert érdemes már tisztán, hazugságoktól mentesen kezdeni. 

Október 28. – hétfő (Uralkodónő, Az akasztott, A főpapnő)
Fontos már a hét elején a türelem. Azt hisszük, hogy a kezdeti napokban pörgősen, energikusan telnek majd a napok és az események, ám fel kell készülnünk arra, hogy nem fog minden zökkenőmentesen menni. Legyünk higgadtak és készüljünk fel arra, hogy azokat a dolgokat, amelyeket megterveztünk, valószínűleg el kell halasztanunk. Továbbá a titkokról is lehullhat a lepel, így ha bármi titkolni valónk van párunk, vagy akár családunk, barátaink előtt, akkor jobb, ha mi magunk teregetjük ki a szennyest, mielőtt egy harmadik személy tenné meg.

Október 29. – kedd (A sorskerék, A válaszút, A nap)

Ma már sokkal könnyedebben fog menni minden és semmi rosszra nem kell számítanunk. Egy fontos döntést kell meghoznunk a pénzügyek terén. Két lehetőség, két út közül dönthetünk majd. Az élet mindkettőt felkínálja, nekünk pedig ki kell választani a számunkra legkedvezőbbet és elindulni az ösvényen. Amennyiben két vasat tartunk a tűzben, akkor hozzunk döntést mihamarabb, s ne sokáig tartsuk fenn ezt az állapotot, mert előfordulhat, hogy az idő múlásával két szék közül a földre fogunk esni. Tegyük rendbe, hogy mit is akarunk valójában tenni és kivel!


Október 30. – szerda (A remete, A Hold, A feltámadás)
Visszatérhet az életünkbe egy olyan személy, akivel a kapcsolatot már régóta nem ápoljuk. Ennek ellenére legyünk nyitottak és készségesek vele szemben, és kerüljük az ellenszenves viselkedést. A pénzügyek terén most jobb, ha nem kezdünk bele semmi újba, csak végezzük a megszokott hétköznapi feladatainkat. A magánéletben viszont elindulhat a pozitív változás. A gondokat, problémákat most kell megbeszélni és megoldani. Ha bármi nyomja a lelkünket, vagy van valami, amit el szeretnénk mondani párunknak, akkor azt ma tegyük meg, mert könnyebben megy a megbocsátás.

Október 31. – csütörtök (Az igazság, A diadal, A világ)
A mai nap az igazságszolgáltatásnak kedvez. Ha belekeveredünk egy vitás helyzetbe, akkor álljunk ki az igazunk mellett és minden erőnkkel küzdjünk a kedvező döntésért. Ha beletörődünk a kudarcunkba – annak ellenére, hogy nem az járna nekünk –, akkor várható, hogy torokgyulladásunk lesz (a torokcsakra miatt). Magánéletünkben előrefelé halad a szekér, minden megy a maga rendje szerint, mégis a mai napon tegyünk rá még egy lapáttal az energiákra, hogy teljes mértékben érezze a párunk, hogy fontos nekünk.

November 1. – péntek (Az erő, A csillag, A főpapnő)
Az ősz utolsó hónapjába lépve kicsit változnak az erőviszonyok. Sokkal jobban oda kell figyelnünk egészségünkre és a hirtelen lehűlésekre is fel kell készülnünk. Mindig legyen nálunk egy plusz pulóver  vagy egy meleg kendő, sál arra az esetre, ha a hőmérséklet nagyon alacsonyra ereszkedne. Ma kínálkozik még egy-két jó lehetőség, ám pénzügyi döntések esetében kérjük ki több ember véleményét is. Magánéletünk visszafogott lesz és inkább állóvízre számítsunk, mintsem egy pörgős estére. Természetesen azzá tehetjük, de sok igyekezet kell hozzá!

November 2.-3. – hétvége (A bolond, A torony, A kísértés)
Szakítanunk kell az eddig megszokott hétvégékkel, amikor a pihenésé és a relaxálásé volt a főszerep. Most sokkal inkább a takarítás és a dolgok tisztába tétele, azaz átgondolása lesz a középpontban. Vegyük a fáradtságot ahhoz, hogy összeírjuk terveinket az új hónapra, s próbáljunk közülük minél többet megvalósítani. Továbbá végezzünk egy nagy őszvégi takarítást, s a rég le nem porolt tárgyainkat, könyveinket kicsit frissítsük fel, keltsük újra életre őket. A család fiatalabb tagjaival akár közösen egy szép képet is festhetünk, amely a nappali legszebb díszévé is válhat.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 7268 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x