Kinek mit hoz 2014? A kos
Címlap / Ezotéria / Kinek mit hoz 2014? A kos

Kinek mit hoz 2014? A kos

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-26

Ezen a héten végignézzük, melyik a csillagjegy szülötteinek mit hoz a jövő esztendő.Szerencse? Gazdagság? Gyermekáldás? Jobb munkahely? Hamarosan Te is megtudhatod, mire fókuszálj 2014-ben.  

Általában a Kosról

Ezzel lepje meg magát:
Szerezzen új barátokat! Az elmúlt évek alatt sokat „elfogyasztott”, ideje pótolni őket! Ha másképp nem megy, hozzon létre egy kis közösséget!
Erre figyeljen: A türelmetlenség és meggondolatlanság népszerűtlenné tesz. Legyen rugalmas és fogadja el, hogy nem csak Önnek lehet igaza!

Párkapcsolat /szerelem

Egyedülállóknak: Ahhoz, hogy párt találjon, meg kell tanulnia alkalmazkodni, ami nem könnyű, de egyáltalán nem lehetetlen. Január végén és augusztus első felében van legnagyobb esély egy találkozásra. Oroszlánok között keresgéljen!
Kapcsolatban élőknek: Most párja is harcias üzemmódra állítja magát, vagyis tudni fog róla, ha baja van Önnel. Beszéljék meg, semmit ne söpörjenek a szőnyeg alá! Július végéig szuper kapcsolatot hozhatnak össze!


Munka/pénzügyek/hobby:

Tanulóknak: A május a legerősebb hónapja, ekkorra időzítse vizsgáit, nagyobb feleleteit! Ha valamit pótolnia kell, július első két hetében tegye! Gyorsan vág az agya, jól forog a nyelve, tuti sikerre van ítélve!
Alkalmazottaknak: Tűzzön ki egy célt, és addig hajtson, amíg el nem érte! Augusztus második felében arathatja le a babérokat, feltéve, hogy megtanul kicsit alkalmazkodni!
Vállalkozóknak: Augusztus a legsikeresebb üzleti szempontból. Áprilisban nagy lesz a kísértés egy új vállalkozásra, ezerszer is járja körbe, mielőtt belekezd!
Befektetés: Január vagy augusztus eleje a legjobb befektetésre. Valamilyen banki megoldásban gondolkodjon!
Aranytanács, ha munkát keres: Gondolkodjon valami teljesen másban, mint eddig. Próbálja meg például hobbiját főállásban csinálni!


Egészség

Általános jó tanácsok a jegyre:
Idegesség és stressz ellen legjobb a sport! Elég napi fél óra, lehetőleg kora délutánig bezárólag.
Az Ön egészségőre 2014-ben: Reggel és/vagy este legalább 10 percet relaxáljon! Képzelje el, milyen nyugodt, békés és boldog! Hamarosan érezni fogja a változást!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 12232 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x