HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-09-20
Címlap / Ezotéria / Vajon a párod a duálod? 3 szempont amiből biztos tudhatod

Vajon a párod a duálod? 3 szempont amiből biztos tudhatod

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-09-20

A duálpár tulajdonképpen két erős, önálló lelket jelent, akik saját kisugárzásuk tudatában képesek bevonzani a másikat. elfogadni őt megérteni a létezésének mozgató rugóját. 

 

Duálpárunk több is lehet, de mégsem találja meg mindenki. Vagy nem e földi létben.  Ha valóban létezik számodra, ez olyan erős vonzás - és persze taszítás is egyben, - hogy biztosan találkoztok majd. aztán rajtatok áll , hogy mit kezdtek vele. Természetesen ismernünk kell hozzá magunkat, hogy felismerjük őt és a lehetőséget , amit a találkozásunk magában rejthet.


1. A duálpárok első látásra egymásba szeretnek
, a kapcsolat első időszakát a Vénusz uralja, amolyan rózsaszínködös időszak, ahogy mindenki ismeri. A kapcsolat későbbi időszakán azonban a Mars veszi át az irányítást, és ez sok konfliktust tartogat a pár számára, amit ha megoldanak, akkor akár örökre összekapcsolódhatnak

2. Honnan tudhatom, hogy „párom”, élettársam, férjem, feleségem, barátom, barátném duálpárom-e?
Nem az elnevezés, és mégcsak nem is az együttélési forma határozza ezt meg. Hanem a belső bizonyosság érzése. Hogy tudom. Azt érzem és élem meg vele, hogy nem kell más. Hogy eltűnt a hiány. Nem szenvedek semmilyen külső körülménytől, mert a legfontosabb megvan számomra, ami embernek megadatható: egy másik ember szíve és lelke, élete és kegyelme.


3. Ha azt érzem, hogy mindenemben osztozom és feltétel nélkül  osztozhatom a másik felemmel: örömömben, bánatomban, felismeréseimben, fel-nem ismeréseimben, és csak elfogadást, szeretetet és megértést kapok, mert nincs nézet-eltérés, kioktatás, és leckéztetés, akkor tudom, hogy lelkem a másik tenyerén pihen.

 
 
[35328]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


titkosrandi fej

éves
 
fotó
Tagok: Túl az 1 millión, Fotóval: 331.689


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 


/img/hirdetes/everness-INY-300x250.gif
 


 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x