Szerdai angyal üzenet Simiel angyaltól
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyal üzenet Simiel angyaltól

Szerdai angyal üzenet Simiel angyaltól

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-14

A szeptember nem csak a változások és az új kezdetek hónapja, hanem a szerelemé is. Mi sem bizonyítja jobban ezt a tényt, mint Simiel angyal érkezése, aki a szerelem csodálatos érzéséért felelős égi lény.  

Azt már tudjuk pár hete, hogy gyökeresen megváltozik az életünk és a siker felé indulunk el mindannyian. Céljaink és vágyaink megvalósításán dolgozunk és ehhez minden segítséget megkaptunk eddig is az angyaloktól. Aki eddig őszintén és bizalommal fordult feléjük, az már biztosan érzi is ennek foganatját. 
 
De sokaknak még mindig a legnagyobb vágya a boldog, harmonikus és kölcsönös bizalomra épülő párkapcsolat. Akik erős hittel vannak ennek a csodának a létezésében és valóban fel is készültek a befogadására, annak Simiel angyal most a kezébe adja legfőbb vágyát. 
 

Ugyanis jó, ha tudod, Simiel megadja, ha kéred. De készülj fel rá és csak fogadd el az általa felkínált ajándékot! Ezalatt csupán annyi értendő, hogy akkor van a legegyszerűbb dolgod, ha a szerelem érzése hiánytalanul ott is dobog benned. 
 
Azt szokták mondani, hogy két fél, alkot egy teljes egészet, de jó ha tisztában vagy vele, hogy ez nem igaz. Mert ha csak félember vagy, akkor egy ugyanolyan fél embert fogsz kapni, amilyen te magad. De ha egy tökéletesen ragyogó teljes napként tündökölsz, akkor lehetőséged van megélni a szerelem maradéktalan csodáját minden percben, egy ugyancsak tökéletesen ragyogó fényes nap társaságában. 
Egyszerűen csak légy annyira tökéletes, amennyire gondolod, hogy annak kell lenned! Tedd fel bátran a kérdést, hogy jelen helyzetben szívesen együtt lennél e olyan emberrel, mint te magad? Ha a válasz igen, akkor egy percig se kételkedj abban, hogy Simiel angyal a megfelelő társsal fog megajándékozni téged hamarosan! Viszont ha kételyed támad abban az érzésben, ami belőled fakad, akkor tökéletesítsd egészen addig, amikor már úgy érzed, hogy kész vagy rá!
 
Egyszerűbb ez az egész, mint hinnéd! Ha egy kicsit is bizonytalan vagy a szerelemben vagy abban a kapcsolatban, amiben éppen vagy és csak tökéletesíteni szeretnéd, akkor bátran kérd Simiel angyal segítségét. A továbbiakban semmi dolgod nincsen, mint befogadni és átélni a szerelem csodáját. Hiszen itt van a levegőben, ő elhozta neked. Élj vele és légy boldog!


 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 8150 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x