Miről árulkodik 2014?
Címlap / Ezotéria / Miről árulkodik 2014?

Miről árulkodik 2014?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-01

A 7-es szám a Numerológiában a Szaturnusz bolygó száma. Ez a bolygó mindig korlátoz, korlátokat, feladatokat ad. Mint tudjuk, mindig van választási lehetőségünk.  

Ebben az esetben is választhatunk, hogy megvárjuk, amíg ránk zárják az ajtót, vagy magunk csukjuk be. A 7-es szám a céltudatosság és a befelé fordulás száma. Ilyenkor a legideálisabb időszak a tanulásra, elvonulásra, belső munkára, oknyomozásra. A 7-es szám Jézus száma, a filozófusoké és a remetéké is.
A fókusz mindig a spirituális, belső fejlődésen van, önmagunkra érdemes koncentrálni, egy időre visszavonulni, egyedül maradni, olvasni, gondolkodni, tanulni. Ebben az időszakban minden belülről indul, a testi-lelki egészségünk alapja is döntően azon múlik most, mennyire vagyunk képesek „belső munkára, agyalásra, miért-kutatásra”. Az elvonulás segítségével tudunk feltöltődni, erőt gyűjteni. Tudatos áldozathozatalra kell készülni. Ennek a számnak nagyon gyenge az anyagi rezgése. Akkor juthatunk jelentősebb összeghez, pénzhez, ha megtanulunk elengedni.


A 7-es szám jegye a Bak (Szaturnusz bolygó), ami rájuk jellemző, azt csináljuk: jövő tervezés, hosszú távú tervek készítése, céltudatos, önelemző módon. A 2014-es év akkor hozza el számunkra a sikert, ha a hozzáállásunk megfelelő lesz. Mi is szükséges hozzá a fent említetteken kívül?  Rendkívül sok furcsa, érdekes és szokatlan élményben, eseményben lesz részünk, sokkal inkább, mint amiket az előző években tapasztalhattunk. Ezek nagy részére képtelenek leszünk ésszerű magyarázatot találni, ami majd egyre inkább arra ösztönöz bennünket, hogy tovább, mélyebben vizsgálódjunk, kutakodjunk, akár az ezotéria egyes területein is.
Legjobban akkor járunk, ha csak úgy hagyjuk a dolgokat megtörténni. Mire is gondolok? Mindenképp szükséges tervezni, célokat kitűzni, de amikor elindul a folyamat, azt már hagyni kell, nem kell görcsösen ragaszkodni az eredeti elképzelésünkhöz. Sokszor lesz váratlan, előre ki nem számítható esemény, de ilyenkor befelé figyeljünk és próbáljunk meg minél inkább az ösztöneinkre, megérzéseinkre hagyatkozni. Nem baj, ha nem értjük azonnal, mi miért történik vagy az se érdekes, ha teljesen másképp sül el a dolog, mint ahogy eredetileg terveztük. Próbáljunk meg ilyenkor lazábban, érzelmek nélkül, kívülállóként tekinteni a fejleményekre, csupán szemlélődni és bízni az Univerzum, a Természet bölcsességében.


Ha képesek vagyunk elengedni a pénz utáni vágyakozást, ha nem aggódunk az anyagi javak birtoklásáért és hagyjuk, hogy a dolgok csak úgy megtörténjenek velünk, azaz ELENGEDÜNK, akkor megtapasztalhatjuk az ÉLET CSODÁIT és a BŐSÉGET. Ne felejtsük el, ez már a Vízöntő Korszak, egyre inkább eltolódik a hangsúly az anyagi javakról a szellemiség és a lelkiség felé. Fontos még megjegyezni, hogy ez a 7-es év ez nem a te személyes éved száma, azt úgy tudod még kiszámítani, ha hozzáadod ezt a számot a születési hónapod és a születésed napjához.
pl. én március 17-én születtem: így 3 + 1+ 7 = 11 ami 1+1 = 2 és ehhez adom hozzá a 7-es számot, de majd csak márc. 17-e után, mert addig én még az előző évemet élem, azaz 2013-at, ami egy 6-os. Ez mindannyiunkra vonatkozik, kivéve azokat, akik január elején születtek, tehát már betöltötték a szülinapjukat ebben az évben.
Amennyiben a személyes éved is 7-es, úgy rád mindez még erőteljesebben vonatkozik, mint a többiekre!

Ibránszki Bea
önismereti személyiség fejlesztő
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3464 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x